GÜNAYDIN kızlar:)
GÜNAYDIN kızlar:)
duygucum tebrik ederim canım:)Allahımhayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin:)
kadir inanır gibi konuştun bacım evinin hanımı çocuklarının anası olacaksın
çalışmaya halim yok yatakta on numara heee puhahhah
ya başak sen beni öldürcennn
tebrik ederim inşallah bu seferkinde sağ salim kucağında görmen dileği ile canım hayılı olsun inşallah darısı bizeeeeeeeeeee
aaaa ne güzel yaaaaaa bu kocaLAR hep ağlıyoooooooooowalla süprizmioldu bilmem ama.. =)
işe gitmek için çıktı evden bende 5 dk sonra kalkıp testi yaptım zaten maşallah damlatmamla çizginin çıkması 1 oldu ne oldugumu şaşırdım.
hemen aradım ağlayarak hemen eve gel dedim noldu dedi çabuk dön geri dedim baktı ağlıyorum tamam dedi baktım koşa koşa geliyo =)
kapıyı açtım içeri girdi noldu dedi testi gösterdim sarıldım baktım ağlıyo oda :) canım yaaaa..
sonrada gülmeye basladı şapşal oldu adamım 2dk da :)
böle oldu işte canım sizde güzel süprizler yaparsınız insallah..
vay karıya bak o hırsla tavana kadar fayansları parlattın.başağımmm günaydın canımm beni listeden çıkarabilirsin..
Pelincimmm benimki olmadı tatlım inşallah sen hamişsindir...
akşam dayanamadım bi test aldım ve çok keskin net ve bariz tek çizgimi görüdüm..
o hırsla mutfağın tavana kadar olan tüm fayanslarını sildim,partlattım keyfim yerine geldi:)
naapalım yaa..bekliyoruz sıramızı:)
myhoşummm selamm hayatımmm:)
başağımmm günaydın canımm beni listeden çıkarabilirsin..
akşam dayanamadım bi test aldım ve çok keskin net ve bariz tek çizgimi görüdüm..
o hırsla mutfağın tavana kadar olan tüm fayanslarını sildim,partlattım keyfim yerine geldi:)
tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin inş...darısı başımıza...walla süprizmioldu bilmem ama.. =)
işe gitmek için çıktı evden bende 5 dk sonra kalkıp testi yaptım zaten maşallah damlatmamla çizginin çıkması 1 oldu ne oldugumu şaşırdım.
hemen aradım ağlayarak hemen eve gel dedim noldu dedi çabuk dön geri dedim baktı ağlıyorum tamam dedi baktım koşa koşa geliyo =)
kapıyı açtım içeri girdi noldu dedi testi gösterdim sarıldım baktım ağlıyo oda :) canım yaaaa..
başağımmm günaydın canımm beni listeden çıkarabilirsin..
duy dolunay duy serenatımı./QUOTE]
günaydıııııııııııııııııınnn canımmmmmm başak da sana serenat yapıyodu vallah gör kıymetini
ölme annem.kadir inanır gibi konuştun bacım evinin hanımı çocuklarının anası olacaksın
çalışmaya halim yok yatakta on numara heee puhahhah
ya başak sen beni öldürcennn
ölme annem.
çalşmaya halin yok derken birmişsin demedik.,gözün almıyo artık çalşmayı.
ama yatakta nefes kesen bi karı olabilirsin yaniiii
bütün kadınlar bi gün ev hanımı olacak
ölme annem.
çalşmaya halin yok derken birmişsin demedik.,gözün almıyo artık çalşmayı.
ama yatakta nefes kesen bi karı olabilirsin yaniiii
bütün kadınlar bi gün ev hanımı olacak
waaaoooooooowwwwww kim didizatiii karılar 40 ından sonra katı oliiimiiş yataktaaa aman ne dedim ben sabah sabah
walla süprizmioldu bilmem ama.. =)
Allah ımmmmm duy başak ın sesini ve en kısa zamanda ev hanımlığı nasip et yarabbimmmmm ...aminnnnnnnn
utanma utanma yabancı yok hele bana karşı hepten açık olabilirsinöle okudum uzmanlar diyiiiii
vayyy erkeler 30dan sonra pek bişi yapamıyo galiba.ALINTI
Cinselliğin yaşı yoktur. Cinsellik doğumdan ölüme kadar hayatımızın doğal bir parçasıdır. Libido adı verilen cinsellik dürtüsü insanı cinsel eylem arayışına iten ve aynen açlık, susuzluk, kendini koruma dürtüleri gibi çalışan bir itici güçtür. Ancak erkekler 20-30lu yaşlarda, kadınlar ise 30-40lı yaşlarda cinselliği doruklarda yaşarlar. Yani kadın yaş ilerledikçe kendi bedenini keşfeder ve olgunlaşır.
bak bu araştırmanın sadece bir kısmı başağım senin için kopyaladım yazının tamamını görmek istersen link verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?