Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul etsin inş...

pınarcım iltihap için işe yaradı demek...defne sabunu rendelemedinmi içine...

sexy iliği tescilli güzel hürremim

başakımmmmmmmmm kabul ettin yawrum ben senden daha sexyim yane şekerim seni seviyorum kıssssssss

aminnnn canımm cok güzel bir dua yazmıssın valla su mübarek günde icimi actın allah razı olsun bütün dileklerin kabul olsunn

bu arada cok az göz gezdirdim dün yoktum biliyosun gamzeyle birseyler olmuss bu kızlara ne oluyo böyle yaa cok alıngan oldular valla bu hastalık gibi herkse bulasmıs bakıyorumdaa bebekler gelmeyince herkeste bir sinir bir alınganlık almıs basını gidiyoo biraz toparlanalım bence kızlarr

ben dedim ya bikere birlikte yapacaz diye testleriii
oohh şifan olsun canımmm bende yaparım olmazsa yaa iltihaptan şüpheleniyorum bende bende çok sık olıyor bu iltihap
yok canım bizde korunuyoruz şimdilik dedim ya şu ağzımdaki tat geçmezse dra giderim diye korunalım dedik sanki hemen oluyomuş gibi bebiş işte olur deriz olmaz olmaz deriz olur bu işler belli olmuyorrr

günaydın yavrum fıstık nasılsın enerjik hatunnn

kızlar yaa rüyamda kene gördüm yakalamaya çalışodum öldürmeye çalışıodum ölmüodu...üstüme geliodu kaçıodum..sonra kayboldu...ne acaba bu baktım tabirlere ama...içim bi tuhaf oldu... kıçım açık yattım galibaa...

günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul etsin inş...
günaydın tatlımmm
pınarcım iltihap için işe yaradı demek...defne sabunu rendelemedinmi içine...
yok canım koymadım sütle maydonuzu kaynattım
günaydın fıstıklar, cumanız hayırlı olsun mutlu bigün geçirmek dileğiyle...

günaydınnn canımmm

günaydın pelincim nasılsın canım

canım başakım menim nasılsın bidenem

anlıyorum ablacım insallah amin yeni bir bebek olurda havası falan degişir buralarınnalısmana sevindim canım ben cok zor alısırımda yabancı yere ondan sordum ablacımm

amiiiiiiiiiiiiin canım menim bende zor alışırım ama burası sürekli gidip geldiğim yer olduğu için 3 yıldır alışmakta zorlanmadım.

kıs senin düşmanın var kene görmek düşmandır dikkat et kendine aman rüya iştede insan etkileniyo etrafında kötü niyetli insanlar varaman haaaaaaaaaaaaaaaaaa dikkatli ol galiba dedeiğin gibi bi yerin açıkta kalmış senin

iiyim canım sagol sen nasılsın saracım...
günaydın tatlımmm

yok canım koymadım sütle maydonuzu kaynattım

günaydınnn canımmm

nasılsın pınarcım...

galiba Açıkta kalmışımmm...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ordamısınız yawww napıonuz şşşşşşşşşşşt sesiniz çıkmıyo nerdesiniz hatunlar

evet gamzecim yazdıklarını gördüğüm halde sana bişi yazmadım çünkü sen çıkmştın topikten.
sen gelince yazarım diye düşündüm. çünkü sen yokken sana yazsaydım sonra gözünden kaçar okumazsın diye

ayrıca bu kişi başak olunca farklı oluyor demişsin beni bu kadar önemsediğin için tşk ederm cnm.
seni normal hayatımızda tanımıyorum, sana karşı bi kinim yok.
seni fark etmeyişim ya da sana cvp yazmayışım inan ki istemeyerek olmştur.
bu sanal alemde sana karşı bi sorunum olsa, bu ya
avatarını beğenmediğim içindir ya da yazdıklarını bğenmediğim için olabilir.
avatarına karşı kinimin olması çok saçma
ve sen de burdakiler gibi , bizim gibisin.
burdaki kızlardan h,ç bir farkın yok ki yazdıklarına sinir olayım.
o yüzden gamzecim sana karşı bi gıcıklığım olamaz.

burayı ben kurmuşsam ne kadar sanal da olsa gözüm gibi bakmaya çalışıyorm.
o kadar değer veriyorum ki heralde benim kadar topiğine değer veren daha yoktur

burdan kırılıp üzülüp giden biri varsa ben kendimi suçlu hissederim ve bu beni çok üzer..

sorduğum soruya karşılık bu cevabı vermiştin sen.
arayıp buldum:

gelelim başakcımınntestine cwp wermeye:)

kocişim izin wermese bile biyolunu bulur yine gelirim :)
birisiyle tartışsam da sorun diill pire için yorgan yakmam:)

ancakk netim kesilirse giremem
yoksa herşekilde sizleri bırakmammmmm sizlersiz duramam kii :)

bu cevabın beni çok sevndirmişti.
ama şimdi olanlara bak.

iş yerinde olmasam inan ki hüngür hüngür ağlardım:85::85::85:

dün gece yarısına kadar ağladım , şu anda gözlerim ağlamaktan şiş ve hatta sulanmalardan dolayı pcnin ekranı buğulanıyor.

bence bi daha düşünmelisin ve bi şans vermelisin.
umarım yazdıklarım seni tatmin eder.
bence gitmemelisin

seni seviyorum emin ol:85:

evet pınarcım nasıl gamzeyi ya da başkasını ayırt edebilirm yaaa.
neden olsun böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…