Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet teyzesi büyütüyoz çok şükür ilerde de gelişimi kimileri gibi sıçan kadar doğurmuycam oğlumuu....(sözüm başağa) seninki ne kadarlık oldu peki? ay tekmeleri falan nasıl yakıyomu canını :26: ben daha hissedemedim yaaa :44:

Ay çok güldüm yaa harikaaa face girebilsem orda paylaşırdım mutlakaaaa

neyse yukarı halamlara yemeğe davetliyiz ben kaçar aa bu arada size aldıklarımın resimlerinin bazılarınıda atiim aklıma gelmişken beşiğimizide aldık 1 haftaya gelcek çoğu şeyimizi tamamladık küvetine havlusuna kadar aldık emzik, biberon,bez,bebek deterjanı,banyo süngeri gibi ıvır zıvır şeyleri kaldı bi onlarda artıkın şubata kaldı oh telaşeyi atlattım vallaa hangisini aliim derdi falan bitti kıyafetlerinin hepside tamam bitek oğluşum eksik oda 4 ay sonra gelecek inşallaaaaah hayırlısıyla neyse hadi hoşçakalııın çok öpüyorum sizi baaay...

çok yorgunum temizlik yaptım ..bide dondurucuya bişeler yapıp koyuyoruz bide onla uğraştık...ölüyorum valla...kırmızılarım gelmedi pembe leke devam..banyo yaptım temiz temiz hastalanim dedim..bekliyorum hala

Oğlumu geri götürmek zorunda kaldım.

Ona bagırınca bıze sitem edip eve işeyip mıçtı.. Evde olmaz dışarı tam alıştı her seferınde bıze kızıp yapamaz... üzgünüm hemde çok.. Kulübe aldım götürdüm geriye polar yemek Bıraktım Arkamdan ağladı ama .. allahım affet Yanlış birşey yapmadım ama Evimede banada yazık değilmi.. Kötümü oldum şimdi kzılar ya

sevıncccccccccccccccc

ni wAarr aksama yimekli misafirim vardi butun gun yimek yaptim
misafiri gonderdim bulasiklari makinaya dizdim
mutfagimi topladim salonu topladim supurdum
parkelerimi sildim wc yikadim ve havlularimi degistim
simdide carpisacam diyim de cikiyim dedim

kolay gelsın ozaman

O yorgunlukla nasıl olcaksa çarpışma değilde bir artttçı çıkar

sevınccım cnm nasılsınn adet oldum yarn 12 de doktra gıdıorm mubarek cuma baslıyorum tedavıye allahım coookk heyecanlıyım :) basos yok yıne
Ayyyyy hayirlisi cnm yaaa dualarim seninle rast gelsin insallahhhh
Uzulmeee en iyisini yaptin artik bir bebek dogurur onu seversin
çığlığını duyan tek kişi benim

bi de bennnnn

Ayyyyy hayirlisi cnm yaaa dualarim seninle rast gelsin insallahhhh

Uzulmeee en iyisini yaptin artik bir bebek dogurur onu seversin

bi de bennnnn
doğurcam vallha aa evlenmeden allah çarpar vallah önce papam çarpar bekleyın bekleyın allah kısmetbederse 2-3 seneye veriri o haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…