küsme lütfeeennn..kız bana mail atsana adını ekleyim hemen yatmadan ben gizliyim sen ekleyemesinde
çok almadım yaa 15-16yla kapatıcam işte napim.... ben alacağım kiloları zaten bundan öncekilerde almıştım en başından tombalak başladımayrıca o resimde ayrı bi şişko çıkmışım,fotoşoplu resmimi yüklerim birdahakine
ay çok kötü oluyor benimde iki kez oldu 10 gün gecikmiştim test yapıyorum negatif ama kırmızılar gelmiyor 3 kez test yapmıştım 10 gün içinde
hayırlı olsun yeni işin
zaten geçmişte pek yok anca 2 sayfa falan ilerlemiştir
bunda önceki profil resmin son halin değilmiydi çıtı pıtı kızzzzzzzz
göbekim çatlamadıgeçen gün ebe muayene eeti " krem sürüyosun heralde " dedi kadın şaşırıverdi
o zmanalar bende uyuyabiliyodum hayatım. hatta 1haftaya kadarda biraz uyuyabiliyordum yani ama son günlerde sağ tarafıma yatttığımda sancım olmaya başladı
bana sadece sol kaldı hadi bakalım uyu uyuyabilşirsen
bende inatlaştım yatmıyorum geceleriangaranaın bağlarıda büklüm büklüm yollarıııııııı ne zmaan zerhoş oldundaaaaaaaaaaa vs vs vssssss
maymun iştahlıyım evettttt
ayy cnm başladın işeeeeeeee
bende seni eviyorum inşalllah çok mutlu olursun
bence yaptığın işten çopk çalştığın insanlar çok önemli
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....evveeeeeeeeeeeettttttttttttt katılıorum sana başakcımmmsenin doğumada az kalmış ayyyyy...hadi bakalımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsinnnnnn....aminn
aminnnnn cnm inşallah sancı anında sizlere dua edicem telaştan unutmazsammmmm
küsme lütfeeennn..kız bana mail atsana adını ekleyim hemen yatmadan ben gizliyim sen ekleyemesinde
çok almadım yaa 15-16yla kapatıcam işte napim.... ben alacağım kiloları zaten bundan öncekilerde almıştım en başından tombalak başladımayrıca o resimde ayrı bi şişko çıkmışım,fotoşoplu resmimi yüklerim birdahakine
bence de biri ikirciklenme yapmş ama kimm sevinçmi acabaaaa
çünkü dumanı tanırım kanatsız melektir
benden güzel olmasın yüzüde güzeldir
nazo senin ev kombilimiydi soğudumu bursa
ayy cnm benmmm hadi göürüşürüz inşalahhhhhçok saol canım benim senin yüreğindeki duygular belli zaten o anda unutsanda bişi olmazsiz ii olun yeter çıkıom ben öpüldünnn
süper çıkmışın fotoşoplu resmi ne yapacan
çok güzel valla senden güzel olmasın maşallah
çok saol canım benim senin yüreğindeki duygular belli zaten o anda unutsanda bişi olmazsiz ii olun yeter çıkıom ben öpüldünnn
ayy cnm benmmm hadi göürüşürüz inşalahhhhh
tabii cnm benden güzel oalmaz
evet kombili çok soğuk değil hırkayla oturabiliyorsun
ama akşam geç vakitte açtım kombiyi biraz ısınsın diye eşim gelince üşür çünkü
ama yatarken kapatacam
iyi çok açma şimdiden
daha erken gecede sarılır ısınırsınız
abovvv yarama tuz bastınnnnnnşimdilik akşamları açarım ama her akşam değil sarılıp ısınırız ama belki halvet falan olursa ev sıcak olsun diye açtım
başakcım mutfakta biraz işim var eşim gelmeden onları halledeyim
yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?