kız bellimi olur erken döllenme falan olmuştur içerlerdeinşaallah ta öyledir..
sen nasıl kuracan tek başına yapma böyle şeyler bacım ecuk naza çek kendini ben hiç soba kuaramam walla...
Anaaaa kiz ben tek basima kurarim sokerim kocam bir gelirdi soba kurulu bir gelirdi sokulmus
ama artik kiziyor bide evi degistirme mobilyalari cekme diyor
hayirlisi :18::18::18:
kız gel burda içek o zaman bizim burda bugün hava kapalı ama ılık,sende kursaydın o zaman sobanı erkenden madem bu kadar soğuk hamilesindir belki çicuğu üşütme kadın
sen yeterki iste,hemencecik yaparım
Ayyy cnm cok gecmis olsun hava sogudu valla sobamizi kursaydik hayirlisiyla
geçmiş olsun canım bende bayramda öyle olmuştum havalar bir garip ondan heralde..
hemennnnnnnn
yapmış kadar oldun ellerine sağlık canım menim
sağol canım benim soba kurulu benimki kat kaloriferi ama sobasını ben yakıyorum da daha odunu kömürü balkona taşımadık akşam eşimle halledecez inşallah çünkü akşamlar en azından soba yanmak istiyo
sağol canım havalardan bide sulardanmış canım doktor sularda mikrop var dedi
olabilir valla..ne demek canım afiyet olsunkeşeke gerçekten biraraya gelebilsekte çaylar içebilsek..
saracım senin menüde ne var bugün
slm bacılar, sobaları kuruyonuz ohh bide kestane süper olur vala ne şanslısınızakşamları soğuk oluyo bende üşüyorum
oohhh ellerine sağlık ,ben daha bişey yapmadım yaa onun için soruyorum yaa fikir olsun diye,geçende bende yaptım kuru patlıcan ve biber dolması şahane olmuştutatlım ben kuru biber ve kuru patlıcan dolması bide lahana sarması yapmıştım dünden o var bide patates oturtması yanınada cacık yapacam
sen neler yaptın
nasılsın hacercim
slm kızlar nasılsınız var mı yeni güzel haberler ?
ben artık eskisi gibi gelemiyorumsürekli emzirme modundayım
gece uykumuz yok nöbetleşe uyumaya çalışıyoruz ama emziren ben olduğum için doğru düzgün uyuyamıyorum
özledim sizleri fırsat buldukça gelmeye çalışcam
buarada eroş napıyor bebeğinin cinsiyeti belli olmuşmu ??
öptüm hepinizi kocaman heran ağlayabilir çıkabilirim
slm kızlar nasılsınız var mı yeni güzel haberler ?
gece uykumuz yok nöbetleşe uyumaya çalışıyoruz ama emziren ben olduğum için doğru düzgün uyuyamıyorum
oohhh ellerine sağlık ,ben daha bişey yapmadım yaa onun için soruyorum yaa fikir olsun diye,geçende bende yaptım kuru patlıcan ve biber dolması şahane olmuştu
sağol canım sende uykusuzmuşsun yaramaz güney uyutmuyo demek sizi annelerin hakkı gerçekten ödenmez valla..
eroş bugün geldi topiğe ve kocası izin vermediği için bir daha buraya yazmıcakmış..
dolmanın üzerine sumak ekşisi vererek pişirirsen ayrı bi lezzetli oluyo denmediysen tavsiye ederim
yok canım denemedim,ama çok duydum güzel olduğunu..bizde sarımsak,nane ve limon döküyoruz dolmanın üzerine oda güzel oluyor...
Kuzum yaaa benim sipanin uykusu 2,5 senede duzeldislm kızlar nasılsınız var mı yeni güzel haberler ?
ve sonunda belirsizlikten kurtuldum bu sabah itibariyle kırmızılarım gelmiş bulunmakta çok şükür...
napıyonuz ?? ben kahve suyu koydum gelin birlikte içelimm
Kuzum yaaa benim sipanin uykusu 2,5 senede duzeldiahh ahhh emzir emdikce sut gelir
ben icerim fallaa bol sutluuu gozunaydin en azindan belirsizlik gitti sogani yap bari bu ay
Saraaasobamizi yarin kuruyozz darisi basina usuyom valla bugun cok sogudu havalarrr hafta sonu komur paketlenecek sukurrr
Bende seni ozledim kizzzz simdi telas bir biterse kis gunu herkes evde olur hayla bayram havasindalaryavrum ya ben seni özledim biliyon mu ?? hiç görüşemez olduk..sanırım kış gelince herkesin bi koşuşturması oluyo ben bile zaman bulamıyorum giricek nete gündüzleri..
yapıcam yapıcam bu ay kesin ...
kur canım kur valla havalar soğuk bizde odunu kömürü taşıdıkmı hemen yakacam sobayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?