Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sahimii kullandınmı?nasıl bir duygu?
ben bunu hiç yaşayamayacağım...

bizimki dışarı çıkıyodu ilk sene...garibim gel gel nereye çıkıyon..hamilelikte sıfır riskimiz var..

kuzum kırmızıyla işaretlediğim yeri değiştiriyorum
hamilelikte sıfır şansımız varrr
hamile kalmak bize riisk değil şans bebeeeem

başakım kader utansın annem eşimin amcasının oğlu da mayısta evlendi 20 gün sonra karısı doğuracak ve eltisi de 1 ay sonra doğuracak 10 gün arayla ve 2 sideonlar benden yıllar sonra evlendi kuzummm
:26::2::18:

Be kadar karmaşık duygular içersindeyim smiley lerden anla işte

sahimii kullandınmı?nasıl bir duygu?
Ben bunu hiç yaşayamayacağım...

Bizimki dışarı çıkıyodu ilk sene...garibim gel gel nereye çıkıyon..hamilelikte sıfır riskimiz var..
çok güzel bi duygu annem tatlı bir telaş, bir kaçamak gibi bişey, elinde sıcak çayı yudumlarken yağan karı seyretmek gibi huzur verici bi durum, hatta ilk kez uçağa binmek gibi heyecan doluu

naapsak bikaç senede korunarakmı denesek bebeği

öyle anlatmışınkii valla canım çekti...

çok güzel bi duygu annem tatlı bir telaş, bir kaçamak gibi bişey, elinde sıcak çayı yudumlarken yağan karı seyretmek gibi huzur verici bi durum, hatta ilk kez uçağa binmek gibi heyecan doluu

ayyy neyse inşallah hayırlısıyla kucağına alsın..sonra bişimişi olur valla vicdan yaparım...

bari ikinci çocuklarını hemen yapmasalar bi 5 sene beklesinler...

geçen bahsettiğim sancılanan gelin benim bunalıma girmeme sebep olannn
başakkk anladım ben seni annnemmm :13:
:26::2::18:

Be kadar karmaşık duygular içersindeyim smiley lerden anla işte

güle güle def ol annem camdan atlama habersiz

söz vermiyim ama atlamam herhalde..bilmem belkide atlarım...yok be ne atlıcam..yok atliiyim atliyim...

yada en iyisi boğazköprüsü...ben eşime diyim ki beni boğaza götür bi hava alıcam diyimmm

amin inşallah ya rabbim inşallah alırlar kollarına bebekleriniii....
atlarken benide çağırrrr tamammı??ama yok yok ben kocamı yalnız bırakamam
başkasıyla falan evlenirrr ruhsar olup gelirim ordan vallaa heeee.....kıskancım ben

haklısın canım umudumuzu kaybetmemeiz gerekiyo...bende son anlarda umutlanmıştım ama nasip degilmiş...
anladım canım cok gecmiş olsun benide takibe aldılar ama 6.5 haftalıkken görebildiler tüpte bebegi doktorum igneyle düşürelm dedi ama ben kabul etmedim kapalı malıyat oldu...düşük sancısı gercekten zor neyse rabbim ahuırlısını nasip etsin hepimize...
ne kurusu cnmmm bende 5 gün önce diplerdeydimm yine aynıyım yanee durumumuz aynıı

gel kıs gell ben güzel kaş alırım kaş bıyık benden sorulurr:)
kaşlara şekil bile weririm:)
evet canım bende diplerdeyim bakalım ne zaman kendime gelcem...
pelinnn kurban olurummm ablammm sendemi?

neysee canımmm toparlanır toparlanmaz denemelere devammm

busefer gerçekten gidiyommm...

beni özleyin ama çooooook özleyinnn tamammı:)

evet canım malesef...denemelere devam etcezde bu ay rahim fiilmi cektircem inş bir sorun yoktur...
off canım ya gecmişe bakarken seni kacırdım neyse görüşmek üzre öptüm seni...

selam kızlar nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…