yerim onu ben yaaa:) yeğenine söyle canım duası kabul olduslm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
selam kızlar ben bugün pek gelemem eşim izinli
birde hasta dinlenmeden işe gidince tekrarlamış :2:
haber vereyimde çıkıyım dedim
yavrum yaa valla çok mutlu oldum,eminim Allah küçücük bi çocugun duasını daha geçerli saymıştır:) benim için yanaklarından öp yeğenini o teyze teşekkür ediyo sana de
aboo çıkıyonmu hemen
ben şimdi hazırlanıp anacığıma gidiyorum deyimde çıkım dedim
evet canım plesentam benim kendi kendini iyileştirmişduman cnm gözün aydın plasentamız iyi durumdaymş çoks evndmmm
sağol canım valla şimdi düşünüyorum nasıl değerlendirsem diye kendimi yormadan bi güzel temizlerim evimi yatarım dinlenirim bol bol uyurum inşallah çook iyi gelecek bana bu tatil...ooohh şükürler olsun çok sevindimkuzum sabahtan beri merak ediyodum seni hadi gözünaydın kuzum,1 hafta güzelce dinlen
canım sağol çok şükür dinlenince daha da iyi olucaz... Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin...gözün aydın canım tehliken geçmiş inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin
kesinlikle bende öyle düşünüyorum içinden gelmese etmezdi:)tabiki daha günahı olmayan bir çocuk yürekten dua etmese bütün akşam elinde zikirmatirle dua etmezdi mutlaka geçerli saymıştır RABBİM
GELSİN SÖYLERİM ODA ÇOK SEVİNECEK büyük harf yazmışım farketmeden ama silesim yok
şimdi ne güzel bebişini kokluyodur..
gözün aydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün
çıkmam lazım eşim hasta limonata yapacam
evi toparlamam lazım öğleden sonra balkon giderlerini yapmaya gelecekler
ama işlerim bitince fırsat bulursam gelirim çok öpüyorum hepinizi
ben şimdi hazırlanıp anacığıma gidiyorum deyimde çıkım dedim
bende biraz yemek yemeye gidiyorum görüşürüz sonraaaa
git bakam daha 1 hafta elimizdesn
çok sevndm adına tatlımbaşakkkk çok mutluyum kahvaltımı yaptım şimdi aşk-ı memnuyu izliyorum:)) tam hayalimdeki gibi ne şanslısınız kızzz:))
aşk olsun şimdi bööle söylemenede ben üzüldüm üzmeyin beni doğuruveririm şuracıktaherşey yolunda galiba
sevindim
hiç hatırlanmıyo olmamıza ayrıca üzüldüm
diğer topiklerde vakit gecirmeye çalışıyoruz ama hiçbiyerde burdaki gibi değiliz
özlüyoruz
üzülme cnm gününü bekle zamnanında doğur emiaşk olsun şimdi bööle söylemenede ben üzüldüm üzmeyin beni doğuruveririm şuracıkta
az önce ayen ve seni takip ettim bu hatunlar nerelerde geziyo diye
ayene de facete söyledim gelmicekmisiniz diye
git kankana sor
bi sorun olmş ve halledildi daha niye gelmiyosunuz anlaamdım
üzülme cnm gününü bekle zamnanında doğur emi
bizm problemimiz söylenen laflar kırıcı olması
kankamda söyledi gelmiycekmisiniz yazdığını
kızlar canım çok sıkkın kaynanam beni aradı agzına geleni saydı durdu sanki ben yaptım oglunuöle elime bir verseler varya tekme tokat giresimnm var şimdi bu sinirle
bnce bu sadece senin düşüncenbiliyorm aslında tabii sizin tercihiniz ama en eğlenceli topik burası
istedğinz zmaan beklerz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?