Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarr nerdesınız

bız esımle avm gıttık tv aldık bana tel aldık bozulmustuda sevınckınden samsung

ben yarın dok gıdecem sevınc hangı bolume gıtmem lazım:26::26::26: ıdrar yolları ıcın su ıcınce cıkamıyorum ordaaa yada azcık azcık gelıyo

bıdee test yapsam mı kı

Bengisu, nasilsin tatli??
Oglusun nasil bakeem? Yaramazlik yapiyomu

çok iyi teyzesi 1-2 hafta ilerde gelişimi takvimi bende gününe uysun diye ileri aldım artıkın 21 haftlık oluyo paşam çokda uslu hatta okadar usluki hayla hisseemiyom yaaa :84: ah bi hissedebilsem dünyalar benim olcak neyse az kaldı yakında hissedebilirim umarım kızlar bide doktor geçem hafta gittiğimde yani 20 haftalıken ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş gidince bi üniversite hastanesine git dedi önümüzdeki hafta gitsem erkenmi olur sizce 22 haftalıkken? :26::26: biri bana cevap versiiin :84:

ben yarın dok gıdecem sevınc hangı bolume gıtmem lazım:26::26::26: ıdrar yolları ıcın su ıcınce cıkamıyorum ordaaa yada azcık azcık gelıyo

bıdee test yapsam mı kı

Kizim delimisin test yapmadan orani burani kurcalatma
Urolojiye gideceksin

Kizim delimisin test yapmadan orani burani kurcalatma
Urolojiye gideceksin

gıtmeyımmı en fazla ıdrar orbegı alırlar ne yaparlarkı ılac kullanma zatı derım gunum gectı dıye

sımdı ıdrar yolumda mı bobregımde sorun var bılmıyorumm urolojı ıkısınede bakıyomu abla:26::26:

Belli burda oldugun isik yaniyor ama sen yoksun
baktım kimse yok bende geziniyodum ne var

bıdee test yapsam mı kı

o bendede var kadın doğuma kontrole gittiğimde geçen hafta suda eriyen antibiyotik yazdı doktorum adıda Cefnet iyi geldi şimdiden yoksa belimin sağı çok ağrıyodu ilerlemişti dimekki iltihabım bende çok çişe çıkıyodum yoksa özelliklede geceleri :26:

Kuz bengiiii hayla hissedemiyonmh ne tembelmus oglun erken hissedilir ama
Eminim sen beceremiyon anlamiyon yolu yarilamissin tik yok

Yokkk ya test yap yada sonra git ultrasonlada bakiyorlar urolojiye gidecen cnm hepsine bakarr

benımde geclerı su ıcersem dk su ıcmesem tek damla o suya katılandan ıctımde fayda etmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…