• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kardeşim adanada ama iş için maraşa geldilerrr akşam bizde kalacak bayramda söz taktıkya senden başka tebrik eden olmadı :110:
gözden kaçtı zaaar :110: saolsunlar sen heç merak etmedin belli telefonum susmadı :63:

evet seni en çok ben düşünüyom ama kıymet bilen yok:110:bitek ben tebrik ettimdi:19:

tlf susmadımı aaa çok ayıp:53:en sonki asparagas habere geldin dimi:60:

kardeşim adanada ama iş için maraşa geldilerrr akşam bizde kalacak bayramda söz taktıkya senden başka tebrik eden olmadı :110:
gözden kaçtı zaaar :110: saolsunlar sen heç merak etmedin belli telefonum susmadı :63:

:20::20: açık konuşauımmı böyle yaparsan tutmaz zaten haberin olsun :57:
kendine gel bakalım millet 7-8 tane tüp yaptırıyor tutmuyor :19:
yinede senin gibi bir moda girmiyorlar:20::20:
3 tane bebeğimi kaybettim ama hayla umudum var :kkk:

aslında haklısın doktorum 48 yasında hamıle sooook oldum bugun kadını gorunce hıc karnına bakmamstm bı baktım ufacık bısey dedım kılomu aldınız hayır bebek dedı kacıncı dedım ılk dedı aaa sok oldum.. hemsıremde hamıle dedım benıde alın aranıza bende sısko olıyım :) gulduler ınsallah olmaması ıcın bı sebep yok stres uuzntu yapma dedıler ama ılactanmı ıgneden mı dengem bı hos bıde kaza gecırdm ıyıkı asılama gunu olmadı kaza bı aksılık cıkmazsa yanı persembe yumurtalar ıstenılen orana geelmısse pazartesı asılama olcakms

uff o da var dimi hergün gelcek biliyommmmmmmmm:25::25::25::25::25::25::25::25::25:
bari gün aşırı gelse:31::31::31::31::31:

etmezsin zaten dişincesizzzzzzz:63:

sağol aşk böceğimmmmmmmm:21::21::21::21:heyecanlanıyommmmmmmm:46::46::46:

ben attım:kkk::kkk::kkk:

seninde gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46:

anladım sanırsam:1::1::1::1::1:benm dimi o karııııııııı:21:

bişey deel sevgi pötürcüğüm:29:

kız kimmiş o karı merak ettim:26:

walla daha yeni haberim oldu ALLAH tamamına erdirsin canım,sen şimdi börülcemi oldun hemşom:29:
saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş :9::9::9::9:
olmadım testde yapmadım doktr kıst gorunuyo deyınce ondan gecıkıyo sanırım:31::31::31: adet olunca yaparım :25::25:

:31::31::31: iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi

neden 1 kerede içiyosun cnm fark edermi bilnmem
gerçi doktorun bişi olmaz demiştir heralde
zaten folik asitten alıyormş bebekin besini korkma
bende çok korkardım başlarda ama bi tecrübeli anne sağolsun içimi rahatlatmştı
hamileliğin başlarında anne bişi yiyemediği ve ebslenemediği için folikasit içiliyormş
için rahat olsun:29::29::29::29::29:

nasıl kaynoş?
kalbi içinmiydi

Bir kerede içiyorum çünkü doğru düzgün beslenemediğim için bişeyler yiyince hemen alıyorum tok karnına içilmesi gerekiyormuş..Doktor sorun olmaz dedi.. Çok tşk ederim açıklamaların için içimi rahatlattınız

canım ben yataklara yapışırım kusarımmm ölürüm bebek büyür merak etme ama canın bişe isterse yeee
doktor aşırı kusman olursa acilden serum taktır susuz kalma demiştiii darısı başımıza inşallahhh

çok tşkler sevinç iyiki varsınız İnşallahhhhh en kısa zamanda seninde bebişin olur.. Tanıdığım tanımadığım herkese Rabim nasib etsin bu duyguyu.. hep dua ediyorum zaten.. tavsiyelerinizi dikkate alıcam .. benim doktorum sağolsun kütük gibiydi..ne bir açıklama yaptı ne sorularıma cevap verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi sadece.. Bir daha gitmicem ona..

beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım:25::25::25:

sevınc sen facene baktınmı:19::19: kıme kızdın basaga demı :1::1::1:

evet seni en çok ben düşünüyom ama kıymet bilen yok:110:bitek ben tebrik ettimdi:19:

tlf susmadımı aaa çok ayıp:53:en sonki asparagas habere geldin dimi:60:
:110: yok pc nin tuşuna bastım msj geldi:27::27::27:
aslında haklısın doktorum 48 yasında hamıle sooook oldum bugun kadını gorunce hıc karnına bakmamstm bı baktım ufacık bısey dedım kılomu aldınız hayır bebek dedı kacıncı dedım ılk dedı aaa sok oldum.. hemsıremde hamıle dedım benıde alın aranıza bende sısko olıyım :) gulduler ınsallah olmaması ıcın bı sebep yok stres uuzntu yapma dedıler ama ılactanmı ıgneden mı dengem bı hos bıde kaza gecırdm ıyıkı asılama gunu olmadı kaza bı aksılık cıkmazsa yanı persembe yumurtalar ıstenılen orana geelmısse pazartesı asılama olcakms
:20: stes yok annem tamammı olmasa bile üüzülmeyeceksin emin ol olupta düşürmek daha kötüüü:25::25:
haktan hayırlısını iste okkk :13::13:
:83::83::83::83:korkunç böcük

hastaymş kaynoş kız ona sinirlenmez dimi sevinçççç:27:

:51: yok anneemmmmmm :27:
başak odunu kömürü hallettik
büyükannenin bağında odun varmış kestirip bize gönderdiii
:21:heç üşümeyiz inşallah bu kışşş:21::21:

Bir kerede içiyorum çünkü doğru düzgün beslenemediğim için bişeyler yiyince hemen alıyorum tok karnına içilmesi gerekiyormuş..Doktor sorun olmaz dedi.. Çok tşk ederim açıklamaların için içimi rahatlattınız

.

kızzzzz korkmaaaaaa o daha çok minikkkkkkkkkk şimdiye kadar aldığın besinler ona yeter
inşallah biran önce rahatlarsında bişiler yersin

benm arkadaşım 9ay mide bulantısı yaşadı ama tosuncuk doğurdu üzülme:29:

saol annem evet 2. defa börülce oldum ama kardeşimin kayınvalidesi demişki asıl kaynana ablan demiş :9::9::9::9:

:31::31::31: iki taraftamı kist ne bilim yaa saçmalıyom sanırım yinede dr gitmeden test yap demedikmi
aboooovv kardeşine hemencecik bölemi söylemişler, ne yaptın kız doğruyu söyleee:9::9:
beydaglı nazoo ıns adetle erırı kocıs gelsınde gıt derse randevu alcm doktr a malum paralııı kendımı ayarlamam lazım:25::25::25:

bencede git canım ihmal etme,inşaallah ta adetle atılır....

kızzzzz korkmaaaaaa o daha çok minikkkkkkkkkk şimdiye kadar aldığın besinler ona yeter
inşallah biran önce rahatlarsında bişiler yersin

benm arkadaşım 9ay mide bulantısı yaşadı ama tosuncuk doğurdu üzülme:29:

tamam korkmayacağım :34:tosuncuk yerim onu :9::9:

:20: stes yok annem tamammı olmasa bile üüzülmeyeceksin emin ol olupta düşürmek daha kötüüü:25::25:

üşümeyin inşallah kışta fazla olmaz bu yıl bebekim üşümesin başka bişi istemem
biz daha kömürü almadık ama odunlarımız çok
istersen ücret karşılığı satabilirim keş para

sevınc eczana uzak kım gıdecek dıye usendım bıde moralımı bozmak ıstemedım sonra doktorumu ılk dedım evlıyım gebelık dusunuyorum adet gecıktı tamam dedı muane edeyım tas dusuruyo olabılrısın dedı

ultrasyonda sag bobregıme baktı sola bakarken yumrtamda kıst gordu sol tarafdaaaaa ole dedı hatta baya yogun gorukuyo dedı bı kadın dogumcuya gıt dedııı

nıye ole bı karamsar dedım ıkı tarafdamı dıyee

ha bıde esım dok buu sonucuna baska dok bakmsıtı dedıkıı

bıde ben bakayım sonuca sperm sonucu dedı ılac yazalım harekt saysıı hızlansın dıyee kullanakmı aplaa:44:

çok tşkler sevinç iyiki varsınız İnşallahhhhh en kısa zamanda seninde bebişin olur.. Tanıdığım tanımadığım herkese Rabim nasib etsin bu duyguyu.. hep dua ediyorum zaten.. tavsiyelerinizi dikkate alıcam .. benim doktorum sağolsun kütük gibiydi..ne bir açıklama yaptı ne sorularıma cevap verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi sadece.. Bir daha gitmicem ona..
cnm bizi takip et daha neler öğrenecen annemmm bol bol dua et bizedeeee:16::16::16::16:

yokkk bakmadımmmm bakacam başaka kızmam saçını başını yolarımmmm:27:
kız kim sıktı canını çatlarım meraktan söylee çabık yaaa:84:
özele msj attım aklıma düşürdün sövdüm saydım rahat rahat :47:

:31: soğan kürünü tekrarla canım adet olursan bu ay yine yappp:31::31:
kırmızılar geldimi

başak kalbi için evet dr rapor yazdı ilacına
yanımda gel dedi gittim napim :31::31:
halılarımı görünce :53::53: böyle kalakaldı:53:

yakında aynısından alırsa şaşma:53:

ikircikli maymuş:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

olur cnm arada sohbete dalınca unutursun düşünme kötü şeyler:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

tşke derimmmmmmmmmm:46::46::46:kardeşin nerden:110:

erkenden niye gelmiş ekmek getirmişmi:110:

sevinç seni merak etti bu hatunlar:63:

ekmemk var ilaç getirmiş bana aslında gece gelirkende getirebilirdi ama beni göresi geldi demekki:38:

sagol cnm benım.. hıc boyle olmazdım cok umutlu basladım ılaclara ıgnelere sımdı hep aglamaklıyım tutmucak olmucak etmıcek bu moda gectm :(

olur canım tedavide bende çok duygusal oluyorum sonu güzel olsun önemli olan o ama çokta stres yapma kendine

:20::20::20::20: en eyi ceza yokmuş gibi davranmakkk
neyse başak sinirimi bozmaaa senden çıkarmiim aklıma geliyor bakk :27::27:

bende öyle yapıyorum :36:

uff o da var dimi hergün gelcek biliyommmmmmmmm:25::25::25::25::25::25::25::25::25:
bari gün aşırı gelse:31::31::31::31::31:

etmezsin zaten dişincesizzzzzzz:63:

sağol aşk böceğimmmmmmmm:21::21::21::21:heyecanlanıyommmmmmmm:46::46::46:

ben attım:kkk::kkk::kkk:

seninde gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46:

anladım sanırsam:1::1::1::1::1:benm dimi o karııııııııı:21:

sağol canım:38:

bencede düşmesi daha kötü :(

Back
X