Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden
yok nazocum biz düdüklü ile iyi anlaştık
ahh kuzum yaaa hiç sorun çıkarmamış şun a bak kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmm

sağol aşşkımm darısı sana olsun inşallahhhhhhhhhhh
dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsin

Son düzenleme:
Ben gene açtım musluklarııı

cnm üzülme yaaabak anneciğin gel paranı veririm demiş kocanı al git nolcak niye gelmiyomuşki anneciğini bırakıp Allah sizi ne olcak ki kııı seninde anacığına ihtiyacın var öyle söyle tatlım gitmezmi kii:26:

afiyet olsun

başak sağlık ocağınamı gittiki,yüzü mozaikli karı

iyi güzel haberlerle gelmişin sevindim bende tatlım inş sağlığıylada doğurursun cnm
inşallah canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26:

inşallah canım çok sağol,bu kadar gelipde olumsuzluklarla karşılaşmak istemiyorum artık

inşallah sorunsuz geçer doğum ne zamandı ne kadar kaldı yavruna kavuşmana

ayyyyycnm benim anlamaman çok normal suç bende umuduma göndericektim sana yazmışım yanlışlıkla tatlım

bende neyi kaçırdımki diyorum

sağol cnm benm darısı sana inşalllahh

kuzum napiym deşifre olmak istemem açıkçası

eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek

inşallah sorunsuz geçer doğum ne zamandı ne kadar kaldı yavruna kavuşmana

bende neyi kaçırdımki diyorum
ocağın başında canım doğum...

başak senin göbek deliğinmi fırlamış yerinden niye öyle olmuş:26:

büzme dudısını kuzucum saka ettım hosuma gıttı cokk amın ınsallah tutarda egeye arkadas olur :) ruyamda brını gordm cnm ben dedıkı kız bebekler ıcın cok heves etme senn oglun olcak adıda burak dedı yaslı sıyah saclı uzun boylu bı adamdıı cok korktm geecnn ay gordum ruyamda uyandm gece gece walla

:82::82::82:

ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam
bu saattemiçamsakızı ağdamı? alt kısımlara bacaklara kukuşa filan nasıl yapıyosun gb-öbekten??
eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek
hıı niye gelmiyoki eroş???

kız niye korkuyosun dede girmişrüyana isminide sölemiş:) keşek banada söyleyen olsaydı da isim aramaktan kurtulsaydım

:82::82::82:

ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam

ne ağdası kız bu saatte gündüz gözüyle yap daha rahat görürsün

o nası rüyaymış yaaaw:18::18:

ne bılım korktm bıtanem ya doktrda dıyokı asılamayla ıkız olabılır amann ondanda korkarm ıkısı aglarsa bende aglarm :)

nasip işşallah görücez o günleri
canım bak ne gzüel gidiyor haftalarım ben inanıyormki sag saglim dogacak bende brda görücem

ne bılım korktm bıtanem ya doktrda dıyokı asılamayla ıkız olabılır amann ondanda korkarm ıkısı aglarsa bende aglarm :)

hep beraber ağlaşırsınız artık nolcak,,yok kız illaki biri olur yanında yardıma bişey olmaz aradan çıkar işte bianda 2 çocuk anası olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…