anlıyorum canım yani beni yanlız bırakmak istemedin demi ayyy canım benim yaaa hayırlısı olsun kusum zaman bizim nasıl olsa ne bu ay he öbür aylarr ama biz seninle aynı zamanda kalıcaz sanırım baksana tesadüflere insallah hamile kalalımda bu arada ben süt maydonozu kaynatıp buharına oturdum ve cok rahatladım valla tavsiye ederim canımm ilişkiden önce yap sonra gerisi size kalmıs valla ben yaptıgımda eşim calısıyodu zaten calısmasada korunuyoz biliyon intihabım icin yaptım zaten ben bilyon canımm
anlıyorum ablacım insallah amin yeni bir bebek olurda havası falan degişir buralarınnalısmana sevindim canım ben cok zor alısırımda yabancı yere ondan sordum ablacımm
günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul etsin inş...
aminnnn canımm cok güzel bir dua yazmıssın valla su mübarek günde icimi actın allah razı olsun bütün dileklerin kabul olsunnALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
nadide insan sara abla
canım adaşım
yavrum kuzum lülülülülü pınarım
sexy iliği tescilli güzel hürremim
çalışkan hatunum myhos
günaydın hepinize, :79:
pınarım haklısın önce günaydın denir bodoslama laf sokma moduna girilmez lakin ben direk geçmişi okumaya koyuldm.
dün site de tamir vardı fazla çene yapamamış erenay çok şükür.
anlıyorum canım yani beni yanlız bırakmak istemedin demi ayyy canım benim yaaa hayırlısı olsun kusum zaman bizim nasıl olsa ne bu ay he öbür aylarr ama biz seninle aynı zamanda kalıcaz sanırım baksana tesadüflere insallah hamile kalalımda bu arada ben süt maydonozu kaynatıp buharına oturdum ve cok rahatladım valla tavsiye ederim canımm ilişkiden önce yap sonra gerisi size kalmıs valla ben yaptıgımda eşim calısıyodu zaten calısmasada korunuyoz biliyon intihabım icin yaptım zaten ben bilyon canımm
nadide insan sara abla
canım adaşım
çalışkan hatunum myhos
pınarım haklısın önce günaydın denir bodoslama laf sokma moduna girilmez lakin ben direk geçmişi okumaya koyuldm.
günaydın fıstıklar, cumanız hayırlı olsun mutlu bigün geçirmek dileğiyle...
günaydın tatlımmmgünaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul etsin inş...
yok canım koymadım sütle maydonuzu kaynattımpınarcım iltihap için işe yaradı demek...defne sabunu rendelemedinmi içine...
günaydın fıstıklar, cumanız hayırlı olsun mutlu bigün geçirmek dileğiyle...
günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul etsin inş...
nadide insan sara abla
canım adaşım
çalışkan hatunum myhos
anlıyorum ablacım insallah amin yeni bir bebek olurda havası falan degişir buralarınnalısmana sevindim canım ben cok zor alısırımda yabancı yere ondan sordum ablacımm
kızlar yaa rüyamda kene gördüm yakalamaya çalışodum öldürmeye çalışıodum ölmüodu...üstüme geliodu kaçıodum..sonra kayboldu...ne acaba bu baktım tabirlere ama...içim bi tuhaf oldu...kıçım açık yattım galibaa...
iiyim canım sagol sen nasılsın saracım...günaydın pelincim nasılsın canım
canım başakım menim nasılsın bidenem
amiiiiiiiiiiiiin canım menim bende zor alışırım ama burası sürekli gidip geldiğim yer olduğu için 3 yıldır alışmakta zorlanmadım.
günaydın tatlımmm
yok canım koymadım sütle maydonuzu kaynattım
günaydınnn canımmm
kıs senin düşmanın var kene görmek düşmandır dikkat et kendine aman rüya iştede insan etkileniyo etrafında kötü niyetli insanlar varaman haaaaaaaaaaaaaaaaaa dikkatli ol galiba dedeiğin gibi bi yerin açıkta kalmış senin
evet gamzecim yazdıklarını gördüğüm halde sana bişi yazmadım çünkü sen çıkmştın topikten.başak hnm dün yazdıklarımı gördüğün halde cwp bile wermedin ,tpğe girince slm yazıyorumm ,, slm wermiyon ,herkese weriyon bi bana wermiyon ......
neyse yaa ben böle kendimi sorla sewdiren tiplerden değilimmm ....
zorlayamam hiiiç bişeye .......
bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgiye we destek sohbet için herkese tşk ederimm ....
ayrıca başak hn.ben seni sewmesem tınlamam bile warmısın yokmusun die umrumda bile olmass ....
sewmediğim kişiye neden kırıliim kiiii......
benide bilgilerimide silebilirsinn
ALLAHA EMANET OLUN .......
cnmmm herkese werilen cwpların arasında bi beni farketmiyoo buda ayrı bi durum yansıtıyo bana ...
ben kii hepinizi çok sewdim burayı başkası için hayatta terketmezdim ama bu kişi başak olunca başka oluyo....
buraya girmicektim bidaha sadece başağın cwbını merak ettim .....
.
evet pınarcım nasıl gamzeyi ya da başkasını ayırt edebilirm yaaa.aminnnn canımm cok güzel bir dua yazmıssın valla su mübarek günde icimi actın allah razı olsun bütün dileklerin kabul olsunn
bu arada cok az göz gezdirdim dün yoktum biliyosun gamzeyle birseyler olmuss bu kızlara ne oluyo böyle yaa cok alıngan oldular valla bu hastalık gibi herkse bulasmıs bakıyorumdaabebekler gelmeyince herkeste bir sinir bir alınganlık almıs basını gidiyoo biraz toparlanalım bence kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?