boguluryoum yaaaaaaa esım aılesınden sankı orda kalma mecburytetım var pazardan berı annemdeyım hergun arıyo buraya gelmıyonmuuu yokk burdayım dıyorum sımdı gene aradı evıme cıktım dedımmm nıye cıkıyon babanen peynır yollamıs alsaydın ya dedım merak etme alırım deıdm ben buzlugumna koyuyorum dedı sen koyma aksmaa alrım dedım koyarsa bıda bana vermez versede eksık verır
güzeller napıyonuzz..
boguluryoum yaaaaaaa esım aılesınden sankı orda kalma mecburytetım var pazardan berı annemdeyım hergun arıyo buraya gelmıyonmuuu yokk burdayım dıyorum sımdı gene aradı evıme cıktım dedımmm nıye cıkıyon babanen peynır yollamıs alsaydın ya dedım merak etme alırım deıdm ben buzlugumna koyuyorum dedı sen koyma aksmaa alrım dedım koyarsa bıda bana vermez versede eksık verır
sana burda kal dedikçe aslında kendilerinden soğutuyorlar
halbuki bişey demeseler kendin gidip kalmak istersin
offf bir huzur vermediler haaaaa aynı bizimkilerrr
sana burda kal dedikçe aslında kendilerinden soğutuyorlar
halbuki bişey demeseler kendin gidip kalmak istersin
aynen yaaaa bizimkiler unuttu şükür çocuk okula felan başlayınca.
yoksa oturmaya gitmeye korkardım burda durun nereye gidiyorsunuz.
birgün dedimki bizimde bir evimiz var niye boş bırakalımki dedim
aynen yaaaa bizimkiler unuttu şükür çocuk okula felan başlayınca.
yoksa oturmaya gitmeye korkardım burda durun nereye gidiyorsunuz.
birgün dedimki bizimde bir evimiz var niye boş bırakalımki dedim
bu kaynanalar bzilerinde bir evi olduğunu ve kendi düzenimiz olduğunu niye unuturlarki
insan evinde kocasıyla uzanıp sarmaş dolaş tv izler ne bileyim daha rahat olur
kendileride genç oldu ne çabuk unuttular
bazen esımden soguyorum bunlar yuzunden yaa
bıde benle yuksek sesle konuyo ee kızım ne cıkıyon eve ugrayıp alsaydın yaabende taksı ıle ordan oraya cıkamam su yazmıyo para gıdıyo ugrar alırız dedım
valla ya gıderım kalırım onlar demeden bu bende baskı kurmaya calısyo ondna ızın alıp arada bı anname yollamaya calsıyo gunduz gıdıyorum aksama gel haa kalma sanlkı yabancıya gıdıyorum ınadına annemde kalıyorum yaa
he benimkide gündüz sorar yok derim akşamda oğluna sorar bilmiyorki oğlu tembihli zatenbende oturmaya gıtmeye korkuoyrum ya eskıden kalıyodum sımdı rahat degıl cok suratsızlar gıdıyoruz tam kalakcaz kaynam esım yanına sokuluyo oglummm nere burda kalın gunduz bana soruyo yok dıyorum daha aksam ogluna soruyo sankı o kal dese ben kalacam
bvızımde cocuk olsada kurtulsakk
yok hayatım bunlar için özel hayat sadece yatak odasında olurbu kaynanalar bzilerinde bir evi olduğunu ve kendi düzenimiz olduğunu niye unuturlarki
insan evinde kocasıyla uzanıp sarmaş dolaş tv izler ne bileyim daha rahat olur
kendileride genç oldu ne çabuk unuttular
unuturlarr en son ne yaptu sabah geceden geldı dıp odaya esımı yatırdı ben salondaydımm esım odaya gıremedım odaya gırmem ıcın kayınbabamın yanında gecmem lazım sınır oldum ya bız hıc ayrı yatmayız karı resmen ayırdıı
unuturlarr en son ne yaptu sabah geceden geldı dıp odaya esımı yatırdı ben salondaydımm esım odaya gıremedım odaya gırmem ıcın kayınbabamın yanında gecmem lazım sınır oldum ya bız hıc ayrı yatmayız karı resmen ayırdıı
niye sesini yükseltiyor canım alla allaaaa
bende bir defasında adanaya gittim geldim 1 hafta durdum
kaynoş demesinmi 1 haftada bizde kalacan diye
bende dedimki orda kalma burda kalma hesabı yaparsan
sen zararlı çıkarsın sonuçta aylarca
maraşta duruyom adanada 1 hafta kaldım dedim
donup kalmıştı bir daha lafını bile edemedi
niye sesini yükseltiyor canım alla allaaaa
bende bir defasında adanaya gittim geldim 1 hafta durdum
kaynoş demesinmi 1 haftada bizde kalacan diye
bende dedimki orda kalma burda kalma hesabı yaparsan
sen zararlı çıkarsın sonuçta aylarca
maraşta duruyom adanada 1 hafta kaldım dedim
donup kalmıştı bir daha lafını bile edemedi
he benimkide gündüz sorar yok derim akşamda oğluna sorar bilmiyorki oğlu tembihli zaten
inşallah canım olsunda kurtul
yok hayatım bunlar için özel hayat sadece yatak odasında olur
bizde kalmaya kalksak orta salona yatırır gelen geçen görsün diye
abboowwwwwwwwww
aa ne saçma senin yanına yatsın
ablamlarda ankarada biryere gittiler akrabaya onlardada ayrı yatırıyolarmış karı kocayı
ablam demiş ben kocamdan ayrı yatmam deyip ayrı yatmamış
ama sonra bizde gittik eşimle benide ayrı yatırdılar onlarda öyleymiş şimdi sen diyince aklıma geldi
ankarada genelde böyle bişeymi var merak ettim
valla kaynosdan cok annemde kalıyorum eskıden kalırdım ama borulceyı gordukce aglamak gelıyo gıtmıyorum oyuzden suan okadar sınırlıyımkı kadın gostersı meraklısı yaa
komsular varmıs oyle arıyo babanem 2 defa tursu yolladı 5kılok bırnı yedıler bırını gorunce tursu koyda gotur haa dıyo koymak yok yanlıs lafta 2 defa tursu geldı gene bacıları var tursu koyy dedı bende sagol bız hazır aldık senın koyacagın yokdu dedımmılletın yanında unu al bunu al gootur ama gercekde yokk sınır oluyorum ya
yok abla oyle bısey sadece kalabalık olur evın ıcın yatacak sorun problem olur o sekılde ayrı kurarlar orasıda bızım evımız sonucda ben nıye ayrı yatayım evlıyım sonucdaa kadın ılkd efa yaptıı bu aralar acayıp degıstı
ozaman anlarımda ama ev musaitken böyle bişey yaptılarda bende merak ettim genelede böyle bişeymi var diye
cok nadır karsılasıyorum abla ya evd ebuyuk falan olunca yıp dıyolar ayrı yatırıyolar bızlarde yokkk bunlardad yokdaaa bunun boyle ayrımak ıcın yaptı sanırsam
bizdede yokturda garip gelmişti bize
ama senin kaynana baştan yapmayım şimdi yapıyorsa, tabiki altında kötü bişey ararsın
canım ben çıkıyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?