iyiyiz canım sen napıyorsun kırmızılar gelmedimi hayla :44::44:
ağzından bal damlıyor.....ahh ahh takmamayı deniyorum olmuyor....olmuyor......
son dakika!!!!!!!!
Listemizde bulunan "SEVİNÇ077" adlı hatunumuz pıhtılı hatunlar topikinin kurucusu olarak
çok dalga geçtiği "tkb" adını almıştır...
Kurulumuza ilettiği mesajında bir daha bizim NADİDE topikimze gelmeyeceğini bildirmiştir.
Ve listeden çıkmak istediğini usturuklu sözlerle ifade etmiştir.
FAKAT BİZ BU İSTEİĞİNİ KABUL ETMEDİĞİMİZİ BELİRTİR YİNE DE TOPİKİMİZE GELMESİNİ İTİNA İLE RİCA EDERİZ
biz de yönetim olarak yeni görevinde başarılar dileriz
Daimi müd. Say. Tkb
alıyom kuşum alıyom bugün görcem kuşumu poposunu ısırcam onun yedirmiyo annesini kendi de aç kalıyo sıpa
yok öyle bişe
ben öyle demedim hem desem sana ne msj atacam
burdan arkadaşlarıma açıklardım
istemiyorsan söylede bilek
ben gelince niye kimse olmuyo acep...
kız ben varım yaa beğenemedinmiii
canım nasılsn bebıs nasılll :)
son dakika!!!!!!!!
Listemizde bulunan "SEVİNÇ077" adlı hatunumuz pıhtılı hatunlar topikinin kurucusu olarak
çok dalga geçtiği "tkb" adını almıştır...
Kurulumuza ilettiği mesajında bir daha bizim NADİDE topikimze gelmeyeceğini bildirmiştir.
Ve listeden çıkmak istediğini usturuklu sözlerle ifade etmiştir.
FAKAT BİZ BU İSTEİĞİNİ KABUL ETMEDİĞİMİZİ BELİRTİR YİNE DE TOPİKİMİZE GELMESİNİ İTİNA İLE RİCA EDERİZ
biz de yönetim olarak yeni görevinde başarılar dileriz
Daimi müd. Say. Tkb
ayyy kücücük poposunu yirim onunalıyom kuşum alıyom bugün görcem kuşumu poposunu ısırcam onun yedirmiyo annesini kendi de aç kalıyo sıpa
inanmammmmmmm sevinç bırakmaz biziişimdi başkanlığın ilk günleri topiki düzenliyo yeni pıhtılıları filan ekliyo topluyo ondan giremiyo buraya yoksa sessiz bırakmaz bu kadar
sevinnnçççç ben hem burdayım hem orda senide yalnız bırakmam topikinde canımmmmm
inanmammmmmmm sevinç bırakmaz biziişimdi başkanlığın ilk günleri topiki düzenliyo yeni pıhtılıları filan ekliyo topluyo ondan giremiyo buraya yoksa sessiz bırakmaz bu kadar
sevinnnçççç ben hem burdayım hem orda senide yalnız bırakmam topikinde canımmmmm
herkese selamlar
sevinç çok tebrik ederim t.k.b olmuşun
:100: de git işin yokmu kadın diyemedinmitam 40 dakika kapıda lafa tuttu beni komşu şimdiye kadar işlerimi bitirirdim
ayaklarım koptu valla eve girse daha iyiyidi
Çok yalnız kalmış bu topikk seviçç ablaaoooooooooooooooo
Nerdesiniz bee
kendi topiğinde belki sesini duyup gelir
üff sinir olurum haaa
burdayık arada topikime bakıyom malum liste güncelliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?