Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dolunayım dolunayım

nerelerdesin şeker balım

sen topiğe gelmeyince

sönüyor güneşim ayım

nazemir baştan uyarımı yaptım acayip bir şarkıdır..serserii halilde manyak söylüyo dimi:)

hani bugün yıkılmadım ayaktayım günüydü mahvettin beni bu şarkıyla
hem ben sana küstüm herkese şiir varda bana yokmu

şuanda da saatli bomba gibiyim...heran patlayabbilirim..ne biliyimm..acıyorum kendime..böyle acayip
berbat hissediyorumm dünya bana karşı herkeş bana karşı
vııyyyy

ne kursu canım?

DOLUNAYIM neyin var balım ya sabah bomba gibiydin oysaki hepimize enerji yüklemesi yaptım bitti tabi enerjin
ilacımıda düzenli alıyom ama herhal troidden...sıyırıcam karacal ya....şu kocaman dünyada yapayanlızım...

tamamen trioidlerden bende de öyle duygu karmaşası çok var
gamzemm borcum olsun...şuanda yazacağım şiirler adamı bunalıma sokabilir...

yarına toparlanır yazarım aşkkuşumm:13:
DOLUNAYCIMMM banane banane bende o güzel şiirinden isterimmm ....
aşk olsun beni niye ayırıyon kiiii

bazen bende öyle oluyorum düşündükçe insan kendine daha çok acıyor arada geliyor işte

hadi inşallah yaaa
inş canım burdan güzel haberler vermek cok isterim hayırlısıyla
hadi inşallah...
amin canım inş...
pelinimm hadi inşallah canımm...göğüsuçlarında varmı sızı?oda belirtiler arasındaymış..

yapsana bi test??

sagol canım...yok dolunayım ama benim gögüslerimde iki hamileligimde de belirti olmadı ama sık idrara cıkmak vardı...yapcamda bi biriktiremiyorumki idrarımı sık wc ye gitmekten:))eger adet olmassam yarın sabah ilk idrarımla yapcam inş

şuanda da saatli bomba gibiyim...heran patlayabbilirim..ne biliyimm..acıyorum kendime..böyle acayip
berbat hissediyorumm dünya bana karşı herkeş bana karşı

bu hislerin sebebi akşam günün gelmediği ve kırmızıları görmediğin halde yaptığın kırılasıca idrar testi bundan sonra günü geçmeyen idrar testi yapmayacak yasak

Son düzenleme:
okadar sık çıkıyon yanii...ooooo hadi bakalımmm

evet canım..test yüzünden...
yasak ama gelde anlat benim umutlarıma...off tek çizgi çıkmış test çubuğuna bile saatler sonra bakıyor insan..
ümit dünyası..

bu hislerin sebebi akşam günün gelmediği ve kırmızıları görmediğin halde yaptığın kırılasıca idrar testi bundan sonra günü geçmeyen idrar testi yapmayacak yasak

myhoşumm yapma bitanemm.duygusala bağlamak üzereyim...valla gözlerim kızarık..heran ağlayabilirim..işyerindeyim
dolunayım dolunayım

nerelerdesin şeker balım

sen topiğe gelmeyince

sönüyor güneşim ayım

eve gidince karanlıkta sigara içip ağlamak istiyorum...

camı açmak bide...yüzüme soğuk hava çarpsın...ciğerlerim su toplasın..zaatüre olayım ben

bazen bende öyle oluyorum düşündükçe insan kendine daha çok acıyor arada geliyor işte

camdan evleri izliyim...hangi ışıkta bebek ağlaması var onları hissedeyim..

bizim evin ışıkları sönük..bebek yok..çok soğuk çokk

geçen ay ilk kez denedik biz

benim reglim çok düzenliyken 28 günde bir regl olurken geçen ay 33.gün regl oldum 4 gün geçmişti 5.günmdeydim buna rağmen yapmadım test

gecikmenin sebebi de tamamen psikolojikti...

insan düşünce gücüyle reglini bile geciktirirken beyinde ve vucutta bu kadar stres yaratıp nasıl hamile kalabiliriz ki ablacım

çok takıyoruz çooookkk psikolojik destek almanı öneriyorum beni yanlış anlamayacağını umarak

camdan evleri izliyim...hangi ışıkta bebek ağlaması var onları hissedeyim..

bizim evin ışıkları sönük..bebek yok..çok soğuk çokk

canım benim yapma boyle lütfen kıyamam sana bak benide aglatcaksın şimdi yaaabende biraz umutlandım ama kırmızıları görürsem yarın cok kötü olurum...rabbim duy sesimizi ne olur bizlere annelik duygusunu tattır yüzlerimizi güldür hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…