battaniyenin altindaki benim ama
topic arastirirkene tesaduf basligi gordum
ilk sayfayi okudum bayildimgeldim
gelmesemiydim :101:
Hosgeldin aramiza havalar sogudu birdenn kendinden bahset bakam
Sen bunadin okudugunuda anlamiyon ertik
bizim battaniyenin altindaki tatliligimizdan bahsetti kadin
Ezgi
basakla burda tanistik basima bela oldu iste
niyeymiss anlasirikbiz heç anlaşamayız ama eyi sohbet ederik he mi
2pantol 2 ust tamamdirçeneniz düşmüş yine2 saat ayrıldım 15 sayfa konuşmuşsunuz iş bitemdi yazlıkları ayırdık,kışlıkları çıkardık ama kolay oldu çogunun içine giremiyceğim içinkaldılar dolabım tertemiz hiçbişey yok acilen bişiler almam lazım kış geldi napcam ben
neyse kızlar şimdi küçük fındığıma kayuuu yapboz açıcam:) net ona emanet ben çıktım görüşürüz sonra öptümmmmmm
bana bayıldın o zaman
hani genelde listemize bayılıyorlar ya hatunlar o yüzden sordum
çok çekici:89::89::89::89:
Hoşbulduk .. Bebiş sevdası ile bu sitenin malum sayfalarına dadandım hergün işten gelince okuyorum sayfaları böyle işte..
Olmadi buuuu kac senelik evlisin ne is yapiyon ne zamandir bebek istiyonHoşbulduk .. Bebiş sevdası ile bu sitenin malum sayfalarına dadandım hergün işten gelince okuyorum sayfaları böyle işte..
ilk başlarda bööle demiyodun ama
"başakcıımm hayatımmm canııııımmmmmmmmmmm" :120:
aman çok kaptırmöa kendini kkya takılan bebek diye kafayı yiyo:96: çok etkiliyor burası
niyeymiss anlasirik
2pantol 2 ust tamamdir
Yooo paposa bayilmistim ben
aman çok kaptırmöa kendini kkya takılan bebek diye kafayı yiyo:96: çok etkiliyor burası
aynen öyle ya yok ovi testi yok yumurtlama yok çatlama ben de yedim kafayı zaten
Olmadi buuuu kac senelik evlisin ne is yapiyon ne zamandir bebek istiyon
sipa niye gelmiiiii
yooooo it yesin cigerrr
ikinizede bayıldım çok merak etim gerçekten birbirinizi tanıyormusunuz yoksa forumdan mı bu arkadaşlık ?:44:
bizim orda tumman derler
--------
ee papoş yoka rık kime takıldın bööleee
aynen öyle ya yok ovi testi yok yumurtlama yok çatlama ben de yedim kafayı zaten
2009 da uye olmux daha 72 mesac atmiss
okuyarakmi kafayi yidinnn
Ne kadar oldu canim korunmayi birakali dr gittinmi hic sinif ogretmenimisin3 yıl bitti sıpa gelmiyo çünkü bebişe karar vermemiştik .. hazır hissetmiyorduk şimdi istiyoruzkorunmayı yeni bıraktık bakalım nasip.. öğretmenim bu arada
aman eksik kalsın sitede görüşmek yetiyo bana
çeneniz düşmüş yine2 saat ayrıldım 15 sayfa konuşmuşsunuz iş bitemdi yazlıkları ayırdık,kışlıkları çıkardık ama kolay oldu çogunun içine giremiyceğim içinkaldılar dolabım tertemiz hiçbişey yok acilen bişiler almam lazım kış geldi napcam ben
neyse kızlar şimdi küçük fındığıma kayuuu yapboz açıcam:) net ona emanet ben çıktım görüşürüz sonra öptümmmmmm
Hosgeldin cnmmmmselamlar napıyosunuzz
15 sayfamııııııııı
sevinçççççççççç çenenin bağına senin:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?