Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayşegülllllllllllllll
napiyon kuzum okuyup gitcenmi bişi yazmadın
ben yazdım yazdım gidiyom şimdik soona görüşürükkkkkkkkk

Son düzenleme:
Ohhhh ellerine saglik kolay gelsin datlummm

banane senin dopikinden
heeee kankana cektiysen yaparsin

SELAMMMMMMMMMMMM BACILAR nasılsınız?sabahtan beri sular kesik canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaa daha gelmeye niyeti yokkktıslamıyo bile öffffffffffff

SELAMMMMMMMMMMMM BACILAR nasılsınız?sabahtan beri sular kesik canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaa daha gelmeye niyeti yokkktıslamıyo bile öffffffffffff

Selam cnmmm ayy ne sinir bir durum ustelik hafta sonu doluda is vardir simdik
tisslar merak etme

bende tam 22 gün sonra oldum hap içtim ama doktora gitmiştim gecikince bişey çıkmadı tarlusal verdi içtim hap bittikten 12 gün sonrada kırmızılarım geldi. anlican bnde hamileyim diye bayağı ümitlenmiştim

hatunlarr nerdesinizz

Oturma odama kasmirin kislik halilarindan aldimmmm bide mutfakima hali aldim superrrr

Son düzenleme:
kızlar ya size bişi sorcam az önce börülce gelmiş hadi beşik alamya gidelim dedi

fiyat aralığını sordum 200-250tl imiş

Allah aşkına biakıl verin 250tlye beşiki nerden bulcam ben

dalga geçer gibiler. kıytırıktan bi beşik alcaklar, adı beşik aldı olcak.

istemiyorum ya aldırmıcam kendim alırım daha iyi haksızmıyım ya

hayırlı olsun kaç metre kare. bende oturma odama alcam ama aln çok dar anca yolluk olur sanırsam resmini koyiyimde bak

Saol basak 6 m2 iki tane aldim benim salon cok genis kiz genis odanda vardi daracik yerde ne isin varr
besikide istedigini aldirrr ilk cocuk 200 sepet puset olur ancakkk

Basak yazlik halilari aldigim yerden aldim adama dedim eger taksit ertelersen kislik haliyada ihtiyacim var dedim saolsun nisanda baslayacak ozamana yazliklarin taksiti bitiyor iyi oldu

Saol basak 6 m2 iki tane aldim benim salon cok genis kiz genis odanda vardi daracik yerde ne isin varr
besikide istedigini aldirrr ilk cocuk 200 sepet puset olur ancakkk
salonum çok büyük orayı nasıl ısıtalım kız malum soba yakcaz
he sinirlerim zığpladı dalga geçer gibiler.aldırmıyorum zaten vazgeçtim alırım kendim
adı beşik aldı olcak sanki çok büyük bişey alacakta
Basak yazlik halilari aldigim yerden aldim adama dedim eger taksit ertelersen kislik haliyada ihtiyacim var dedim saolsun nisanda baslayacak ozamana yazliklarin taksiti bitiyor iyi oldu

hediyesi yokmuydu banayoluk mollluk verirlerdi
güle güle bas üstüne 2. olişin üstüne mıçsın inaşşşalh

nasılsınız bacılarımmmm günlerdir yoğunluktan ölüyorummmmm

Heee bizde koca odaya kuruyok orta salon oldugu icin tum ewi isitiyor
hediyesi yok indirimi var almasin istedigin olmayacaksa hec geregi yok

kızlar iyi olun hepppp bende bilmiyorummm nasılımm valla eşimin işleri vardı bu hafta çok yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…