yok nazocum biz düdüklü ile iyi anlaştıkben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden
ahh kuzum yaaa hiç sorun çıkarmamış şun a bak kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmmcnm hayırlısı olsun inş..
başakkss...
tatlım resim koymuşsun göremedim kaçırdıım göbişiiikıyafetleride göremediim inş sağlıkla giydirmeni nasip etsin Allah cnm göremedim ama pek tatlı şeyler almışındır kesin zati bu bebiişlerin kıyafetleri bi tatlı oluyokiii
dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsinslm kızlargeldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende
bende beydağlı gibi olduum nazocuum
Ben gene açtım musluklarııı
afiyet olsun
başak sağlık ocağınamı gittiki,yüzü mozaikli karı
inşallah canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...iyi güzel haberlerle gelmişin sevindim bende tatlım inş sağlığıylada doğurursun cnm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26:yok anzocum biz düdüklü ile iyi anlaştık
ahh kuzum yaaa hiç sorun çıkarmamış şun a bak kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmm
sağol aşşkımm darısı sana olsun inşallahhhhhhhhhhh
dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsin
inşallah canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26:
beydağlı nasıldıki nasıl oldun anlamadım açarmısın az:44:
yok nazocum biz düdüklü ile iyi anlaştık
ahh kuzum yaaa hiç sorun çıkarmamış şun a bak kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmm
sağol aşşkımm darısı sana olsun inşallahhhhhhhhhhh
dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsin
inşallah canım çok sağol,bu kadar gelipde olumsuzluklarla karşılaşmak istemiyorum artık
ayyyyycnm benim anlamaman çok normal suç bende umuduma göndericektim sana yazmışım yanlışlıkla tatlım
basakk oldurdun benı gulmekten ya :) allah sana uzun omur versın :) o yuzunu ıye kapatıyon sankı bırı kezzap atmıs yuzune :) ac suratını gorelım bana nasıl yulendıgını soyleyın ben yuklerım :) ben bı profıl yukleyeblmstm ılk uye olunca sımdı sacımı kendı rengıne boyadım kılo aldım cok azcık :) ama varya seslı guldum sanaegenın cıcılerı cok guzell :)
ayyyyycnm benim anlamaman çok normal suç bende umuduma göndericektim sana yazmışım yanlışlıkla tatlım
ocağın başında canım doğum...inşallah sorunsuz geçer doğum ne zamandı ne kadar kaldı yavruna kavuşmana
bende neyi kaçırdımki diyorum
sağol cnm benm darısı sana inşalllahh
kuzum napiym deşifre olmak istemem açıkçası
sağol cnm benm darısı sana inşalllahh
kuzum napiym deşifre olmak istemem açıkçası
bu saattemi:82::82::82:
ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam
hıı niye gelmiyoki eroş???eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek
büzme dudısını kuzucum saka ettım hosuma gıttı cokk amın ınsallah tutarda egeye arkadas olur :) ruyamda brını gordm cnm ben dedıkı kız bebekler ıcın cok heves etme senn oglun olcak adıda burak dedı yaslı sıyah saclı uzun boylu bı adamdıı cok korktm geecnn ay gordum ruyamda uyandm gece gece walla
:82::82::82:
ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam
büzme dudısını kuzucum saka ettım hosuma gıttı cokk amın ınsallah tutarda egeye arkadas olur :) ruyamda brını gordm cnm ben dedıkı kız bebekler ıcın cok heves etme senn oglun olcak adıda burak dedı yaslı sıyah saclı uzun boylu bı adamdıı cok korktm geecnn ay gordum ruyamda uyandm gece gece walla
bu saattemiçamsakızı ağdamı? alt kısımlara bacaklara kukuşa filan nasıl yapıyosun gb-öbekten??
hıı niye gelmiyoki eroş???
kız niye korkuyosun dede girmişrüyana isminide sölemiş:) keşek banada söyleyen olsaydı da isim aramaktan kurtulsaydım
nasip işşallah görücez o günleriyok gitmedim öyle dalmışım nete gidesim gelmedi bide
ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden
canım bizimde var borcumuz senin kadar olmasada inşallah borcumuzu ödeme kolaylığı versin RABBİM
bizimde tüp yaptırmamız lazım ama borcu bitiremedikki tüp parası biriktirelim
ama herşeye rağmen kaybetiklerimizi düşünüp üzüleceğimize
kazanacakalarımızı düşünüp sevinelim ve sevdiklerimiz yanınımızda şükür edelim
ve bebek benim neyime deme ALLAH bir kolaylığını verir
çok güzel bir söz bende çok severim bu sözü
amiiiiinnnn inşallah RABBİM bir kolaylık verir
canım bak ne gzüel gidiyor haftalarım ben inanıyormki sag saglim dogacakslm kızlargeldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende
ne bılım korktm bıtanem ya doktrda dıyokı asılamayla ıkız olabılır amann ondanda korkarm ıkısı aglarsa bende aglarm :)
nasip işşallah görücez o günleri
canım bak ne gzüel gidiyor haftalarım ben inanıyormki sag saglim dogacakbende brda görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?