Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim yaaaa Allahim korusun insallah bol bol dinlen Ya Safi oku bol bol Allahim
korusun bende dua edecem Allahim korktugumuz korkulara ugratmasin amin.
kizlar duman arkadasin bebegi icin okuyabildiginiz kadar ya safi okuyun Allahim ikisinide korusun
insallah. O kuz dogsun totosunu isiracam heee :20:

sevinç yaa o kadar masumduki kıyamazsın:( yazık kapasını koymuş şişlik olan alana uyuyodu:( kuzum benim yaaa inşallah bişey olmaz..

düğün resmini gördüysen adam 3 yıldır benle evlis ence aynımı kalmştır:110: canından bezdi değişti accık

düğün resminid nerde gördüyse artık inanıyom bende:19:
Ewinizin resimlerini koydugunda ordan aldim pc de kayitli isyersem desifre ederim :63:
:63::63:okul tatili kaç gün
4 gun sanirim adana 2-2,5 saat en fazla gunubirlik yine giderim :110:
düşünceli arkadaşım sağolasın..inşaallah sana yarar birçok kişiye yaramış..

:29: ne demek canim
ewet kuzenim 2 tane bebegi oldu
oncesinde 3-4 tane olu dogumu vardi
kusmet

sevinç yaa o kadar masumduki kıyamazsın:( yazık kapasını koymuş şişlik olan alana uyuyodu:( kuzum benim yaaa inşallah bişey olmaz..

:43: kuzum benimmm kiyamam bise olmaz korkma dr bise demedinmi nolacak simdi felan diye:31:
offff bu stresler yuzunden hamile olmaktan odum kopuyor yaaa :18:

inşallah cnm....

şaşkınlıktan nolur filan diye bile soramadım,sık rastlanan bi durummuki bu acaba dilek moralim çok bozuldu inan:(
bişey olmıcak ALLAH ın izniyle sen kendini sakinleştir içini ferah tut kuzum,ve bol dinlen gerekmedikçe kalkma annende falan kalsan daha iyi,canım bişey olmaz inşaallah içini ferah tut dualarımız seninle kuzum benim...
off evi topliyim yaa kızlar bırakın benii:31::31:kovalayın:31::31::31:
öpüyorum hepinizii
dumancım dua edicez annem üzülme Rabbim kavuştrsun bebeğine:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:54::54::54:kolay gelsin...

Ewinizin resimlerini koydugunda ordan aldim pc de kayitli isyersem desifre ederim :63:

:30::30::30::30::30::30:hala duruyomu o resim

orjinalini koyiyimde gör orda çbelli olmuyo ay yüzüm:19::19::19:

benide ankaraya at yolun düşüyomu istanbula:26:

:29: ne demek canim
ewet kuzenim 2 tane bebegi oldu
oncesinde 3-4 tane olu dogumu vardi
kusmet

kız koysaydın bizde görürdük...inşaallah sanada sebep olur canım..

Basak bos ver kocan yapiyor zati :110:

duman ya safi oku sifa veren Allahim sifasini versin
ben basladim 1000 tane okurum Allahim esirgesin
icim ferah ama duzelecek insallah canim

:20: aaaa hic yakistiramadi esine :19: sende istersin bebeen olsun karsilikli
birbirinize destek olup birlikte atlatacaginiz bir konu bu :19: cok ayip etmis
dr da birlikte gidin oyle olurmu canim :19: sorun kendinde cikarsa sana
boyle davranabilecekmi bakalim :19::19::19:

evet kızlar işte öyle geçti dünümüz. bende pazartesiye randevu aldım adetimin 4. günü hormon testine geç kalmış olur muyum acaba:17: benimki biraz bencil davranıyor benim üzüldüğümün farkında değil ve sanki elimden gelen birşeyi yapmamışım gibi davranıyor. ama pazatresi tek başıma gideceğim inşallah bir sorunum yoktur. varsa bu adamın gram destek olmayacağı ortada

:30::30::30::30::30::30:hala duruyomu o resim

orjinalini koyiyimde gör orda çbelli olmuyo ay yüzüm:19::19::19:

benide ankaraya at yolun düşüyomu istanbula:26:

kız ne resmi bzde göreydik...hem sen artık çok iş falan yapma ,sabahtan beri ne yaptında toplamadın evi,sonra bereaber toplarık...

kız ne resmi bzde göreydik...hem sen artık çok iş falan yapma ,sabahtan beri ne yaptında toplamadın evi,sonra bereaber toplarık...

sanada gösteririm kuzum kya koyarıms enin face yok ya:38:aman elektirk gitmişti bişi yapaamdım

tam elektirik geldi süpürge yapcaktım sevinç çağrı attı buraya geldim:9::9::9::9:

kendimi yormadan accık yapıyom kuzum bebek aşağıya gelmişa rtık fırtlar yoksa

ya şafii nin belli bi sayısı varmıs evinç tamamlıyak

başakcım valla eşim çok hevesli ailesi de öyle. evlenirken bile bebk yorganı falan hediye ettiler. ardından da sürekli eşime soruyorlarmış bebek var mı falan diye. allahtan şimdilik bana fazla soran yok. ama beni strese sokan da eşim. üzerimde öyle bir baskı var ki anlatamam.
akşam yemekte söyledim sonrasında bana bir soğuk davranmalar görecektin kendimi pislk gibi hissediyorum.
en sonunda da sen yarın doktora git sonrada ben gideyim dedi. birlikte gideriz bile demedi. o kadar moralim bozukki anlatamam demekki bir sorunum varsa şayet bana destek olmayacağı bugüden belli. bir yandan karnımın bir yandan da kalbimin sancısı çok kötü:ssz:

nevalecim anlattıklarına çok üüzldüm çok kötü olmamsı gereken şeyler

düşünmesi bile kötü ama demekki b,i kaç sene olmasa senden bile vazgeçicek bebk için

çok dua et düzelsin eşin çok yanlş ya kıyamam

üzülme kuzum:43::43::43::43::43:

sanada gösteririm kuzum kya koyarıms enin face yok ya:38:aman elektirk gitmişti bişi yapaamdım

tam elektirik geldi süpürge yapcaktım sevinç çağrı attı buraya geldim:9::9::9::9:

kendimi yormadan accık yapıyom kuzum bebek aşağıya gelmişa rtık fırtlar yoksa

hee benim face im yok:110:ya elektrik bizde de kesikti yine gök gürlüyo inşaallah gitmez..dikkat et kuzum yaa gerçekten fırtlamasın ege...

:53: neyyyyy kiziyormu ben olsam hec yapmam :110:
tam gelecegi saattede uyurum rahatsizim diye :63:

napcaks enin koca seni yatıyo görünce pışpışlıcakmı:53:
senin koca uzaydan gelme herhal

benmki mıymıylığıma tahammül edemez kıyamet kopar:30::30::30:

Back
X