her daimaayyy Allahtan benim kaynana menepozda....bide gıcıklığına doğursaydı varyaaa çok şanslıyımm
ya hep diyomm en iyi kaynana mort kaynanaa
kıssssssssss nasıl yakaladın yuhhhhhhh yane ay çok utanmıştır heralde yazıkkkkkkkkkkk
sen nası yakaldın iş üstünde miayy bende çok gitmek istiyom ama kocişim göndermiyoooo
afiyet olsuunn
aynı evde olunca oluyooo öle şeyler bi kere bende yakaladımmm ne kadar gülmüştükk sonrasında hala da anlatır anlatır güleriz ...
ohhh pilavımı da yaptım mis gibi koktu tereyağlı tereyağlı oohhh
aayyy Allahtan benim kaynana menepozda....bide gıcıklığına doğursaydı varyaaa çok şanslıyımm
ya hep diyomm en iyi kaynana mort kaynanaa
sen nası yakaldın iş üstünde mi
kıssssssssss nasıl yakaladın yuhhhhhhh yane ay çok utanmıştır heralde yazıkkkkkkkkkkk
asıl işi bitirmişlerdi.aaaaa nasıldı kız anlat bakem...
tereyağını sevmiyorum ama canım istedi
ok annem sen nasıl istersen.başağımmm aşk kuşumm sebebiii mutluluğummmmmm
beni listeden çıkar bebeğimm..
kırmızılar gelmedi ama nasılsa gelir..2gün burda olamayacağım...
sen şimdiden düzenleyebilirsin...
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsınhoşgeldinn zeynebimmm naber?:13:
sağol cnm bende iyiyimmrb canım hoşgeldin iyiyiz sen nassın
var cnm 29 aralık ama erken geliyo her ayzeynepçim nasılsın cnm senin bat yokmu
ayy bende çok gitmek istiyom ama kocişim göndermiyoooo
neden göndermiyo cnm zaten artık mahalle camilerinde veriliyo kurs çok iyi geliyo KURAN öğrenmek insan huzur buluyo
afiyet olsuunn
aynı evde olunca oluyooo öle şeyler bi kere bende yakaladımmm ne kadar gülmüştükk sonrasında hala da anlatır anlatır güleriz ...
bende hep diyomki benimkini katmaaaa
erenayınki hariç deee
yaff aramızda hamileler var tabiii ,kıyamam kuzum canın mı çekti..yani benimki.....
tereyağını sevmiyorum ama canım istedi
özliyces seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar ben çıkom birazdan sevgililerim yane çocuklarım gelcek aşkım kocacımda gelcekde o yüzden haftasonu yokum pzrtesi grşrz sizi kocaman öpüyom nanaklarınızdan sizi seviyoruuuuuuuuum beni özleyin anam ben sizi özlücemsevgiyle kalınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben çıkom birazdan sevgililerim yane çocuklarım gelcek aşkım kocacımda gelcekde o yüzden haftasonu yokum pzrtesi grşrz sizi kocaman öpüyom nanaklarınızdan sizi seviyoruuuuuuuuum beni özleyin anam ben sizi özlücemsevgiyle kalınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben çıkom birazdan sevgililerim yane çocuklarım gelcek aşkım kocacımda gelcekde o yüzden haftasonu yokum pzrtesi grşrz sizi kocaman öpüyom nanaklarınızdan sizi seviyoruuuuuuuuum beni özleyin anam ben sizi özlücemsevgiyle kalınnnnnnnnnnnnnnn
seninkini cümle alem biliyo kuzum sen istisnasınn
lakin istisnalar kaideyi bozmaz
yok yok benimki
yaff aramızda hamileler var tabiii ,kıyamam kuzum canın mı çekti..
ahh erenayy naaptınnn kızz
seninkini cümle alem biliyo kuzum sen istisnasınn
lakin istisnalar kaideyi bozmaz
yok yok benimki
yaff aramızda hamileler var tabiii ,kıyamam kuzum canın mı çekti..
ahh erenayy naaptınnn kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?