Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kardeşim adanada ama iş için maraşa geldilerrr akşam bizde kalacak bayramda söz taktıkya senden başka tebrik eden olmadı
gözden kaçtı zaaar saolsunlar sen heç merak etmedin belli telefonum susmadı

evet seni en çok ben düşünüyom ama kıymet bilen yokbitek ben tebrik ettimdi

tlf susmadımı aaa çok ayıpen sonki asparagas habere geldin dimi

aslında haklısın doktorum 48 yasında hamıle sooook oldum bugun kadını gorunce hıc karnına bakmamstm bı baktım ufacık bısey dedım kılomu aldınız hayır bebek dedı kacıncı dedım ılk dedı aaa sok oldum.. hemsıremde hamıle dedım benıde alın aranıza bende sısko olıyım :) gulduler ınsallah olmaması ıcın bı sebep yok stres uuzntu yapma dedıler ama ılactanmı ıgneden mı dengem bı hos bıde kaza gecırdm ıyıkı asılama gunu olmadı kaza bı aksılık cıkmazsa yanı persembe yumurtalar ıstenılen orana geelmısse pazartesı asılama olcakms

bişey deel sevgi pötürcüğüm

kız kimmiş o karı merak ettim:26:

walla daha yeni haberim oldu ALLAH tamamına erdirsin canım,sen şimdi börülcemi oldun hemşom
saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş
olmadım testde yapmadım doktr kıst gorunuyo deyınce ondan gecıkıyo sanırım adet olunca yaparım

iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi

Bir kerede içiyorum çünkü doğru düzgün beslenemediğim için bişeyler yiyince hemen alıyorum tok karnına içilmesi gerekiyormuş..Doktor sorun olmaz dedi.. Çok tşk ederim açıklamaların için içimi rahatlattınız

çok tşkler sevinç iyiki varsınız İnşallahhhhh en kısa zamanda seninde bebişin olur.. Tanıdığım tanımadığım herkese Rabim nasib etsin bu duyguyu.. hep dua ediyorum zaten.. tavsiyelerinizi dikkate alıcam .. benim doktorum sağolsun kütük gibiydi..ne bir açıklama yaptı ne sorularıma cevap verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi sadece.. Bir daha gitmicem ona..

beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım

sevınc sen facene baktınmı kıme kızdın basaga demı

evet seni en çok ben düşünüyom ama kıymet bilen yokbitek ben tebrik ettimdi

tlf susmadımı aaa çok ayıpen sonki asparagas habere geldin dimi
yok pc nin tuşuna bastım msj geldi
stes yok annem tamammı olmasa bile üüzülmeyeceksin emin ol olupta düşürmek daha kötüüü
haktan hayırlısını iste okkk :13::13:
:83::83::83::83:korkunç böcük

hastaymş kaynoş kız ona sinirlenmez dimi sevinçççç

yok anneemmmmmm
başak odunu kömürü hallettik
büyükannenin bağında odun varmış kestirip bize gönderdiii
heç üşümeyiz inşallah bu kışşş

kızzzzz korkmaaaaaa o daha çok minikkkkkkkkkk şimdiye kadar aldığın besinler ona yeter
inşallah biran önce rahatlarsında bişiler yersin

benm arkadaşım 9ay mide bulantısı yaşadı ama tosuncuk doğurdu üzülme

saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş

iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi
aboooovv kardeşine hemencecik bölemi söylemişler, ne yaptın kız doğruyu söyleee
beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım

bencede git canım ihmal etme,inşaallah ta adetle atılır....

tamam korkmayacağım tosuncuk yerim onu

üşümeyin inşallah kışta fazla olmaz bu yıl bebekim üşümesin başka bişi istemem
biz daha kömürü almadık ama odunlarımız çok
istersen ücret karşılığı satabilirim keş para

sevınc eczana uzak kım gıdecek dıye usendım bıde moralımı bozmak ıstemedım sonra doktorumu ılk dedım evlıyım gebelık dusunuyorum adet gecıktı tamam dedı muane edeyım tas dusuruyo olabılrısın dedı

ultrasyonda sag bobregıme baktı sola bakarken yumrtamda kıst gordu sol tarafdaaaaa ole dedı hatta baya yogun gorukuyo dedı bı kadın dogumcuya gıt dedııı

nıye ole bı karamsar dedım ıkı tarafdamı dıyee

ha bıde esım dok buu sonucuna baska dok bakmsıtı dedıkıı

bıde ben bakayım sonuca sperm sonucu dedı ılac yazalım harekt saysıı hızlansın dıyee kullanakmı aplaa:44:

cnm bizi takip et daha neler öğrenecen annemmm bol bol dua et bizedeeee

yokkk bakmadımmmm bakacam başaka kızmam saçını başını yolarımmmm
kız kim sıktı canını çatlarım meraktan söylee çabık yaaa:84:
özele msj attım aklıma düşürdün sövdüm saydım rahat rahat

yakında aynısından alırsa şaşma

ikircikli maymuş

olur cnm arada sohbete dalınca unutursun düşünme kötü şeyler

tşke derimmmmmmmmmmkardeşin nerden

erkenden niye gelmiş ekmek getirmişmi

sevinç seni merak etti bu hatunlar

ekmemk var ilaç getirmiş bana aslında gece gelirkende getirebilirdi ama beni göresi geldi demekki

sagol cnm benım.. hıc boyle olmazdım cok umutlu basladım ılaclara ıgnelere sımdı hep aglamaklıyım tutmucak olmucak etmıcek bu moda gectm

olur canım tedavide bende çok duygusal oluyorum sonu güzel olsun önemli olan o ama çokta stres yapma kendine

en eyi ceza yokmuş gibi davranmakkk
neyse başak sinirimi bozmaaa senden çıkarmiim aklıma geliyor bakk

bende öyle yapıyorum

sağol canım

bencede düşmesi daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…