Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yokkız o kadarda değilamabaljı açık oturuyoruz ama çoluk çocuk sığmadık oda dardı o yüzden

ay ben çıksam ayıp olmaz diimi kızlar oturamıyorum koltukta çok yoruldum bugün azıcık yatmak istiyorum

beyadğlı cnm sana karşıda mahcubum hala istihareye yatamadım
inan artık farz namazlarımı bile bıarktım abdest almak çok zor geliyor
ama doğurmadan yatıcam çok istiyorum hemde sana sözüm var Rabbim nasip etsi

kedi buldummmmmmmmmmmmmmmmmmm annemlerdeyım şimdi dışar gittim böğrek için patates almaya anamm ne görimmmmmmmmm minacık bir ekdi salak salak dolanyor yanıma geldi gıkı çıkmıoyr ama çok güzell bakınız yeni karabiberimm hahahhah şuanta top verdim bir tane kğçük onunla oynuyor

yok kuzum ne ayıp olacak bende çıkıyom zaten kıcam geliyor...git yat dinlen.

başak tekrar söylüyorum sen teklif ettin diye kabul etmiştim zaten sakın benim için zora sokma kendini,durumundan dolayı affederim merak etme

ben kaçtım

kimsecikler yok bende didiyommmm....yarın dr a gidicem 15.30 da randevum...raporumu verdim yarın yazarım sonucu...öpüldünüz...

abla ne zman gıttın bızde bayramda lafı oldu bu pzar gtımeyı planlıyoruzzzz ocagaa

ben sana demsıtım yollama dıyee

ve ben sana demıstım kankan arada kayboluyoooo dıyee

evet erosunn yazısına bende alındımm sahsen benım kocan boyle yapsa gızlıden gırer yazardımmmm bı haber verırdımm

neyse bende kaynoştaydım ordan komsusuna gıttım cay kahve pasta borek yedım aksma kocısım geldı evımıze geldıkkkk

bugün hastalandım canım...adapazarındayım ben ..k bakma geç yazdım bnmki geldide maça gitti ama

hmmmm hayırlı olsun darısı bana diim bari...artık o dereceye geldim...16 gün oldu yaaa...yarın dr a gitcem bakalım...ama göğüslerim acımaya başladı ama kırmızılar gelcekler sanırım...dr lafını duydu ya gelirler korkuyolar

nerdesiniz kızlar? ayaklarım şişti çok fena ağrıyolar, yapacak bi işim yok hadi gelinde az muhabbet edelim

nasılsın canımm uzat ayaklarını yat dınlen
iyim canım bnm sen nslsn??? valla uzattım da böyle geçecek gibi durmuyolar
burdayımmm bayağ bekledim kimsecikler yoktu şimdide benim uykum geliooo( hayrola ayaklar nie şişti?

gündüz çok kaynattı bu kızlar akşam kimse gelemedi tabi... cnm son bikaç haftadır şişiyo böyle,bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım bileklerim çok fena oldu...

olur öle cnm fazla ayakta durma ve uzat ayaklarını işyerinde bile uzat biyere bence benimde şişerdi çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…