• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazocum ınsallah sonu guze olur sende bende ısteyen herkes hayıırlı ve saglıklı bebek sahıbı olur en kısa surede..

amiiiinnnn inşallah:16:

sevınc oduna komure para verene kadar dogal gaz baglatsaydınzı ya aynı fıyata gelmezmıydıı:44::44::44:

off kıs geldı ya kaynanmlar baskı yapmaya baslar burda kalın burda kalınnn bosaa dagol gazz odemeyın budada yanııyooo:27::27:

aynı şeymi canın yatmak istese yatamazsın uzanıp tv izlemek istesen olmaz kendi evmimizde rahatız deyin hatta eşin söylesin evimizde rahatız diye senin üstüne gelmesinler

bir anlık dellendim ama kendime hakim oldummmmm olay uzatmalarda anladın sen onuuu ama bitiş düdüğü çalmadan golü ben atacam :9::9:

heyecanla bekliyoruz ozaman golü:8:

amiiiinnnn inşallah:16:

aynı şeymi canın yatmak istese yatamazsın uzanıp tv izlemek istesen olmaz kendi evmimizde rahatız deyin hatta eşin söylesin evimizde rahatız diye senin üstüne gelmesinler

heyecanla bekliyoruz ozaman golü:8:

:51::51::51: bu aralar melek kesildim sanırım sabrima şaşıyorummmm :9::9::9:

Ben de çıkıyorum hanımlar iyiki varsınız görüşmek üzere..

Son düzenleme:
canım odun kömür daha pahalı üstelik tek odayı ısıtıyon sıcak su yok ve tüpe para veriyozzzz
mahalleye geldi fakat 6 dairelik bir apartmandayız abonelikte aldık
kimse bağlatmıyor tek başımıza bağlatsak bile gaz vermiyorlar yoksa annem çok taaan petek döşetirdim 3 sene oldu sokağa geleli:31::31:

bıde tup var demıı bızde gecensene bıa y yakamadık obone zor olduk bına sıfırr baya ugrasmısdıkk

o ne saçmalık yaaa niye genç bir karıkoca bir kış boyunca kendi evi dururken kaynanasının evinde kalsın,onların bunu düşünmesi lazım canım ama siz bilirsiniz tabii:26:

gıtmem canım zaten evım mıss gıbı sıcacaık ıstedıgım gıbı acıyorumm yukseltııyrm orda 30 yakıyolar donuyoruz zaten oraya gıtsek ne amacları gaz beraber alalım bı nevı bırlık otrlım ıstıyolarr:26::26:

bana müsade kızlarrrr hanımlar karılarrr:1:
yimeğime bakacaaammmm :21::21:
hepinizi çok seviyommm :16::16:

ne yimek yapıyon bende yemek yapıyorum gidip ilgi göstermem lazım,
benim menüde bugün

kuru fasulye,pirinç pilavı ve turşu üçlüsü var gelin birlikte yiyelim:56:
bende seni seviyorum...

Son düzenleme:
bıde tup var demıı bızde gecensene bıa y yakamadık obone zor olduk bına sıfırr baya ugrasmısdıkk

gıtmem canım zaten evım mıss gıbı sıcacaık ıstedıgım gıbı acıyorumm yukseltııyrm orda 30 yakıyolar donuyoruz zaten oraya gıtsek ne amacları gaz beraber alalım bı nevı bırlık otrlım ıstıyolarr:26::26:

hee desene olay başkaymış ..insanın evi gibisi yok valla canım bencede gitme..

ne yimek yapıyon bende yemek yapıyorum gidip ilgi göstermem lazım,
benim menüde bugün

kuru fasulye,pirinç pilavı ve turşu üçlüsü var gelin birlikte yiyelim:56:
bende seni seviyorum...

afiyet olsun senin menüde güzelmiş yarına bende kuru fasulye yapayım ne zamandır yapmadım:56:
benim menüdede dünden fırında kaşarlı mantar, tavuk
közlenmiş kırmızı biber
ve pilav var üşenmezsem birde salata olur

Back
X