Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla o kadar çok şey varki sevincim ama ben hep şükrediyorum iyi olucak herşey inşaallah...eee sen nasılsın?? kız adana da hava yağmurlu sabahtan beri elektrik kesikti inşaallah yine gitmez şimdi... oh ne güzel yağmuru özlemişim ama uykum geliyor:24:

anladım konuşmuşsunuz...ne konuştuysanız o kadar:31:

Cook sukur kuzummmm burdada geceden beri yagiyor :21:
oglum uyandirmasa aksama kadar yatardim zaar :1:
sana bise soracam kizanda tilan ocagi varmis hec gittinmi canim

Hee kuz nihayer duyduk esrarengiz karinin sesini artik herseyini biliyom
birgun ansizin kapisina dayanacam :60:

poklu karinin teki o :1:
dayan walla karı erken doğum yapsın...
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

daha doğurmadım ama karnım gözüme geliyo yavaş yavaş. :kkk::kkk::kkk::kkk:

börülce den ses yok olişim şimdik doğsa nereye yatcak:kkk::kkk:

sevinç beni aradı sonunda bülbül sesimi duydu o yüzden keyfi yerinde:kkk::kkk::kkk:

kaynoşun çarşafı daha var ağda yapamıyomki artık çarşafta bitmedi bi türlü:kkk::kkk::kkk::kkk:

sen nasılsın fıtıkın nasıl:26:

kız bu protesto ne için...bülbül sesli,yiwrum.....benim fıtıklar beni fıtık etti anamı ağlattılar yaaa:31:

belkide sen hastaneye giderken alır,şimdi beklemede zaar belki bir umut başkası alır diye...

Olsun benden ogluma kalir :101:

:99::99: :110::110:

:60::60: kizz oturma gurubu bile aliyoolar kafalarina tas dusmusss :30:

:kkk: ozel ayarlanabiliiii :110: mail at sende :63:

oğluna kalırda gelin istermi bakak:110:kaynoşun eskisini niye kullanıyım diye çöpe atar:21::21::21::21:
-------------
hee kız beydağlı oturma gurubu bakıyoss

ayaklı alıyom karar verdim. ege altına rahatça girsin sonra çiçuk ararım evde:9::9::9:
-------------
başka bi arkadaşımada göstercem son halimi yani bi kaç kişiye özel yapcam ama yayınlamak şart gibi

Olsun benden ogluma kalir :101:

:99::99: :110::110:

:60::60: kizz oturma gurubu bile aliyoolar kafalarina tas dusmusss :30:

:kkk: ozel ayarlanabiliiii :110: mail at sende :63:
hönkk:53:oturma grubu mu alıyolarmış...demek ki iyi insanlar bunlar ya kim bunlara kötü dedi ki çık ,çık,çık:9:
merak etme fazla konşmadık ben çat diye suratına kapattım:9::9::9::9::9:

:30::30::30::30::30::30:

:53::53::53: hergün geliyo napıyım:19::19::19::19:sizin gelmiyomu yoksam
sorma kapıma dayansa şaşma haa:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

poklu sensin:19:
geliyor günde bir kereee:9:
Cook sukur kuzummmm burdada geceden beri yagiyor :21:
oglum uyandirmasa aksama kadar yatardim zaar :1:
sana bise soracam kizanda tilan ocagi varmis hec gittinmi canim

he kız gittim onada gittim anacım ama maaaleseff:50:

dayan walla karı erken doğum yapsın...

kız bu protesto ne için...bülbül sesli,yiwrum.....benim fıtıklar beni fıtık etti anamı ağlattılar yaaa:31:

belkide sen hastaneye giderken alır,şimdi beklemede zaar belki bir umut başkası alır diye...

:9::9::9::9::9::9::9:bunu hiç düşünmemiştim olabilir,
son ana kadar beklicek heralde:63:
---
protesto yok annnem seviyom seni ben inşallah tez zamnda iyi olursun Allah iyilik versin

sureyi ezberleyemedimde ama aklımda:17::17::17::1:

Sagol hayatim
Ohh masallahhh Ben Dun basladim bugun ikinci gun insallah canim seninkide tez gelsin

Yani yine 1 ayi gidiyor insanin
Turkiyeyemi gelsem yaptirsam dediydimde
Burda yapmazlar bana simdi

Yuhhh ama napiiim illlammm gormek istiyooo:40:
Gormeden inanman diyooo :53:
Yalan a ne borcumuz varsa

Abooooow cirkeflesmeye basladiniz Buyrun hodri meydan ikinizede...:18:
Ben kaciiim:10::10::10:
Kahvalti hazirliyimmm :56::7::48:
canım orda yapılmıyomki brdada güzel hastaneler var ama sen bilirisin :52::52:
:38::38:hoş geldin tatlım :3::3:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

daha doğurmadım ama karnım gözüme geliyo yavaş yavaş. :kkk::kkk::kkk::kkk:

börülce den ses yok olişim şimdik doğsa nereye yatcak:kkk::kkk:

sevinç beni aradı sonunda bülbül sesimi duydu o yüzden keyfi yerinde:kkk::kkk::kkk:

kaynoşun çarşafı daha var ağda yapamıyomki artık çarşafta bitmedi bi türlü:kkk::kkk::kkk::kkk:

sen nasılsın fıtıkın nasıl:26:

:9::9::9::9::9::9:
allah seni ne yapmasın hemi:52:

kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmış:( rapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya:nazar::( şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu:(

hönkk:53:oturma grubu mu alıyolarmış...demek ki iyi insanlar bunlar ya kim bunlara kötü dedi ki çık ,çık,çık:9:

geliyor günde bir kereee:9:

he kız gittim onada gittim anacım ama maaaleseff:50:

yaaaaa:31: bende gidecem bayramda Adanaya gidince
gitmediysen senide gotureyim beraber gidek dicektim :31:
arabayla gider gelirdik :29:

:9::9::9::9::9::9::9:bunu hiç düşünmemiştim olabilir,
son ana kadar beklicek heralde:63:
---
protesto yok annnem seviyom seni ben inşallah tez zamnda iyi olursun Allah iyilik versin

sureyi ezberleyemedimde ama aklımda:17::17::17::1:
bende seni sewiyom kuzummm:29::29:benimde aklımda inşaallah doğurmadan yaparsın yoksam egeciki görünce unutursun sen..
canım orda yapılmıyomki brdada güzel hastaneler var ama sen bilirisin :52::52:

:38::38:hoş geldin tatlım :3::3:

:9::9::9::9::9::9:
allah seni ne yapmasın hemi:52:

hoşbuldum cnımm:29:

:60::60: kizzz hec yoktan kicani bulurum havaalanindaaa :60: resminide gordum zati :110:

düğün resmini gördüysen adam 3 yıldır benle evlis ence aynımı kalmştır:110: canından bezdi değişti accık

düğün resminid nerde gördüyse artık inanıyom bende:19:

kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmış:( rapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya:nazar::( şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu:(

cnmm Allah ım korusun bebeğini dua edicem sizin için bişi olmaz inşalah bebeğini kucağına alırsın cnm yaa

kuzum benimmm sakın üzülme inşaallah düzelir... evet iğnelerin dozajı yükselince maallesef böyle şeyler olabiliyor,raporunu al dinlen bol,bol sakın strese girme geçmiş olsun canım benim dualarım seninle...

Canim yaaaa Allahim korusun insallah bol bol dinlen Ya Safi oku bol bol Allahim
korusun bende dua edecem Allahim korktugumuz korkulara ugratmasin amin.
kizlar duman arkadasin bebegi icin okuyabildiginiz kadar ya safi okuyun Allahim ikisinide korusun
insallah. O kuz dogsun totosunu isiracam heee :20:

cnmm Allah ım korusun bebeğini dua edicem sizin için bişi olmaz inşalah bebeğini kucağına alırsın cnm yaa
inşallah cnm....

kuzum benimmm sakın üzülme inşaallah düzelir... evet iğnelerin dozajı yükselince maallesef böyle şeyler olabiliyor,raporunu al dinlen bol,bol sakın strese girme geçmiş olsun canım benim dualarım seninle...
şaşkınlıktan nolur filan diye bile soramadım,sık rastlanan bi durummuki bu acaba dilek moralim çok bozuldu inan:(

off evi topliyim yaa kızlar bırakın benii:31::31:kovalayın:31::31::31:
öpüyorum hepinizii
dumancım dua edicez annem üzülme Rabbim kavuştrsun bebeğine:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X