Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kedicikk adinimi soolicektin basakla benimkisi gercek isimlerimiz zati senin resmin var adinida soyle gitsin

bende çalşmayı düşünüyorum valla ne yalan diyim:26::26::26::26:
sen alıştın yatmaya zor gelmesin
Duman zaten calisiyor dogum izni alir geri baslar
olmadi o bile isi birakir bebek diyorsun
kimseye emanet edilmez annen ne kadar kalabilir sizde
asla uzun vaadede rahat edemez sevinc dediydi dersin
zatende birakip calusamazsin ilk bir sene
evet canım 6 ay izin alıcam inşallah 9 aylık olup ele gelince işe başlıycam.... bırakmak yine çok zor gelir eminim ama alışırız onada napalım...

anaaaaaaaaaaaa leeeeeeennnnnnnnn 37. haftaya girmişimmmmmmmmmmm
hadi hayırlı ola
ne zmana zerhoş oldunda kaldıramıyon kolllarııııııııı
haydeeee hayırlı olsun sonnnnn 3 haftaaaaaaaaaaa

ne güzel ALLAH kimseyi çalışmak zorunda bırakmasın çalışırsada istediği için severek çalışsın
aminnnnnnnnnnnnnn

duman uyuyamadınmı diyecektimki yarın tatil olduğu aklıma geldine yapıyorsun bu saatte bakalım

söylüyorummmmmm

Ayşegül
memnun oldummmmmmm
duman uyuyamadınmı diyecektimki yarın tatil olduğu aklıma geldine yapıyorsun bu saatte bakalım

ayaklarım şişmişti uzanıyodum canım tam çıkacaktım bi bakayım öyle çıkayım dedim baktım oooo coşmuş topik biraz daha takılır öyle yatarım artık.hemen çıkmayın sizdeee

söz veremem eşim geldiği gibi kaçarım ben evet coştuk bayağı

bileydim bende yatardım kocişi gönderdim ben kaldım burda

sevinççç o verdiğin adrese girdim bende kitap için..kaç günde geldi sana?

bütün gün buralarda takılıyorum zaten gecenin bu saatinde eve gelecek onla ilgilenmem lazım değilmi tamda yumurtlama günleri

haklısın valla ben unuttum yumurtlama günlerini anlamıyorum halinden çık tabi canım sen ben beklerim burayı

inşallah bizde unuturuz senin gibi
ama daha gelmedi gelince yazıp çıkarım zaten pat diye kaçmam eşime diyorum iyi gecelr diyimde öyle çıkayım diye

inşallah bizde unuturuz senin gibi
ama daha gelmedi gelince yazıp çıkarım zaten pat diye kaçmam eşime diyorum iyi gecelr diyimde öyle çıkayım diye

inşallah unutursun en kısa zamanda bu son hesaplamaların olur... ok cnm bende zaten çıkarım 10-15 dk ya

inşallah unutursun en kısa zamanda bu son hesaplamaların olur... ok cnm bende zaten çıkarım 10-15 dk ya

inşallah
benimkide gelir heran sende çok yorma kendini fazla radyosyonda alma çok öptüm iyi gecelr ozaman şimdiden

herkes rapor veriyo ya bende vereyim bakim

şu anda keyif çayımı içiyorum,içtikten sonra

evi süpürecem,silecem

heryerin tozunu alacam,balkonu ve girişi yıkıcam

tuvalet,banyo ve lavabo,yıkanacak
ütüde var onu erteleyebilirim hiç sevmiyom
çamaşır yıkıyacam,serecem

arada su içerim,wc ye giderim,bişeyler dıkınırım,otururum kalkarım
yaparım bişeyler işte ay yeter yazdım uzun yazmak bana göre bişey deeell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…