ederim tabiki cnm... her fırsatta hepimiz için dua ediyorum,Allah kabul eder belki
ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştım
aman ne yapayım karnım açyemek yiyemiyom bireyselde 3 oldm tebrik eden bile yok
eşim evde yok geç gelicek eşimin hastalıgıyla bir şey yazdım doktora mayene eden doktora sor diyor adam onada sinir olsn biri elma yollasın yiyem benbirde karşıma geçip ne tıkınıyorsun kız brda diyet yapan biri var demi ah ah şimdi çubuklu makarna olsada yesem şöyle resta soslu
allah razı olsun cnm sende hayırlısıyla dogumunu yap ınsallah bebgını kucagna al
ne yapayım canım ya önce kaynana sonra eltiyle ugraştım
aman ne yapayım karnım açyemek yiyemiyom bireyselde 3 oldm tebrik eden bile yok
eşim evde yok geç gelicek eşimin hastalıgıyla bir şey yazdım doktora mayene eden doktora sor diyor adam onada sinir olsn biri elma yollasın yiyem benbirde karşıma geçip ne tıkınıyorsun kız brda diyet yapan biri var demi ah ah şimdi çubuklu makarna olsada yesem şöyle resta soslu
olsun içinden geliyosa al dursun illaki bigün lazım olacak o şeyler
kız valla bilmiyorum burcunu:26: hiç aklıma gelmemişti vallakova şubata yakın olmuyomu ama ? sanırım balık olcak:26:
ben sana yollayım 10 gün önce bir sürü topladık elma bahçesinden bir poşet dolusu yetermi
ve tebrikler inşallah bir an önce istediğin kiloya kavuşursun
bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara
balık nerden çıktıysa oğlakla kova olacaktı
21 aralık tan 21 ocağa kadar oğlak
21 ocaktan 19 şubata kadar kova
güzeller nasılsınzz
cnm balık marttabenim bildiğim o caksa büyük ihtimal oğlak olur
hoşgeldin cnmbugün kışlıkları çıkardım markete gidip alışveriş yaptım doktora uğradım balık aldım geldim onu pişirdim yedik içtik bulaşığı topladım sen neler yaptın hatun
hmmmm ellerine sağlık...
kaynoşta turşular yapıyo...napayım gündüzleri bişeler çıkıyo giremiyorum nete azsorada herifim gelcek dedim bi gidim bakim napıyo bu gaciler diye..
bu saattemi geliyii kız seninki
canım haftalık yarışıyoz ben 7 takımdayım:) insallah bi gün sevindiririm
hehe canım öle demek cok istedim hayırlısı bee
tebrik ederimmmm haftalık mı yarısıyon kız? yarısmaya katılırsam hepinizi gecerim haaaaaaaaaaa. elma yiyemen sen dukancı degil misin???
cadı gelinaman herleye rağmen eşinle sen iyi olun gerisi boşşşş
canım eşimin anası var kurban kesicekler her sene eşimle erkenden kahvaltıya gideriz yardım ederiz kurbanınaana doğru söylüyon kız unutmuşum senin diyette olduğuu annempaşacım geçmişede yazdıydım gerçide gene yazayım cnm annen paranıda veriyim gelin demiş niye gitmiyonuz ne güzel olurdu senin içinde rahatsızlıktan dolayı mı tatlım yoksa eşin annesini mi bırakamıyo öyle yazmışın sanırım niye bırakamıyo ki kııı:26:
ay yollasana yiyeyim elmaben sana yollayım 10 gün önce bir sürü topladık elma bahçesinden bir poşet dolusu yetermi
ve tebrikler inşallah bir an önce istediğin kiloya kavuşursun
bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara
balık nerden çıktıysa oğlakla kova olacaktı
21 aralık tan 21 ocağa kadar oğlak
21 ocaktan 19 şubata kadar kova
güzeller nasılsınzz
canım haftalık yarışıyoz ben 7 takımdayımtakımda açık var isyeten gelsin ama şartları çok agır:44::44:canım dkancısam ne olmş alt tarafı elma zaten şeftalı yiyemiyom
evet canım tepemin tasını attırmasınlar vallahi eşimde diyor hanım bayramda gidelim büyüklük sende kalsın babama günah degilmi dedi bende anan dedim bana bagıırcek ben giidcem gitmem inadım inat inadım iki kanat benim
canım eşimin anası var kurban kesicekler her sene eşimle erkenden kahvaltıya gideriz yardım ederiz kurbanınaeziyeti eşime eşim krbana yardım eder eltim beni halleder sinirim oyncagına evdebn dışarı çıkmam olr biter be yeter artık canımı acıttıkları yeminle onlar yüzünden hasta oldum eşim gitmez işelri var borşlar var para lazım diyor anca kışa gider oda işi olmuyor parada yollsalar gidemeyiz
ay yollasana yiyeyim elma
bir ceeeeeeeeee deyip çıkıyorsn olmuyor böle bilesin
bilmiyom dumancım göbeğim büyüdükçe göbek deliğim dışarı çıktıocağın başında canım doğum...
başak senin göbek deliğinmi fırlamış yerinden niye öyle olmuş:26:
ne çamsakızısı kızbu saattemiçamsakızı ağdamı? alt kısımlara bacaklara kukuşa filan nasıl yapıyosun gb-öbekten??
hıı niye gelmiyoki eroş???
göremeden kaynoş geldi zatine ağdası kız bu saatte gündüz gözüyle yap daha rahat görürsün
:
bilmiyom dumancım göbeğim büyüdükçe göbek deliğim dışarı çıktınoolurki çıktıysa kötü bişi diilki
ne çamsakızısı kız
sesuuu ılık ağdaaa
en son geçen ay yaptım bu ay yapabileceğii sanmıyorum kiii:18::18::18::18::18:
göremeden kaynoş geldi zati
tam esnemeye başlıcaktım ki gittiiiiağda da yattı...kızım 11 de esnemeye başla sende o saate kadar ne oturcan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?