Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

2009 da uye olmux daha 72 mesac atmiss
okuyarakmi kafayi yidinnn

hemen takibe düşmüş dedektif karı birazda llüzumlu işlerle uğraşsan
3 yıl bitti sıpa gelmiyo çünkü bebişe karar vermemiştik .. hazır hissetmiyorduk şimdi istiyoruz korunmayı yeni bıraktık bakalım nasip.. öğretmenim bu arada
saygılar hocammmmmmmmmmmmmmmmm

sevinç süklüm püklüm battaniye altında oturacağına saygı göster öğretnmen varmş burda

Ne kadar oldu canim korunmayi birakali dr gittinmi hic sinif ogretmenimisin
su cizguu calismasi ne zor beeee

birgun kapinda gorecen az kaldi
hayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başak sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..

Son düzenleme:
yok kalktim ayakta istiklal marsini okuyom
hayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başka sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..
kesinlikleee dogruuuu

hayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başka sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..
çizgu dan biteks evinç anlar

çizgu
Ne kadar oldu canim korunmayi birakali dr gittinmi hic sinif ogretmenimisin
su cizguu calismasi ne zor beeee

birgun kapinda gorecen az kaldi

taşınırık bizde

çizgunun nesi zor be

Tasin hadee
kiz oglumun parmaklari minicik
kuzum bir zorlaniyorki
cok hevesli nasil cabaliyo
olmadi diyor uzuluyor
uzulme annem yapa yapa alisirsin diyom
yeni sistem mahvetti çocukları hepsinin kas koordinasyonu aynı değil öperim o minicik parmakları

kuzumun hemen elleri yoruluyor titriyor ogretmen ablasi
ama azimli hevesli bende hergun ilgileniyorum

hergün ilgilenmen ne güzel işte ideal veli profilindesin oğluşununda azimli hevesli olması çok önemli gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten..

benim bebşim olmuyor ve ben en kısa zamanda bebiş istyrm allahım meleğimi çok bekletme noluur

hergün ilgilenmen ne güzel işte ideal veli profilindesin oğluşununda azimli hevesli olması çok önemli gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten..

saol hocam evet aksam eve gelir dusunu aldirirdim artik hava sogudu hergun olmuyo
sonra yemegini yer 30 dk cizgi film izler sonra
cizgi calisiriz boyama yapariz matematik calisiriz cok
guzel bir egitim seti aldik evdeki faaliyetleri icin
o uyuyana kadar ilgileniriz meyve veya tatlusini yer sut icer
9 gibi uyur hocam darisi basinizaa

Tasin hadee
kiz oglumun parmaklari minicik
kuzum bir zorlaniyorki
cok hevesli nasil cabaliyo
olmadi diyor uzuluyor
uzulme annem yapa yapa alisirsin diyom

ağlama bu kadar okuldan al rahatlasın çiçuk

yaşı kaçtı
yeni sistem mahvetti çocukları hepsinin kas koordinasyonu aynı değil öperim o minicik parmakları
he yaaa 5.5 yaşındaki çocuk napcak

ideal veli jettgill sevinç

çiçuğu yaka paça okula yolluyo
benim bebşim olmuyor ve ben en kısa zamanda bebiş istyrm allahım meleğimi çok bekletme noluur

aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…