2009 da uye olmux daha 72 mesac atmiss
okuyarakmi kafayi yidinnn
3 yıl bitti sıpa gelmiyo çünkü bebişe karar vermemiştik .. hazır hissetmiyorduk şimdi istiyoruzkorunmayı yeni bıraktık bakalım nasip.. öğretmenim bu arada
hayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başak sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..Ne kadar oldu canim korunmayi birakali dr gittinmi hic sinif ogretmenimisin
su cizguu calismasi ne zor beeee
birgun kapinda gorecen az kaldi
Topike takiliyom :101:
ya diyorumya bebiş düşünmeye başlayınca son bir aydır takılmaya başladım yoksa üyelik eski kıdemliyim aslında :97:
selamlar napıyosunuzz
yok kalktim ayakta istiklal marsini okuyomhemen takibe düşmüş dedektif karı birazda llüzumlu işlerle uğraşsansaygılar hocammmmmmmmmmmmmmmmm
sevinç süklüm püklüm battaniye altında oturacağına saygı göster öğretnmen varmş burda
hayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başka sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..
çizgu dan biteks evinç anlarhayır branş öğretmeniyim çizgu olayından pek anlamam yani :) Bu arada başka sözlerine aynen katılıyorum Rabbim ol deyince olur ..
Ne kadar oldu canim korunmayi birakali dr gittinmi hic sinif ogretmenimisin
su cizguu calismasi ne zor beeee
birgun kapinda gorecen az kaldi
Hosgeldin cnmm
selam pollyyy üşüyos sen napıyonnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18::18::18:
çizgu dan biteks evinç anlar
çizgu
taşınırık bizde
çizgunun nesi zor be
çizgu dan biteks evinç anlar
çizgu
taşınırık bizde
çizgunun nesi zor be
yeni sistem mahvetti çocukları hepsinin kas koordinasyonu aynı değil öperim o minicik parmaklarıTasin hadee
kiz oglumun parmaklari minicik
kuzum bir zorlaniyorki
cok hevesli nasil cabaliyo
olmadi diyor uzuluyor
uzulme annem yapa yapa alisirsin diyom
hb bidenemm
valla bende üşüyorumof yaa off kış geldi yine..
kırmızılarım gelmicek galiba benim pko azdı yine6 ay düzenliydi ya zoruna gitti
yeni sistem mahvetti çocukları hepsinin kas koordinasyonu aynı değil öperim o minicik parmakları
kuzumun hemen elleri yoruluyor titriyor ogretmen ablasi
ama azimli hevesli bende hergun ilgileniyorum
Belki hamilesin kadin test yapsana yaaa :18:
sogan kuru yapsana pko yok bise yok ben yaptim
hb bidenemm
valla bende üşüyorumof yaa off kış geldi yine..
kırmızılarım gelmicek galiba benim pko azdı yine6 ay düzenliydi ya zoruna gitti
hergün ilgilenmen ne güzel işte ideal veli profilindesinoğluşununda azimli hevesli olması çok önemli gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten..
benim bebşim olmuyor ve ben en kısa zamanda bebiş istyrm allahım meleğimi çok bekletme noluur
Tasin hadee
kiz oglumun parmaklari minicik
kuzum bir zorlaniyorki
cok hevesli nasil cabaliyo
olmadi diyor uzuluyor
uzulme annem yapa yapa alisirsin diyom
he yaaa 5.5 yaşındaki çocuk napcakyeni sistem mahvetti çocukları hepsinin kas koordinasyonu aynı değil öperim o minicik parmakları
ideal veli jettgill sevinçhergün ilgilenmen ne güzel işte ideal veli profilindesinoğluşununda azimli hevesli olması çok önemli gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten..
benim bebşim olmuyor ve ben en kısa zamanda bebiş istyrm allahım meleğimi çok bekletme noluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?