Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

acıktım galiba yutkunarak okudum:) afiyet olsun canım ellerine sağlık

Ooo tkb sonunda geldinmi
kankan ve topikin temizlik anasi cok ayip etti hec yakistiramadim.

kız komşularım geldi oturmaya hazırlık falan yaptım daha 1 saat önce gittiler gelemedim yani ve çok yorgunum.
gerçektende çok ayıp etmş
ama iyiki arkadaşlık yollamışım demeki yollamasam hala bi haber vermeyeckti
şimdi nasıl haber verdi
demekki istese öncedende "kocam izin vermiyor bi daha gelemicem" diye haber verebilirdi
ama ben bu kadar saçma bi baskı görmedim
kapatsın karısını bi odaya kilitlesin camlarıda tahtayka çivilesin kimseyle konşmasın görüşmesin
çok saçma çok gereksiz hareketler
hiçmi hakkımız yok birbirimizde dua ettim hamile kalsın diye
bunun hatrına bi haber verebilirdi
aman neyseki artık ne olduğunu biliyoruz merak etmeyiz bundan sonra
listenin başına benm altımdakini koyuyorum
kimdiki o bi bakiyim

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun canım inşaallah bebeğin fazla beklemeden gelir..aşılaman tutar hemencecik..

wuwww çok kızmış bu hatun :) kız öyle demek, bebek olunca tabiki daha az gelecek mecbur napsın bebişi bırakamazki..ama vefalıdır başak tamamen bırakmaz

Canim tabiki ona sozum yokkk ozellikle ilk zamanlar belki hic gelemeyecek dogurduk halden anlariz
ama soyleme tarzini hic begenmedim
Madem oyle bir niyetin var hesabi kapat
biz anlarik zaten bide arkadas lustesinden silmeler felan
girmissin son durumunla ilgilu bilgi ver
artik gelemeyecem kicam musade etmiyor de bizde essek deeluz zaar

ellerine sağlık canım eşim çok seviyor kuru fasulyeyi bende sık yapıyorum..bende bugün mercimek çorbası ve kabak,biber patlıcan dolması ve turşu var
Ewet basak hnm seni merakla bekliyom
kankanin ettigine ne yorum yapacan
herkesin kararina saygiliyiz ama usul denen bise var
haaa bide uslup

aynene katılıyorum sana uslüp çok önemli:13:

Biricik ellerine saglik cnm
menu superr sogan salatasina bayilirimmmm
Doğru dıyosn cnm desteklern ıcın sagol allah razı olsun.. Mubarek gun basladık baklm nolck

ne demek hayatimmm dualarim seninle begumcum

beydağlı canım nasılsın bayramadn sonra yeni geliyosun dimi nasıl geçti bayramın
bbenm kanepelerim geldi pek rahatlar kalkamıyom üstlerinden

aferin cok dogru diyon bacimmmmm cok uzuldum
o anda topikteydim beydagli ile resmen negatif enerjisini hissettim
doveydin bari diyesim geldi bizde dua etmedikmi igneler vuruldu
kese gorundumu pitpitlari duysun vs diye neyse bunun lafi olmazda
hatir yokmus baciiimm bacimmm

çok haklısın canım bugünde güzel ve uygun bir uslüple anlatabilirdi...
ama neyse sen üzme kendini sakın,bu halde misafir ağırlarsan yorulursun tabi ne yaptınki misafirlerine,kanepelerdemi oturdular

yaaaniiiiii merak etmeye değmezmiş
insan bari cinsiyetini söyler
face arkadaşlığımıda reddeetmişler

o konuda çok haklısın cnm üslup çoook önemli... varsa ters bi durum en başından girip söylersin çıkarsın,bunca muhabbetin arkadaşlığın hatırına... neyseee..

ben çıkıyorum kızlarrr eve gitmek lazımmmm byeeeeeeee

beydağlı canım nasılsın bayramadn sonra yeni geliyosun dimi nasıl geçti bayramın
belli gelemedin gitti cok sevindim gule gule oturrr ardi arkasi gelsin insallahh
o komsular az daha bekleyip bebek hayirlamaya gelselerdi ne yaptin kaynosta varmiydi
Bnmde senle cnm rabbım begumunu yollasın :))

aminnnnn.....

üzüldüm ve kızdım
neyse cnm boşver sen naslsn heyecan dorukta

Özel bısey sanırm ama olsn uzulme bıtanm egede uzulur bn gttm ıgnelerımı verdı catlatma ıgnmı verdı folık asıt verdı ıgnlere bsldk gobısten vuruoz :) salı yumurtalara bakck buyuyomu dıye heyecan dorukta umutluyum cok ınsallah tutar

ewet yeni geliyom geçmişte yazmıştım ama yine yazayım hayırlı olsun kanapelerin egecik işesin mıçsın üzerineee

sıradan bir bayramdı işte pek iyi geçmedi,eski tat yok..
bayram şekerim ve lokumum cezeryem arttı bu kez gelinde ikram edeyim,ha birde eyüp sabri tuncer kolonyamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…