Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duman bidenem, sevinç datlum ne yapıyosunuz adınız gördüm aşağıda

kızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
bıde doktrdan donerken bı kamyon bıze carptı ters yonde geldı erkan sola kıvırmasaydı suan yasamyo olcaktım walla oyle korktm kı aramazn onu mahvoldu ıcıne gomuldu walla verılmıs sadakamız varms

kızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...yımırtalarında büyümüş hadi gözünaydın devamıda güzel gelir inşaallah

beloşçum geçmiş olsun canım,sıkma canını herşeyde bir hayır vardır iyiki gitmişsin bak kist olduğunu öğrendin,inşaallah tedaviden sonra hamiş olursun hemen

gecmıs olsun canım verılmıs sadakanız varmıss olan malı olsun canınız sag olsun yeter

tedavı gormuyorum canım en son asılama dendı oyle kaldı ne yapcam bılmıyorum doktora gıtmem sartmıı ksıt ıcın kafaam cok karısık neden 2.3 aya bı kıst cıkıyo

bu arada sevınc nırdeee

duman bidenem, sevinç datlum ne yapıyosunuz adınız gördüm aşağıda
canımm öğle arası girmiştim öyle bi nslsn??
geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...
hayırlısı canım yaaa

günaydın kızlar güzel bigün olsun hepimiz için inşallahh
:90::90::90::90:

çok geçmş olsn cnm Rabbm bi daha göstermesn
belkide bu yüzden maile kalamıyodun bunuda düşün

:90::90::90::90:

çok geçmş olsn cnm Rabbm bi daha göstermesn

belkide bu yüzden maile kalamıyodun bunuda düşün

canım gebelıkde bu mıkrop goruluyomus bakalım kulturde ne cıkacak doktr gebe kalmanla engel olmaz dedı ama kıst neden olusuyo onu anlamadım

amin cnm allah razı olsun.. belos uzulme herseyde bı hayır vardır baksana doktorum 48 yasında hamıle ılk cocugu bıde kadın tup bebek ıstanbul kurucu baskanı.. yazık degılmı herkes hamıle kalsın dıye ugrasms yıllarca kendıne anca gelms sıra.. belkıde sorunu vardı bılemedm soramadım da tabı.. bnmde ıcım huzunlu cok dokunsalar aglcm pko olup ılkte hamıle olanda var tup deneyıp tuple ble olmyan var cok morlm bozuldu.. stres yapmamam lazm ama

canım gebelıkde bu mıkrop goruluyomus bakalım kulturde ne cıkacak doktr gebe kalmanla engel olmaz dedı ama kıst neden olusuyo onu anlamadım

gerçi bende iltihapla hamile kalmştım aslında olacağı varsa oluyor doğru
neyse hayırlısı cnm sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…