yaz yaz ben de yazıyombizimkilerde 3yıl çocuk istemiyomuş
külahıma anlatsınlar,benden önce doğurucak gelin....naaa bak buraya yazıyorumm:126:
yaz yaz ben de yazıyom.
sanki planlamayla oluyo da 3yıl istemiyolarmş
gör bak ocakta hamile haberini alırık
ben seni tutarım annem doğurmadan ölmek yokHerhalde busefer ksin atarım kendimi pencereden
yok zaten dün gece bile kalmış olabilir..anam bizden başka herkeşin bahtı açık maaşallahh..
yolla kanka yollaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar ekmeklerimi pişirdim ooh ev miss gibi koktu harika oldu verin adresleri yollıyım birer dilim
ben seni tutarım annem doğurmadan ölmek yok
ya hep beraber doğuracaz ya da hep beraber atlayacaz
yolla kanka yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fısır fısır mahallesi,
fiskosfiskos sk
kulağına sööledim
kızlar ekmeklerimi pişirdim ooh ev miss gibi koktu harika oldu verin adresleri yollıyım birer dilim
hatunlar ben duşa giriom saçıma yağ sürmüştümmmmmm onu artıp geliyrm
valla başağım nediyimm kader utansın...ne kaynımla nede eltimle sorunum var hani çocukları olmazsa bizim gibi
üsülürüm ama öyle olmayacak..seneye buzamanlarda aile olmuş olacaklar...ben bunlar sözlüyken kendi kendme söyle düşünmüştüm
2-3aya hamile kalsam düğünlerinde karın burnumda olur diye hayallerim vardı...ama gelinin bacısının karnı burnundaydı
hayalleri biz kuruyoz başksı nasipleniyo..
durdurun len dünyayı inecek var!!
bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun bunalımlarına bağlama kuzu napıyon sen.valla başağım nediyimm kader utansın...ne kaynımla nede eltimle sorunum var hani çocukları olmazsa bizim gibi
üsülürüm ama öyle olmayacak..seneye buzamanlarda aile olmuş olacaklar...ben bunlar sözlüyken kendi kendme söyle düşünmüştüm
2-3aya hamile kalsam düğünlerinde karın burnumda olur diye hayallerim vardı...ama gelinin bacısının karnı burnundaydı
hayalleri biz kuruyoz başksı nasipleniyo..
durdurun len dünyayı inecek var!!
çok güzel olmş kanka ellerine sağlık afiyetle zıkkımlanıyom:125:al geliyorrr sıcak ama ellerin yanmasın kuzummm
bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun bunalımlarına bağlama kuzu napıyon sen.
hele ben sana bişi anlatıyım da iyice ağla,
eşimin amca oğlunun sevgilisi vardı bizim düğüne gtirmişti.
biz evlendikten 1 sene sonra evlendiler ,
6 ay öncede bebeleri oldu
ağla çikoooo biraz da bana ağlaaaa hep kendine ağlıyon biraz da bağa ağlaaaaaa
bana da 1 kere kullanmak kısmet oldu.doğumkontrol yöntemlerini kullanamadan eşekkler cenetine gidicem....
bizsiz nereye dolunayyyybenim ekmeği eşşekler cennetine gönderirmiisn canımm..yeni adresim orası
:
bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun bunalımlarına bağlama kuzu napıyon sen.
hele ben sana bişi anlatıyım da iyice ağla,
eşimin amca oğlunun sevgilisi vardı bizim düğüne gtirmişti.
biz evlendikten 1 sene sonra evlendiler ,
6 ay öncede bebeleri oldu
ağla çikoooo biraz da bana ağlaaaa hep kendine ağlıyon biraz da bağa ağlaaaaaa
aynen korunmak nasıl bişi hiç bilmeyeceğiz.....doğumkontrol yöntemlerini kullanamadan eşekkler cenetine gidicem....
çok güzel olmş kanka ellerine sağlık afiyetle zıkkımlanıyom:125:
ya dolunay düşünsene biz evlendikten sonra adam sevgilisiyle evlendi bi de bebe yaptıbaşak naaptın kızımmm aleydin hançeri saplayeydin böörümee...
anamm nebiçim insan olduk ya utanıyommm kendimden millet aile olmuş ben çok pis kıskanıyomm hemde daha tanımadan
bana da 1 kere kullanmak kısmet oldu.
hemen zırt diye doğuracam sandım ne biliyimm kendimi de hürrem gibi sandm
ya dolunay düşünsene biz evlendikten sonra adam sevgilisiyle evlendi bi de bebe yaptı
biz de hala herkesin yanında "haahaaayttttt biz zengin usulü çocuk yapıcaz acelemiz yok"
diye hava basıyoz
ya dolunay düşünsene biz evlendikten sonra adam sevgilisiyle evlendi bi de bebe yaptı
biz de hala herkesin yanında "haahaaayttttt biz zengin usulü çocuk yapıcaz acelemiz yok"
diye hava basıyoz
bizsiz nereye dolunayyyy
aynen korunmak nasıl bişi hiç bilmeyeceğiz.....
afiyet olsun gulüüüüüüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?