emektar kadındır karacal
bacakları olmuş dal
gitme hiç burda kal
yakında gelince bebeği
öpecek onu bal bal
buda sana gelsinnn karacalımmmm:)
:13:
hah bu güzel olmş işte.erenayımmaa....
yüreğide kendide güzel erenayefe
10numara hatunsun gönüllerde
bu ay kalacak hamile
hemende kesecek deve
buda sana gelsinnnnnnn dünyalar güzelimmmm
erenayımmaa....
bu ay kalacak hamile
hemende kesecek deve
sende mi kafiye yaptınvalla ağzına sağlık kaadın dediğin budur işte yaratan kadın.... bu da sana kapak olsun başakk hnm.
canım ben pozitif olayımki testimde pozitif olsun inş...good morninggggggggg kızlar.....
dolunay bende kafiyeli bir şiir istiyorum kız pelin pozitif olan sen değil testin olsun şekerim
mrhb kızlar nasıslınız
benimkini bida yanınlayımda gözüksünbuydayııımmmmm aşkitomm benim:)
sen ne şirin bişeysin kıs yirim senii..sur kaçma yanananı ısırcamm
başakım seksi hatunum
sensiz gelmiyor uykum
adı başak olacak
doğarsa çocuğum
ne şirinsin sen öyle Pelin..
ayrılmasın elimden elin..
iyiki varsın iyilik perim
bi oğlun olsun adıda Kerim
:)
ehehehe:)inşallah beğenirsinn Pelinim:):13:
çiçeğimizin adı yeşilotuzüç
ondan vazgeçmek çok güç
uğurlu sayısıdır üç
doğursun bebelerini olmasın güç...:13:
yeşilimeee:13:
ayy çok tşk ederim annem ismimi yaptığın iltifatlardan ötürü
ismimi her zaman beğenmişimdir çok şükür. hele konulma hatırasını daha çok beğenmişimdir.
yok annemm dolunay benim pavyon ismimeheheh yaa ne pakizesii
bayaa atşli bi isimim var valla pavyon ismi olsa bukadar olur..
çok şükür ailede pavyona düşen yok nerdn buldular bu ismimi çözemedim
seni de dolunay olarak tanıdık bildikkkkkkkk
gelelim gerçek ismine.
yoksam pakize mii
eğer pakizeyse hiç sööleme adın saklı kalsın
hah bu güzel olmş işte.
erenayın aç karnını anca deve doyurur zaten
Pelinimmmm kuşumm beğenmene çok sevindim tatlışımmmolsaydı duysaydı gene müslime bağlardı kendini
ayyyy ben bayıldım bu şiire süper otesi olmuş cok teşekkür ederim dolunayımmmmseni seviyorum canım iyiki varsın duygulandırdın beni yaaa
mrb tatlım hoş geldin
baş köşeye geç lütfen en kalın mindere otur.
nasılsın bakalım yoğunluka devammı
sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
[sıze=3]bu da bizim listemiz[/sıze]
erenayefe: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...[sıze=3]***[/sıze]
basakss: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...[sıze=3]***[/sıze]
41zeynep: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
gamzelal: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...[sıze=3]***[/sıze]
belinaysu: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...[sıze=3]***[/sıze]
yeşil33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...[sıze=3]***[/sıze]
nazemir: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, 2006 yılında dış gebelik olayı var, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...[sıze=3]***[/sıze]
yeteeer: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...[sıze=3]***[/sıze]
kardelen5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
cewo: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
sara_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.[sıze=3]***[/sıze]
pınargrkn: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...[sıze=3]***[/sıze]
pelin67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
seray0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...[sıze=3]***[/sıze]
dolunay: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...[sıze=3]***[/sıze]
karanfilce: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...[sıze=3][/sıze]***
haticeee: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
zmg: 22 yaşında, 4 yıllık evli, 2009 den bu yana bebekini arıyor...
karacal:33 yaşında,8 yıllık evli, 7 yaşında bir tosbası var, cillop gibi tiroid hastası, 4 aydır çalışmalar yapıyorlar, doğadan otlar çöpler yemeye başladı...***[sıze=3][/sıze]
myhos: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***
aygün2008: 37 yaşında, ...yıllık evli, 1 adet 14 yaşında aslan gibi oğlu var, 2011 ekim de 2. Bebek için çalışmalara başladı...***
hurr: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...[sıze=3]***[/sıze]
emosderin: 26 yaşında, 1 yıllık evli, evlen evleneli korunmuyor, çocuğu olmadığı için ağır baskı altında, bebek olmaması için bir sorunu yok...
masumiyet: 33 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2011 ağustos ta çalışmalara başlandı hala tık yok, gayet güzel yumurtluyor, nedeni belirsiz...
maonya: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
buyrun bat listemiz
seray0307: 13 aralık/14 aralık kırmızı
yeşil33: 14 aralık/15 aralık kırmızı
pınargrkn: 15 aralık/15 aralık kırmızı
gamzelal: 21 aralık/20 aralık kırmızı
dolunay: 23 aralık
karanfilce: 24 aralık
pelin67: 25 aralık
aygün2088: 25 aralık
cewo: 27 aralık
hacer_31: 29 aralık
sıra dolunaya geliyooooo
Allah'ım getirmeeee
oyy oyyy ben seni yerim yerimmm
herkesede üşenmeden yazarmış yaaaaa
kız bak benim adımda başak haaa
seni seviyorummm DOLUNAY
bebğimm çok duygulandımmm...
sağoll bitanemmm...
adı nedir dedim bu güzelin
dediler myhoş
içmeden oldum şarhoş
dedimki ona ablana koş
haberim var sana coş
bebişin yakında gelecek
hayat olacak hoş..
buda benden sana gelsinnnnn bebeğimmmmmmmm
good morninggggggggg kızlar.....
emektar kadındır karacal
bacakları olmuş dal
gitme hiç burda kal
yakında gelince bebeği
öpecek onu bal bal
buda sana gelsinnn karacalımmmm:)
:13:
erenayımmaa....
bu ay kalacak hamile
hemende kesecek deve
ne şirinsin sen öyle Pelin..
ayrılmasın elimden elin..
iyiki varsın iyilik perim
bi oğlun olsun adıda Kerim
:)
ehehehe:)inşallah beğenirsinn Pelinim:):13:
ALLAHHH ŞARKIYA BAKIN BEEE AĞZIN BAL YESİN CANIMCIM ÇOK BEĞENDİM
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
bacakların olmuş dallll hahayttt
allahhhh deve kesecekkk
vay dolunayım ya sende ne cevherler varmış hee sayemizde şairliğini keşvettik bak görüyonmu kk sen nelere kadirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?