kızlar hastaneye gıttım geldım ıdrarıomda mıkrop cıktı kultur 2 gun sonra cıkacak sımdılık bı ılac verdı suya karısandan bonreklerımde baktı karnımda gezdırrken yumurtlagımda kıst gordu yogun dedı kadın doguma gıttı moralım cok bozuk sanırım adet oyuzden gecıkıyo
evet nazocum abimde bebeği görmeye izne gelcek bana ohh kalablık olcaz inşallahhhhh
hiç gelmesin liseye giden demekki gidecek yeri var:26::26::26::26::26::26:
hav güzelse vur bence
cvp cın tsk ederım
basak sevınc cagrı atsana :44::44::44: benım onda no varda o daha bana vercek tl bozullduu no kayboldu:44::44:
msjda attım ama ses yok tööbe estağğfiirrrrrrrrrrrr..... başına işmi geldi nedir
bişilere kızmş gibi geliyo bana bence bida gelmicek
tedavı gormuyorum canım en son asılama dendı oyle kaldı ne yapcam bılmıyorum doktora gıtmem sartmıı ksıt ıcın kafaam cok karısık neden 2.3 aya bı kıst cıkıyo
bu arada sevınc nırdeee
inşallah bebeğin tutunur canım çok geçmiş olsun
ben bugün burdayım kimse olmasada inadına gitmicemmmmm
çok güzel olmş cnm en azından renkli bi profilin oldu
msjda attım ama ses yok tööbe estağğfiirrrrrrrrrrrr..... başına işmi geldi nedir
bugün annem geliyor kızlar evi biraz toplasam sankim iyi olcak gibi geldi
ben burdayım çıkmıycam sadece arada işerimi yaparım
nazoo nereye gittinnnnnnn
senden ıyı semra kaynan olur
sevınc kendı gıdemıyomu kaynananın
evet cnm bebeğin kırkını kesin çıkarır ama daha uzunda kalabilir. belki kışı çıkarır
babamda adapazarında bize yakın sık sık gelir gider ohhhhhhhh
sevinç neler karıştırıyor haberi olan varmı kızlar:44::44::44::44:
sağol kuzum çok şükür iyiyim,sen kaç haftalık oldun bidenemcanımm öğle arası girmiştim öyle bi nslsn??
geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış...
hayırlısı canım yaaa
bugün annem geliyor kızlar evi biraz toplasam sankim iyi olcak gibi geldi
ben burdayım çıkmıycam sadece arada işerimi yaparım
Selamlar hanımlar.. Başak lütfen yardımcı olurmusun bana. ben yemek yiyemiyorum acıkıyorum ama yiyemiyorum.. bebişe bişey olacak dye çok korkuyorum. ne yapmam lazım.. sağlıklı şeyler yemeyi bir kenara koydum sürekli açım sanki moralim çok bozuk..
benle esım ıste fotoda :) ya kızlar bn napıyım ıcım sıkılıyoo cok tutmucak hep oyle kotu hısler yerlestı kafama atamıyorum agladım kac saat nıye boyle oldum kı
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözünaydın benimde erkek kardeşim geliyorrrrr
cvp cın tsk ederım
basak sevınc cagrı atsana :44::44::44: benım onda no varda o daha bana vercek tl bozullduu no kayboldu:44::44:
süt iç canım bol bol meyve tüketmeye çalışşTşk ederim canım benim. Allah'ım isteyen herkese versin.. tecrübeli anne olarak bana yardımcı olursun dedimevet içiyorum folic plus günde 3 kere alınıyor ama ben bir kerede alıyorum.. günde bir öğün yemek yiyebiliyorum sadece oda yarım yamalak.. Umarım beslenıyodur..
5 dk da çamaşır asayıp geleyim dedim çamaşır asarken eşim eve geldi o aradada kk beni atmış
sevinç hoşgeldinbizde seni merak etmiştik
saol aşkımm topraaammmmmmmm
sevinç seninde gözünaydın kardeşin gelecekmiş:126:
sevınc senmı cagrı attın:44::44::44::44: sımdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?