Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun canımmmm soğan kürü uygula sendeeee

evet nazocum abimde bebeği görmeye izne gelcek bana ohh kalablık olcaz inşallahhhhh
hiç gelmesin liseye giden demekki gidecek yeri var:26::26::26::26::26::26:

hav güzelse vur bence

gidecek yeri olduğundan değilde hava güzelya arkadaşlarıyla geziyormuş yarından sonra yine gelir havalar soğuyunca

cvp cın tsk ederım

basak sevınc cagrı atsana :44::44::44: benım onda no varda o daha bana vercek tl bozullduu no kayboldu:44::44:

önemli değil canım işine yaradıysa ne güzel

msjda attım ama ses yok tööbe estağğfiirrrrrrrrrrrr..... başına işmi geldi nedir

bişilere kızmş gibi geliyo bana bence bida gelmicek

ALLAH korusun inşallah yoğunluktan cevap veremiştir
neden öyle dedin kime kızmış acaba:44:

canımm öğle arası girmiştim öyle bi nslsn??

geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...

hayırlısı canım yaaa
sağol kuzum çok şükür iyiyim,sen kaç haftalık oldun bidenem
bugün annem geliyor kızlar evi biraz toplasam sankim iyi olcak gibi geldi
ben burdayım çıkmıycam sadece arada işerimi yaparım

gözünaydın başakçım anacığın geliyomuş ne güzel

üzülme taze hamiş sende bendenmişsin demekkiii bende yiyemem ve kusarım bebeğim beslenir merak etme senin depoları boşaltır

benle esım ıste fotoda :) ya kızlar bn napıyım ıcım sıkılıyoo cok tutmucak hep oyle kotu hısler yerlestı kafama atamıyorum agladım kac saat nıye boyle oldum kı

maşallah ALLAH bir ömür birlikte yaşlanmayı nasip etsin mutlulukla ve çocuklarınızla
ilaçlardandır insanın duyguları çok karışık oluyor inşallah sonunda gülersin çift çizgiyi görünce

cvp cın tsk ederım

basak sevınc cagrı atsana :44::44::44: benım onda no varda o daha bana vercek tl bozullduu no kayboldu:44::44:
çaldırıyom senii
msjda attım ama ses yok tööbe estağğfiirrrrrrrrrrrr..... başına işmi geldi nedir

bişilere kızmş gibi geliyo bana bence bida gelmicek
bak bakalım gözüme kim rahatsız oluyorsa o gitsin topikten ben küsüp gitmem ama bazılarını küstürecem az kaldı
süt iç canım bol bol meyve tüketmeye çalışş
5 dk da çamaşır asayıp geleyim dedim çamaşır asarken eşim eve geldi o aradada kk beni atmış

sevinç hoşgeldin bizde seni merak etmiştik

hoşbulduk hayatımmm çokkk saol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…