Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizimkilerde 3yıl çocuk istemiyomuş
külahıma anlatsınlar,benden önce doğurucak gelin....naaa bak buraya yazıyorumm:126:
yaz yaz ben de yazıyom.
sanki planlamayla oluyo da 3yıl istemiyolarmş

gör bak ocakta hamile haberini alırık

Herhalde busefer ksin atarım kendimi pencereden

yok zaten dün gece bile kalmış olabilir..anam bizden başka herkeşin bahtı açık maaşallahh..
ben seni tutarım annem doğurmadan ölmek yok

ya hep beraber doğuracaz ya da hep beraber atlayacaz

kızlar ekmeklerimi pişirdim ooh ev miss gibi koktu harika oldu verin adresleri yollıyım birer dilim
yolla kanka yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fısır fısır mahallesi,
fiskosfiskos sk
kulağına sööledim

Son düzenleme:
valla başağım nediyimm kader utansın...ne kaynımla nede eltimle sorunum var hani çocukları olmazsa bizim gibi

üsülürüm ama öyle olmayacak..seneye buzamanlarda aile olmuş olacaklar...ben bunlar sözlüyken kendi kendme söyle düşünmüştüm

2-3aya hamile kalsam düğünlerinde karın burnumda olur diye hayallerim vardı...ama gelinin bacısının karnı burnundaydı
hayalleri biz kuruyoz başksı nasipleniyo..

durdurun len dünyayı inecek var!!

ben seni tutarım annem doğurmadan ölmek yok

ya hep beraber doğuracaz ya da hep beraber atlayacaz

benimde bekar kaynım var ve oda elbet birgün evlenecek benimde ööle hayalim var ya bebişim daha yeni olmuş olsun 2-3 aylık falan yada karnım burnumda olsun istiyorum ama kısmet galiba bende senin gibi olacağım bakacağım öölecee uzaklaraaa...
herkes ailesini büyütürken bende uzaktan izleyeceğim...

bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun bunalımlarına bağlama kuzu napıyon sen.

hele ben sana bişi anlatıyım da iyice ağla,

eşimin amca oğlunun sevgilisi vardı bizim düğüne gtirmişti.

biz evlendikten 1 sene sonra evlendiler ,
6 ay öncede bebeleri oldu

ağla çikoooo biraz da bana ağlaaaa hep kendine ağlıyon biraz da bağa ağlaaaaaa

başak naaptın kızımmm aleydin hançeri saplayeydin böörümee...

anamm nebiçim insan olduk ya utanıyommm kendimden millet aile olmuş ben çok pis kıskanıyomm hemde daha tanımadan

benim ekmeği eşşekler cennetine gönderirmiisn canımm..yeni adresim orası
:
bizsiz nereye dolunayyyy

doğumkontrol yöntemlerini kullanamadan eşekkler cenetine gidicem....
aynen korunmak nasıl bişi hiç bilmeyeceğiz.....
çok güzel olmş kanka ellerine sağlık afiyetle zıkkımlanıyom:125:

afiyet olsun gulüüüüüüüümmm

başak naaptın kızımmm aleydin hançeri saplayeydin böörümee...

anamm nebiçim insan olduk ya utanıyommm kendimden millet aile olmuş ben çok pis kıskanıyomm hemde daha tanımadan
ya dolunay düşünsene biz evlendikten sonra adam sevgilisiyle evlendi bi de bebe yaptı

biz de hala herkesin yanında "haahaaayttttt biz zengin usulü çocuk yapıcaz acelemiz yok"
diye hava basıyoz

sahimii kullandınmı?nasıl bir duygu?
ben bunu hiç yaşayamayacağım...

bizimki dışarı çıkıyodu ilk sene...garibim gel gel nereye çıkıyon..hamilelikte sıfır riskimiz var..

bana da 1 kere kullanmak kısmet oldu.
hemen zırt diye doğuracam sandım ne biliyimm kendimi de hürrem gibi sandm

ya dolunay düşünsene biz evlendikten sonra adam sevgilisiyle evlendi bi de bebe yaptı

biz de hala herkesin yanında "haahaaayttttt biz zengin usulü çocuk yapıcaz acelemiz yok"
diye hava basıyoz

başakım kader utansın annem eşimin amcasının oğlu da mayısta evlendi 20 gün sonra karısı doğuracak ve eltisi de 1 ay sonra doğuracak 10 gün arayla ve 2 sideonlar benden yıllar sonra evlendi kuzummm

kısmet işte annemm...demek ki bizimde sıramız daha gelmemiş..bekliyoruz bakalım

diye hava basıyoz

biz en güzel korunma yöntemini bulduk ....yumurtlama günlerinde ilişki oluyo sonra bebek falanda gelmiyoo
ne güzel iş dimi?herkese tavsiye derim....

yav kızlar siz beni dinlemeyin ben gecikmelide olsa kırmızı kartı yemişim...iki kat daha yaralıyım yanii..

bide akşama kaynana...offffffff...kocamda işe gidecek...neden budünyada yanlız kalmak sorundayımmm..

annnnnnnnneeeeeeee.........
bizsiz nereye dolunayyyy

aynen korunmak nasıl bişi hiç bilmeyeceğiz.....

afiyet olsun gulüüüüüüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…