kaçıncı sıradayım 58693... mıı
cırcırmısın ayıptır sorması
yok canım idrara cıkıyorum yarım saat gecmeden cok sık yani...
balım hamilelik belirtilerinden biridir sık idrar allahım inşallah
canım benim agzından bal damlıyo valla inş...ben iki hamileleigimde de böyle olmuştum ama cokta umutlanmak istemiyorum bakalım hayırlısı...
hani bugün yıkılmadım ayaktayım günüydü mahvettin beni bu şarkıyla
hem ben sana küstüm herkese şiir varda bana yokmu
ilacımıda düzenli alıyom ama herhal troidden...sıyırıcam karacal ya....şu kocaman dünyada yapayanlızım...vııyyyy
ne kursu canım?
DOLUNAYIM neyin var balım ya sabah bomba gibiydin oysaki hepimize enerji yüklemesi yaptım bitti tabi enerjin
gamzemm borcum olsun...şuanda yazacağım şiirler adamı bunalıma sokabilir...tamamen trioidlerden bende de öyle duygu karmaşası çok var
DOLUNAYCIMMM banane banane bende o güzel şiirinden isterimmm ....
aşk olsun beni niye ayırıyon kiiii
balım hamilelik belirtilerinden biridir sık idrar allahım inşallah
canım benim agzından bal damlıyo valla inş...ben iki hamileleigimde de böyle olmuştum ama cokta umutlanmak istemiyorum bakalım hayırlısı...
nazemir baştan uyarımı yaptım acayip bir şarkıdır..serserii halilde manyak söylüyo dimi:)
şuanda da saatli bomba gibiyim...heran patlayabbilirim..ne biliyimm..acıyorum kendime..böyle acayip
berbat hissediyorumm dünya bana karşı herkeş bana karşı
ilacımıda düzenli alıyom ama herhal troidden...sıyırıcam karacal ya....şu kocaman dünyada yapayanlızım...
gamzemm borcum olsun...şuanda yazacağım şiirler adamı bunalıma sokabilir...
yarına toparlanır yazarım aşkkuşumm:13:
inş canım burdan güzel haberler vermek cok isterim hayırlısıylahadi inşallah yaaa
amin canım inş...hadi inşallah...
pelinimm hadi inşallah canımm...göğüsuçlarında varmı sızı?oda belirtiler arasındaymış..
yapsana bi test??
şuanda da saatli bomba gibiyim...heran patlayabbilirim..ne biliyimm..acıyorum kendime..böyle acayip
berbat hissediyorumm dünya bana karşı herkeş bana karşı
inş canım burdan güzel haberler vermek cok isterim hayırlısıyla
amin canım inş...
sagol canım...yok dolunayım ama benim gögüslerimde iki hamileligimde de belirti olmadı ama sık idrara cıkmak vardı...yapcamda bi biriktiremiyorumki idrarımı sık wc ye gitmekten:))eger adet olmassam yarın sabah ilk idrarımla yapcam inş
dolunayım dolunayım
nerelerdesin şeker balım
sen topiğe gelmeyince
sönüyor güneşim ayım
bu hislerin sebebi akşam günün gelmediği ve kırmızıları görmediğin halde yaptığın kırılasıca idrar testi bundan sonra günü geçmeyen idrar testi yapmayacak yasak
dolunayım dolunayım
nerelerdesin şeker balım
sen topiğe gelmeyince
sönüyor güneşim ayım
bazen bende öyle oluyorum düşündükçe insan kendine daha çok acıyor arada geliyor işte
okadar sık çıkıyon yanii...ooooo hadi bakalımmm
evet canım..test yüzünden...
yasak ama gelde anlat benim umutlarıma...off tek çizgi çıkmış test çubuğuna bile saatler sonra bakıyor insan..
ümit dünyası..
myhoşumm yapma bitanemm.duygusala bağlamak üzereyim...valla gözlerim kızarık..heran ağlayabilirim..işyerindeyim
eve gidince karanlıkta sigara içip ağlamak istiyorum...
camı açmak bide...yüzüme soğuk hava çarpsın...ciğerlerim su toplasın..zaatüre olayım ben
camdan evleri izliyim...hangi ışıkta bebek ağlaması var onları hissedeyim..
bizim evin ışıkları sönük..bebek yok..çok soğuk çokk
evet canım ya bıktım artım wc ye taşınmaktan...yapıyorum sanki yine var gibi bakalım hayırlısı olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?