günaydınnn hürrem sultannnngünaydıııııııııııııııınlar kızlar yesilcim nbr nassın
günaydın ablacım nasılsınnn hayırlı cumalar sanada yeni evine alısabildimmi?günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın kızlarrrrrr...hayırlı cumalar...bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine Allah ım göbüşlerimizi bebişle doldursun...Aminnnnnnnnnnnnnn
biliyorum kanka sni yansıtacak avatar yok.gerek yok daha beni yansıtacak avatar icat edilmedii
günaydınn tatlımmm hayırlı cumlara sanadagünaydın kızlar hayırlı cumalar
battasım canımm ben hic yasamadım böyle birsey ama genede istersen git bir doktoraa insallah önemli birsey degildirkızlar şu ağzımdaki dilimdeki acımsı tat geçmedi yaaa1 hafta oldu bebeişte yapmıyom geçmesini bekliyorum
geçmezse dra giderim diye ilaç falan verirse diye korunuyoz haftaya yumurtlama zamanım ozamana kadar geçse bariii
geçmezse dra gidecem artık offf bu şimdi yaaaa hiç böyle bişi yaşayan varmı ???
HOŞGELDİN PINARCIM GÜNAYDIN nassın napıon canım
günaydın hürrem sultanımiyi diyelim iyi olalımm inşallahhh sen nasıls
günaydııınnn tatlımm AMİNNNNNN...
biliyorum kanka sni yansıtacak avatar yok.
o kadar büyük bi avatar bulunamaz.
ama bak sende nacizane bulmşsun bişi
günaydınnn hürrem sultannnn
günaydın ablacım nasılsınnn hayırlı cumalar sanada yeni evine alısabildimmi?
günaydın tatlımmm hayırlı cumalar duaların icin allah razı olsunn taz zamanda bebegini alırsın insallah kucagına bitanemm
battasım canımm ben hic yasamadım böyle birsey ama genede istersen git bir doktoraa insallah önemli birsey degildir
inşallah değildir canım bakalım olmazsa pazartesi giderim bende senin gibi şubata kalabilirim yanii
iyiyim tatlım nasıl olam bildiğin gibi işte çocukları okula gönderttim kacayıda işe bende size takılıyom özledim sizi yawww
günaydın canım sanada hayırlı cumalar bu günümüzün güzel geçmesi dileğiyle inşallah
günaydın kızlarrrrrr...hayırlı cumalar...bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine Allah ım göbüşlerimizi bebişle doldursun...Aminnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydıınnn canımmmmm
günaydııınnn tatlımm AMİNNNNNN...
günaydın ablacım nasılsınnn hayırlı cumalar sanada yeni evine alısabildimmi?
biliyorum kanka sni yansıtacak avatar yok.
o kadar büyük bi avatar bulunamaz.
ama bak sende nacizane bulmşsun bişi
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın seraycımmmmmmm seni seviyorum hayatımmmmmmmmmmmmgünaydın başakcımmm...nasılsınnnn??
yeter ablacım Allah razı olsun payalaşım çok güzel.ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
anlıyorum canım yani beni yanlız bırakmak istemedin demi ayyy canım benim yaaa hayırlısı olsun kusum zaman bizim nasıl olsa ne bu ay he öbür aylarr ama biz seninle aynı zamanda kalıcaz sanırım baksana tesadüflere insallah hamile kalalımda bu arada ben süt maydonozu kaynatıp buharına oturdum ve cok rahatladım valla tavsiye ederim canımm ilişkiden önce yap sonra gerisi size kalmıs valla ben yaptıgımda eşim calısıyodu zaten calısmasada korunuyoz biliyon intihabım icin yaptım zaten ben bilyon canımmohhh negüzelll maşallah sizeeebizimde çocuğu okula gönderecek zamanımız gelecek mi acaba
bizde özledik senim sultanım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım günümüz sağlıklı mutlu huzurlu geçsin hepimizin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın yeşilim yeşilim yeşilim aman
günaydın tatlım evime alıştım sayılır canım yeni bir yer yeni bir ev yeni bir iş yeni birde bebek olsun inşallah
sen nasılsın canım
allahımmmmm
lailahe illallah selalar duasi için, muhammedün resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme rabbimmmm..biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh ya rabbimmmm...
Aminnnnnnn
[sıze=3][/sıze]
günaydın seraycımmmmmmm seni seviyorum hayatımmmmmmmmmmmm
yeter ablacım Allah razı olsun payalaşım çok güzel.
seni de seviyorum.
göynümde yer çok hepinizi seviyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?