bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse direk git kanda baktır,inşaallah rüyaların boşa çıkmaz...
yok kuzum ben daha beklemedeyim
Amin cnmm inşallahhhevet hayatım şifa olsun inşallah hepinize dua ettim
evet çok ayıp etti zaten giripte bir daha gelemeyeceğini yazsaydı böyle olmazdı
merak ettikbaşak çok üzülecek..
Hastaydım 1haftadır cnmm bugün kendimi biraz iyi hissediyorum çok şükürrslm canım hoşgldin sen nasılsın nasıl gidiyor...
ewet bu duruma en çok başak üzülecek,ama yapacak bişey yok bence hiçte üzülmesin..
Cnmm hayırlısı olsunnn inşallahh gelmez kırmızılarınnbende sana özelden msj atmaya calısıodum malüm yine face dondubat a daha 2 gün var dün bil bakalım naaaptımm test yaptıımmm hayalet cızgı bıle yoktuuuuuuu
selam kızlar nabersiniz???
beydağlı hoşgeldin canımmm.. nasılsın??
eros adına üzüldüm bende okudum, ama tabiki de eşiyle arasında sorun olacaksa girmemesi daha doğru olur.. kararına saygı duyuyoruz inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
kızlar ankara çok kasvetli bugün,sanki cuma diilmiş gibi pek sevinçli diilim nedense
iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsınselam kızlar nabersiniz???
beydağlı hoşgeldin canımmm.. nasılsın??
eros adına üzüldüm bende okudum, ama tabiki de eşiyle arasında sorun olacaksa girmemesi daha doğru olur.. kararına saygı duyuyoruz inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
kızlar ankara çok kasvetli bugün,sanki cuma diilmiş gibi pek sevinçli diilim nedense
yaa bekleme artık yaş geçiyor canım yaaaa
bismillah de başla
Amin cnmm inşallahhh
Ewet üzülür ama değmezz üzüldüğüne ...
Hastaydım 1haftadır cnmm bugün kendimi biraz iyi hissediyorum çok şükürr
Sen nasılsınn hayat nasıl üzüldğün konuların wardı hallettinmi
Amann üzülme başakcımmmm boşwerrr
Cnmm hayırlısı olsunnn inşallahh gelmez kırmızılarınn
Nasılsın bu arada
canım okuyor seni sonra bir dua yazdı belinde taşıyacan dedi
hamile kalır kalmaz gel hamaylı yazacam dedi bu belime bağladığım başka duaymış
hamile kalmadan önce okunup takılmalıymış
bide orası ocak ya ordan kül verdi
suya koyup eşimle içiyoz Allahtan istiyom ben buda vesile olsun inşallah
Hayirli cumalarrrrr Rabbim su mubarek gunde kalbinizden gecen tum dileklerinizi gerceklestirsin insallahh
saol canımmm. ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi benim. gelmeyincede hazır mama verdik mecburen. şimdide biberona alıştı zilli. makineyle sağıp biberonla veriyorummm. bi türlü emmiyo beni. süt çok aksın istiyoo. hemen sinirleniyo. ama ben inatla hergün uğraşıyorumm.
iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın
yaa ewet sevinç yaa yaş ilerledikçe ben sanki çocuk fikrinden uzaklaşıyorum,başlayım diyorum yaşadıklarım gelince aklıma çok korkuyorum:18:
Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnn...canım ne güzel sözler yazmışsın...Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnnnnnn
başak karısını çaldırıyom gelmiyorrr kanepelerine yayıldı zaaarrrrrrr
sevinçcim inşallah bu dua sayesinde ikinci bebeğine kavuşursun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah bağışlasın canım o istemesede sen zorla emzirmeye çalış emzirdikçe sütünde gelir anne sütü gibisi yok biliyosun zilli kızını öp benim yerime
o zaman bizde vazgeçekkk başla Rabbim yardımcın olurrrr herşey vakti zamanında güzel
amin......... hade iyisiniz hamiş karıdan dua aldınız aldık yanii
yook,yok aman siz vazgeçmeyin...bakalım hayırlısı
her fırsatta sanada dua ediyorum canımmm Rabbim çifter çifter versin inşallah aminnn:13::13:
çok sağol arkadaşımbende sizlere duacıyım...başak hanım güya istihareye yatacaktı daha ses yok
adana soğudumu odun kömür işini ne yaptın biz aldım burası bugün iyi soğuk
c.tesi sobamızı kuaracaz pazar adam gelip kömürü pakatleyecek ve balkona yerleştirecek
sonra kıvrılacam sobanın dibineeee
Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin canımmmm hepimize dua ettim rabbim kucaklarınızı boş koymasın inşallahhhh sende bir gelişme varmı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?