çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...yımırtalarında büyümüş hadi gözünaydın devamıda güzel gelir inşaallahkızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
bıde doktrdan donerken bı kamyon bıze carptıters yonde geldı erkan sola kıvırmasaydı suan yasamyo olcaktım walla oyle korktm kı aramazn onu mahvoldu ıcıne gomuldu walla verılmıs sadakamız varms
kızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo
ya ne olmuş bu kk ya yine,beğen butonuda yok olmuş yinee
kızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
bıde doktrdan donerken bı kamyon bıze carptıters yonde geldı erkan sola kıvırmasaydı suan yasamyo olcaktım walla oyle korktm kı aramazn onu mahvoldu ıcıne gomuldu walla verılmıs sadakamız varms
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...yımırtalarında büyümüş hadi gözünaydın devamıda güzel gelir inşaallah
beloşçum geçmiş olsun canım,sıkma canını herşeyde bir hayır vardır iyiki gitmişsin bak kist olduğunu öğrendin,inşaallah tedaviden sonra hamiş olursun hemen
canımm öğle arası girmiştim öyle bi nslsn??duman bidenem, sevinç datlum ne yapıyosunuz adınız gördüm aşağıda
geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...kızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
kızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...yımırtalarında büyümüş hadi gözünaydın devamıda güzel gelir inşaallah
beloşçum geçmiş olsun canım,sıkma canını herşeyde bir hayır vardır iyiki gitmişsin bak kist olduğunu öğrendin,inşaallah tedaviden sonra hamiş olursun hemen:29
sagol cnm allah razı olsun ewet walla sadakamız varms gıdıodum ote tarafa.. ınsallah guzel gıder devamıda
canımm öğle arası girmiştim öyle bi nslsn??
geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...
hayırlısı canım yaaa
:90::90::90::90:günaydın kızlar güzel bigün olsun hepimiz için inşallahh
çok geçmş olsn cnm Rabbm bi daha göstermesnkızlarr geldım doktordan 4 yumurtam buyumus 3 tanesı 10 1 tanesı de 12 mm.. persembe sabahı bı daha gtcem.. doktorum 48 yasında ve hamıle hemsırem de 32 yasında 2.cocugna hamıle doktorumun ılk ama cok sasırdım tabı kadın okumus prof olms ewlenmesı gec olms tabı..
belkide bu yüzden maile kalamıyodun bunuda düşünkızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo
:90::90::90::90:
çok geçmş olsn cnm Rabbm bi daha göstermesn
belkide bu yüzden maile kalamıyodun bunuda düşün
ben bugün burdayım kimse olmasada inadına gitmicemmmmm
bnde burdayım ıcım sıkılıo zaten
canım gebelıkde bu mıkrop goruluyomus bakalım kulturde ne cıkacak doktr gebe kalmanla engel olmaz dedı ama kıst neden olusuyo onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?