bnce bu sadece senin düşüncen
kapasaydn yüzüne
tabiki davet beklemiyorum ama istenmediğimizi de hissetmiyorum desem yalan olur neyse başakcım öpüyorum seni dikkat et kendinelistedeki bütün hatunlaran davetmi bekliyon
kaç kişi rahatsız oluyor sizden öyle bi düşüncenmi var:26:
tabiki davet beklemiyorum ama istenmediğimizi de hissetmiyorum desem yalan olur neyse başakcım öpüyorum seni dikkat et kendine
başağım doğurmadan yine geldimmmmmmmmmm :) az sonra doktora gidicem. bakalım ne olacak normalami diyecek sezeryanmı. çok heyecanlandım. bide yeşil den haber varmı. sabah doğuma girecekti
gerek kalmadı o yüzüme kapadıadet oldm bu arada dün 7 ekim ekleyi ver hamilede kalsam demicek gelmesin istemiyorm oglndan hırsını alamıyor bana yapıyo yapıcagını ben ne yaptım ona onlar yüzünden panik atak hastası oldm ben ya hakkımı helal etmiyorm eşimin sülalesine canım yanıyor canım zatenm rahatsızım ben bile bile üstüme geliyo ev telefonm bgün kapanmış yoksa araıcektim allah ne verdiyse yeter artık bıktım bunlardan 10 senedir bri arabamız evimiz olmamış elalemin kolları dolymş lan sen aldım kollarımdakileri herşeyimi takılarımı elalemden aldım dediler kendileri ödemişler bizdende filanca parasını istiyor dediler garip eşim ödedi en son kollarımdaki altınlarda kaynımın borcnu ödettiler ben ne yapayım daha bunlara söyle aglıyorm sinirimden deminden beri ben ne yaptım bunlara ban günah degilmi
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
sen ndn sevdiğimi hatırlattın içimi ısıttın cnm sağolcanım benm anlıyorum ama çoğunluk istemiyorsa hak veririm fakat bi kaç arkadaşla sorun yaşandı diye gelmezlik olmazki:26:
siz gelmeye devame din bak herşey normal ve eskisi gibi
cnm vajinadan mı muayene oldun
o alete bişi geçiriyo doktorlar ve çöpe atıyo başka bi hastada yenisini takıyo korkma
sen ndn sevdiğimi hatırlattın içimi ısıttın cnm sağol
doğru söylüyosun haklısın
olsun kız boşunamı okuduk o kadar emek verdik, hazır çalışabiliyoken çalışıp birikim yapmak fenamı ,,zamanı gelince bırakırım tabiki...çok sevndm adına tatlım
diyorum sana çık şu işten bizim yidiğimiz ekmekten yiyon sende daha ne bu çaba anlaamdım
canım bi yanlış anlaşılma oldu geçti bitti,neden gelmiyosunuzki siz?herşey yolunda galiba
sevindim
hiç hatırlanmıyo olmamıza ayrıca üzüldüm
diğer topiklerde vakit gecirmeye çalışıyoruz ama hiçbiyerde burdaki gibi değiliz
özlüyoruz
takibemi geçtin yine kızzzzduman:
Şimdiki Aktivite Forumları arıyor
dumancım yavrum bu neee
arayan belasınıda bulur Mevlasınıda daha bulamadınmı ne arayıp duruyon
aman canım cahil kadın işte boşver lütfen, zaten canın sıkkın birde böyle boş lafları önemseme lütfen...kızlar canım çok sıkkın kaynanam beni aradı agzına geleni saydı durdu sanki ben yaptım oglunuöle elime bir verseler varya tekme tokat giresimnm var şimdi bu sinirle
başağım doğurmadan yine geldimmmmmmmmmm :) az sonra doktora gidicem. bakalım ne olacak normalami diyecek sezeryanmı. çok heyecanlandım. bide yeşil den haber varmı. sabah doğuma girecekti
evet canım ilk defa gittim ben o stresle hiç dikkat etmedim zaten bişey taktılarmı ya da temizledilermi diye.
sonrada bi arkadaşım kafamı karıştırdı belki temizlememişlerdir senden önceki hastadan da sperm falan kalmış olabilir dedi
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
yerim onu ben yaaa:) yeğenine söyle canım duası kabul olduslm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versinselam kızlar ben bugün pek gelemem eşim izinli
birde hasta dinlenmeden işe gidince tekrarlamış :2:
haber vereyimde çıkıyım dedim
ben şimdi hazırlanıp anacığıma gidiyorum deyimde çıkım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?