nazoooooooooo nerdesin gelde shbet edek kadın
tşk ederim nazocum inşallah kanepelerim yarın gelirde bende onları çok severim
kız yakında su faturası hiç gelmicek belediye kontrole gelcek heeeeeee
sanada öğretiyim istersen tasarruf yapmayı
neden kız hayırdırrr normal niye olmıcak:26::26::26:
benmki normal gözüküyor ama haftaya çatı muayenem var bakalım normal çıkarabilcekmiyim bebeği doktor sölicek
ablana slm sööledinmi
Allah gönlüne göre versin
beydağlıya söylemek istediğim şeyi şu an söylüyorum...
saygıdeğer arkadaşım beydağlı;
facebookusu olan arkadaşlarımıza özel olarak duman ar4kadaşımız resmini koymuş kocasıyla
evet doğru okudun face i olan arkadaşlara özelll
kocasıyla sarmaş dolaş güzel ankaramın sokaklarında fink atarken resim çekinmiş ve face e profil resmi yapmış
yanlarında da bi kız çocuğu var, daha doğrusu dumanın içinde
ben diyim 3 adet çiçek ekmek
sen de 5 adet çiöçek ekmek büyüklüğünde karnı var
ammada kilo almş beni felan geçmiş maaşallah yakşmşta
ama bunu bi tek sen göremiyosun adeta sana nisbet yapılmş gibi
görünce gözlerime inanamadım ve çok üzüldüm
seni seviyorum beydağlı
ben seni ayırmıyorum ikircikli diiilim ben
o nasıl oluyo öyle temizlik yapmıyosun toz filan almıyosun ama evin temiz???? varsa bi sırrı benimlede paylaş
bi bayram girdi araya herkes dağıldı valla bilmem seninlemi ilgili... niye öyle yatıp kalıyosunki çokmu ağırlaştın? kaç kilo aldın doğru söyle 20 oldumu?
ayy bende bazen bi şeyin sevdasına düşüyorum sonunu görmeden sıkılıyorumşapkaya başladım bu akşam onun sevdasına düştüm nasıl olacak diye
kaçakmı kullanıyonmu diye gelmesinlerde
sağol canım ben yeteri kadar tasarrufluyum daha fazlasına ihtiyacım yok
bende göremiyorum facem olduğu halde
beydağlıya söylemek istediğim şeyi şu an söylüyorum...
saygıdeğer arkadaşım beydağlı;
facebookusu olan arkadaşlarımıza özel olarak duman ar4kadaşımız resmini koymuş kocasıyla
evet doğru okudun face i olan arkadaşlara özelll
kocasıyla sarmaş dolaş güzel ankaramın sokaklarında fink atarken resim çekinmiş ve face e profil resmi yapmış
yanlarında da bi kız çocuğu var, daha doğrusu dumanın içinde
ben diyim 3 adet çiçek ekmek
sen de 5 adet çiöçek ekmek büyüklüğünde karnı var
ammada kilo almş beni felan geçmiş maaşallah yakşmşta
ama bunu bi tek sen göremiyosun adeta sana nisbet yapılmş gibi
görünce gözlerime inanamadım ve çok üzüldüm
seni seviyorum beydağlı
ben seni ayırmıyorum ikircikli diiilim ben
nasıl becerdin bunu evi kokuttunmu yoksa susuz kızzzzzz
kızlaaaaar nerelerdesiniz yahuu akşamları geliyorum gidiyorum kimse yok...tatil bittti hatırlatırımm
iyi geceler hatunlar
canım ben bilmiyodumki senin facen olduğunubende göremiyorum facem olduğu halde
çok almışsın doğuma kadar 15 olur oaha aşkım duman gelmiş:18:
benmle ilgili bak ben geldm toplaştık hemen
annem geliyo dumaaaaaaaannnnnnn temzlik yapcazzzzzzzzz sonrada bebeeeeeeeekkkkkkk gelcekkkkkkkkkkk
taş çatlasa 13kilodur aldığım ama çok aldım dimi yaa
ağırlaştım ya sorma koltukta oturamıyorum belim bıkınım ağrıyo gece uykusu yok oldu artık gündüz uyumaya çalışıyorummm
ayy bende bazen bi şeyin sevdasına düşüyorum sonunu görmeden sıkılıyorum
demekki duman senide ayırmışşşşşşş
canım yaa böyle yapma nolur...
bende bu ay çok ümitlendim 7. günü gittim kan testi yaptırdım bişey çıkmadı...tarlusal verdi kullandım adet olmayı bekliyorum ... ya birbirimizi teselli etmemiz çok anlamsız sonuçta hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama her zaman nediyoruz hayırlısı olsun...ümitsizlik yok..
Ewt kombili kaynosun ewi
bizde bir ton odun bir ton komur aldik
1100 tl tuttu o kadar dogalgaz yaksam
butun ewi isitirim sicak suyum olur
ocakim bedavaya gelir
hayirlisi zaar bizde goruruk kombili ewi
Uzulme hayatim yaaa sogan kuru geciktirdi insallah bu ay bebegin gelir
hayirlisi muallakta kaldin tabi kirmizilar gelsin diye dua ediyon saka gibi
cnmm hayırlı uğurlu olsun inşalahhhh
ev hatunluğu sıktı galibaa hee
çuvalı ne kadar
burda 20tl imiş pek ucuz geldi bana istersen seninkinnid e ben karşılıyımne kadar eli açık ve cömertim yahu
üzülme aşkım yanındayız biz senin
hemn neden gelmedi bi türlü şu kırmızılar
vucudun hamileeliğe hazırlanıyordur inşallah hayatım
:18::18::18:Allah bağışlasın hayatım yanımda olsaydıda sevseydim gıdısından bi öpseydim
çok tatlı diiimiii
daha adapte olamadık tatilin bitmesine
ben bakıyorum arada kimse yok canım sıkıldı
bende akşam şapka başladım kendime bakalım nasıl olacak
iyi geceler
canım ben bilmiyodumki senin facen olduğunuvalla söylemedi bu karılar bilenler bi eklettirir önerir dimi ama yok işte...
çok almışsın doğuma kadar 15 olur onasıl vercen o kadar kiloyu göbek filan çatlamıştır... gece uykusu ne zaman yok olduki??? ben maşallah diyim çok rahat uyuyorum halaaa anormal diil dimi??
noldu şimdi aaa beni ne katıyosun anlamadım....beydağlı istesin ben ona özel albüm yapar kuryeyle yollarım bikereayrıca senden daha çok kilo almadım daha 9 kilocuk aldım bak 10 demiyorum valla 9 10 olmadı daha....
valla kızlar uzattı tatili herhalde...
bitince koysana resmini şapkanın bakalım nasılmış örgün..güle güle kullan canım
küsme lütfeeennn..kız bana mail atsana adını ekleyim hemen yatmadan ben gizliyim sen ekleyemesindedemi hep onların suçu beni kimse önermedi demekki küstüm işte bidahada gelmem
çok almş gibisin sankim annem:18:
ama benm bünyem göstermiyo hala zayıfım sen hemencecik tombalak olmşsun:18:
yakşmş ama
canım benim öylede gelse bari kırmızılar kafam rahatlıcak...18 ekimde gelmesi lazımdı hala tık yok...umut herzaman var ama belirsizlik işte(
aynennn şaka gibi walla...gelecekse gelsin artık...gelmiceksede 9 ay gelmesin...zor bi ihtimal bu ayda gelmesi...çalışma olmuoki
walla sıkmamıştı aslında ama işsizlik maaşım kasımda bitio sonra napcaktık işe girmesem o nedenle ii oldu...işyerinde herkesi tanıorum ve bugün hiç yabancılık çekmedim çok güzel bişemiş sanki yıllardır orda çalışıomusum gibiydi:)))
walla hep öle dioz vücudum hazırlanıo sanırım...ama kendimi kandırıom sanırımmmbi ümit işte öle deyip duruom bende....
İYİKİ VARSINIZ KIZLARRRR SİZİ SEVİYORUMMM...ALLAH A EMANET OLUN...ÖPÜLDÜNÜZ...GEÇMİŞİN HEPSİNİ OKUYAMADIM...YAZAMADIKLARIM CARSA KUSURA BAKMASINLAR...
heralde
resim koymasını beceremiyorumki bitane albüme koydum zor bela silmiyorum onuda
örgüm güzeldir becerebilirsem denerim yinede
ama link vereyim ördüğüm örneğin
Kuzeyin Annesinden: Ör Sök Bere 2
göbekim çatlamadıcanım ben bilmiyodumki senin facen olduğunuvalla söylemedi bu karılar bilenler bi eklettirir önerir dimi ama yok işte...
çok almışsın doğuma kadar 15 olur onasıl vercen o kadar kiloyu göbek filan çatlamıştır... gece uykusu ne zaman yok olduki??? ben maşallah diyim çok rahat uyuyorum halaaa anormal diil dimi??
maymun iştahlıyım evetttttmaymun iştahlı ben sonunu görene kadar bırakmam hatta güzel olmasın söker tekrar örerim
demekki
ayy cnm başladın işeeeeeeeecanım benim öylede gelse bari kırmızılar kafam rahatlıcak...18 ekimde gelmesi lazımdı hala tık yok...umut herzaman var ama belirsizlik işte(
aynennn şaka gibi walla...gelecekse gelsin artık...gelmiceksede 9 ay gelmesin...zor bi ihtimal bu ayda gelmesi...çalışma olmuoki
walla sıkmamıştı aslında ama işsizlik maaşım kasımda bitio sonra napcaktık işe girmesem o nedenle ii oldu...işyerinde herkesi tanıorum ve bugün hiç yabancılık çekmedim çok güzel bişemiş sanki yıllardır orda çalışıomusum gibiydi:)))
walla hep öle dioz vücudum hazırlanıo sanırım...ama kendimi kandırıom sanırımmmbi ümit işte öle deyip duruom bende....
İYİKİ VARSINIZ KIZLARRRR SİZİ SEVİYORUMMM...ALLAH A EMANET OLUN...ÖPÜLDÜNÜZ...GEÇMİŞİN HEPSİNİ OKUYAMADIM...YAZAMADIKLARIM CARSA KUSURA BAKMASINLAR...
model güzelmiş rengi nasıl olcak?
kızlar ben çıkayım çok geç oldu, nazemir bana mail atarsın sen face adını dimi eklerim seni canım,
iyi geceler öptüm siziiii
demi hep onların suçu beni kimse önermedi demekki küstüm işte bidahada gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?