Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duman nası çalşcak o vakit

afiyet olsun

evet eski kanka

Duman zaten calisiyor dogum izni alir geri baslar
olmadi o bile isi birakir bebek diyorsun
kimseye emanet edilmez annen ne kadar kalabilir sizde
asla uzun vaadede rahat edemez sevinc dediydi dersin
zatende birakip calusamazsin ilk bir sene

bende çevrim dışı olarak okuyordum tam çevrim içi olacaktım o yazıyı görünce çevrim içi olamadım şok oldum
benimkide karışmaz hatta haftada bir gün evde bazen bana girecenmi senin arkadaşların ne yapıyormuş bak diyor
hatta bir gurubumuz bile var kk den tanıdığım birkaç arkadaşla faceden de yazışıyoruz paylaşımlar yapıyoruz eşime diyorum sakın o guruba girip okuma diye yinede bişey demiyor

peeeeeeeehhhhhhh şuna bak iyi haberini ver bebğinin teşekkür ette öyle git barii
ne diyim Allah sağlıkla kucağına aldırsın dahada gelmesin

kocasıda pek yardınm edermiş pohpohlarmış eroş hanımı

iş güç yapmayan kıcama bende kurban oliyim hiiçç karışmaz bana

sanki napıyoz burda kafa dağıtmaktan başka

o kadar karışcak ne varmş

benmkide karışmaz ota poka karısına bu kadar çok karışan kocanın güveni eksik demektir

Ewet cnm yaa benimkiside oyledir okumaz sorar girde bir bak felan der baska neyimiz varki
opekte basimiza koyak kocalari. cnm kardesin ew buldumu sizdelermi hala

bencede benim kocada sana iyi arkadaş almışız der bilgisayar için
üstelikte pc ye geçtimi en çok kk de vakit geçirdiğimide bilir
neyse başka şeylerden bahsedelim bence

nw egüzel

benmkide bazen sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyo arkadaşların ne yazmş bakiyim der
yada wcye girerken " sende kkya girde bi bak arkadaşlarına merak etmşlerdir seni" felan der

Bos ver basakkk daha neler gorecez demekkii iyiki kocasi sana ters bise yazmadi faceden aboo olurmu olurrr

Ewet cnm yaa benimkiside oyledir okumaz sorar girde bir bak felan der baska neyimiz varki
opekte basimiza koyak kocalari. cnm kardesin ew buldumu sizdelermi hala

valla öpelimde başımızda taşıyalım
daha bulamadı ama bir tane ev varmış eşime söyliyecemde bi baksın bakalım neyin nesi bizede yakın üstelik

nw egüzel

benmkide bazen sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyo arkadaşların ne yazmş bakiyim der
yada wcye girerken " sende kkya girde bi bak arkadaşlarına merak etmşlerdir seni" felan der

Kiz basak ustelik ben senin cebine msj atiyom ariyom senin kocan kapima dayanmasin
Allah muhafaza

evet hayatım şifa olsun inşallah hepinize dua ettim
evet çok ayıp etti zaten giripte bir daha gelemeyeceğini yazsaydı böyle olmazdı
merak ettik başak çok üzülecek..

slm canım hoşgldin sen nasılsın nasıl gidiyor...

ewet bu duruma en çok başak üzülecek,ama yapacak bişey yok bence hiçte üzülmesin..

Duman zaten calisiyor dogum izni alir geri baslar
olmadi o bile isi birakir bebek diyorsun
kimseye emanet edilmez annen ne kadar kalabilir sizde
asla uzun vaadede rahat edemez sevinc dediydi dersin
zatende birakip calusamazsin ilk bir sene
aboovv herkes beni düşünmüş
vallahi az önce emirin yolunu izlerken eroşu düşündüm durdum

Kiz basak ustelik ben senin cebine msj atiyom ariyom senin kocan kapima dayanmasin
Allah muhafaza

bence de fazla bulaşma bana

kızz sen çağrı atınca kocam denk gelirse soruyor kim diye

bende "kkdan beni çağırıyolar gimem lazım ver bana pc yi " felan diye cırlıyorum

adamın bana güveni sonsuz

Ksell annem okuyup okuyup kacmasana yagmur napiyor iyimi cicekli fistaninimi giyiyoo canim yaaa emiyormu kuzzz girince rapor versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…