bende gidiyorum iyi akşamlarrrr mutlu kalınnn. göbüşleriniz bebeiş dolsunnn...
şimdi gidiyorum eve by
aynenn böcüğümm hissediyommm...,
yaa bi cvp virin yafff
aynenn böcüğümm hissediyommm...,
yaa bi cvp virin yafff
nazemir kız ben seni cok seviyom biliyonmu valla en sevdigim kişilerden birisin surdaaeminim cok güzel hatunsundurda bebisinde insallah b,ir an önce gelirr dualrım seninle neeeee olurrrrr banadaaaa gellllllllllllllllllllllll
yok bitanem yeniyılda hep beraber kalacğız vinşallah Allah ın izniylee..aygüncum canın sağolsun annnem.
üzülme bizden önce mi doğurmayı düşünüyodun yoksam hain karı.
bi dahaki aya beraber oluruz inşalh
bu iyi haber işteee
o nasıl bi düşünce kısss o hal geçmez kiiii
)doğru söyliyin vallaa geçmez bende ölesine didiydim zaten geçmez tabikide..:=
asılsızmış face de okudum virüsmüşş insanlar meraklanıp girsin diye yazmışlarr
bi araştırayım ben bu ay takip etmem lazım anacım yoksa tutuuramıyoz valla..eczanedede var canım netten daha uyguna geliyor ama
eczanede 15 20 arası 2 test oluyor
netten 20 test 23 25 tl arası
uğraşasın yoksa git maşa yaptır canım
bende diyorum pınarın bana aşkı neden depreşti diye.... kendi çapımda güzel bir insanım en azından eşimin gözünde dünyanın en güzel kadınıyım buda bana yetiyor
tamam ben bi bakayım randevularıma sanada birgün ayarlarız
eminim güzelsindir canım bütün bayanlar güzeldir bence kendimize bakarsak neolur su radvedu işini beni en öne alsan yada simdi gelsenn aksama bana gelicek gene heryerimi karıstırıcak yaa bıktım su kadından her seferinde söylüyorum montunu her sferinde yatak odama bırakıyo yatagımın üstüne bende hep carsafı degiştirmek zorunda kalıyom bıktım artık valla sana ihtiyacım varrr kuzum yaaaa yada bu aksam bana gel neolurrr
amin cnm inşalah 2012 de bol bol doğururuzyok bitanem yeniyılda hep beraber kalacğız vinşallah Allah ın izniylee..
ok cnm merak etme memelerin hakkında konşmucamkızlar hafta bitti çıkıyorum şimdi evde çalışma zamanı arkamdan benim ve memelerim hakkıanda lütfen dedikodu yapmayın
eğer 1000 olursanız ben ayrı kutlama yapmayın öptüm
sayfa 800 oldu herkes kaçtı
bende tek başıma takılıyım burda
ama tek başıma olduğumu zannetmeyin
"ben ve umutsuz aşkım" var
hatun bu bebek kim yoksam bizden habersiz doğurdunda büyütüün mübirde ben topiğin bekçisi
hatun bu bebek kim yoksam bizden habersiz doğurdunda büyütüün mü
sende mi sırtımdan vurdun nazooooooooooooo
Allah bağışlasın inşallah sende doğurursun.keşke becerebilsemde doğursam kız haketmiyormuyum artık 14 yıl olmuş
kardeşimin oğlu kendi resmimi koyacaktım beceremedim bende bunu koydum değiştirecem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?