kimse bana hoşgeldin bile demedi
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.
canım bu topikte hoşgeldin güle güle muhabbetleri pek yapılmaz dal sen sohbete canımcım
bura muhabbete balıklama dalanları seviyooooo
ay ayy görmemişiz kuzum hoşgeldin nasılsınn?
tanıt kendini bizlere
sonra başakcım seni ekler kuralları anlatır sana
kesinlikle öyle tatlımmm
myhoşum sen yine çalışmları boşlama haaa
göğsünün ucunu bahane etmeeee çalış yinede bol boll
çatlaklar kampına buyrunuz buraya girmek kolay devam ettirmek te kolay çıkmak zor şekerim biz düştük seni allah kurtarsın
iyiyim teşekkürederim ben temmuzda evlendim 85 doğumluyum beby çok istiyodum bide bende kist vardı o yüzden hiç korunmadık şimdi 6 haftalık hamileyim ama daha bebeşimi görmedim 5+3 günlükken gittim kese var ama beby yok dr 10 gün sonra gel dedi korkuyorum işte bişi olacak diye ama zaten 6 cı haftadan sonra görünürmüş.bu arada muhabbetinizi çok sevdim hepiniz çok içtensiniz.
canım bu akşam çalışıcam da canım acırken nasıl olcak onu düşünüyodum bende şimdi kocacığa ikide bir elleme dokunma dersem olmaz ki o iş
ay ayy görmemişiz kuzum hoşgeldin nasılsınn?
tanıt kendini bizlere
sonra başakcım seni ekler kuralları anlatır sana
hhaahahahhaha çatlak ablaa
ay senin beby nin poposunu yerim
canım bu akşam çalışıcam da canım acırken nasıl olcak onu düşünüyodum bende şimdi kocacığa ikide bir elleme dokunma dersem olmaz ki o iş
iyiyim teşekkürederim ben temmuzda evlendim 85 doğumluyum beby çok istiyodum bide bende kist vardı o yüzden hiç korunmadık şimdi 6 haftalık hamileyim ama daha bebeşimi görmedim 5+3 günlükken gittim kese var ama beby yok dr 10 gün sonra gel dedi korkuyorum işte bişi olacak diye ama zaten 6 cı haftadan sonra görünürmüş.bu arada muhabbetinizi çok sevdim hepiniz çok içtensiniz.
herşey güzel olacak değilmi kızlar....
vayy duygusal şairimiz gelmiş
canımm hoşgeldin..ilk sayfada hepimizin bilgileri yazıyor..ordan tanıyabilirsin bizi..
senin bilgilerinide yakında gireriz oraya tabi bizimle takılırsan:)
bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem...inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız..
bişi olmaz nazlı bi şekilde ayy dersin acıdı dersin oda fazla acıtmaz ben öyle yapıyorum benimkide çok acıyo ve şişti
size bir link atıyorum dikkat edin bağımlılık yapabilir...
Halil Sezai Paracıkoğlu - Paramparca - YouTube
canım yanıyor bebeğim...
teşekkür ediyo oda sizi öpüyo:)
oleyyy bu akşam birsürü çalışma var sanırım sonrasında bide bıcı bıcı olmasa hergün çalışıcam wallaa...herşey bebiş içinn
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.
vayy duygusal şairimiz gelmiş
inşallah canımm...sende kendine dikkat edersen sağlıkla doğacaktır canım
teşkür takılırım tabiki inş bi aksilik olmadan doğar.
kız siz iş mi görüyonuz bi de bu halde daha 6 haftalıksın bebeğim tehlikeli değilmi?
ah minik kelebek kız daha o haş haş tanesi kadah hatta o kadar bile yoktur hey allahım sen nelere kadirsin
kız kocayı da çağır bıcı bıcıya ii geliyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?