sahimii kullandınmı?nasıl bir duygu?
ben bunu hiç yaşayamayacağım...
bizimki dışarı çıkıyodu ilk sene...garibim gel gel nereye çıkıyon..hamilelikte sıfır riskimiz var..
başakım kader utansın annem eşimin amcasının oğlu da mayısta evlendi 20 gün sonra karısı doğuracak ve eltisi de 1 ay sonra doğuracak 10 gün arayla ve 2 sideonlar benden yıllar sonra evlendi kuzummm
tebrik ederimmmm
başakım kader utansın annem eşimin amcasının oğlu da mayısta evlendi 20 gün sonra karısı doğuracak ve eltisi de 1 ay sonra doğuracak 10 gün arayla ve 2 sideonlar benden yıllar sonra evlendi kuzummm
çok güzel bi duygu annem tatlı bir telaş, bir kaçamak gibi bişey, elinde sıcak çayı yudumlarken yağan karı seyretmek gibi huzur verici bi durum, hatta ilk kez uçağa binmek gibi heyecan doluusahimii kullandınmı?nasıl bir duygu?
Ben bunu hiç yaşayamayacağım...
Bizimki dışarı çıkıyodu ilk sene...garibim gel gel nereye çıkıyon..hamilelikte sıfır riskimiz var..
çok güzel bi duygu annem tatlı bir telaş, bir kaçamak gibi bişey, elinde sıcak çayı yudumlarken yağan karı seyretmek gibi huzur verici bi durum, hatta ilk kez uçağa binmek gibi heyecan doluu
güle güle def ol annem camdan atlama habersizkızlar ben çıkıyom...kendinize iyi bakın...
kızlar ben çıkıyom...kendinize iyi bakın...
çok güzel bi duygu annem tatlı bir telaş, bir kaçamak gibi bişey, elinde sıcak çayı yudumlarken yağan karı seyretmek gibi huzur verici bi durum, hatta ilk kez uçağa binmek gibi heyecan doluu
başakkk anladım ben seni annnemmm :13:geçen bahsettiğim sancılanan gelin benim bunalıma girmeme sebep olannn
:26: :2: :18:
Be kadar karmaşık duygular içersindeyim smiley lerden anla işte
güle güle def ol annem camdan atlama habersiz
ayyy neyse inşallah hayırlısıyla kucağına alsın..sonra bişimişi olur valla vicdan yaparım...
bari ikinci çocuklarını hemen yapmasalar bi 5 sene beklesinler...
söz vermiyim ama atlamam herhalde..bilmem belkide atlarım...yok be ne atlıcam..yok atliiyim atliyim...
yada en iyisi boğazköprüsü...ben eşime diyim ki beni boğaza götür bi hava alıcam diyimmm
busefer gerçekten gidiyommm...
beni özleyin ama çooooook özleyinnn tamammı:)
ohhh beee gittide kurtuldukkkk.
haydi kızlar çıkın ortaya dolunayyy deli karısı gitti.
gelinde dolunayın deidkodusunu yapalımmmm
tamam maonya getir kulağını; fıs fıs fıs fısfısfıs fıs fıs fıs fıs
tamammı hahahhahhahahaaaa
ayyy gerçekmii demek dolunayyyyy böyleee yaptııııı amannnnnnnnnnnnn amannn amannnn
haklısın canım umudumuzu kaybetmemeiz gerekiyo...bende son anlarda umutlanmıştım ama nasip degilmiş...gel kuzu gel önce kocaeliye gel ben alırım seni d100 karayolundan
ayy evet mantıklı çok acı oluyoo bende içmiştimm
kız bunun işi gücü beni karalamak yaaa...
yok ayıp etmek demeyelimde umudumuzu kaybetmeyelim diyekkk....
ayıp yok bizim aramızda da ben senden çok umutluydum yaaaa
anladım canım cok gecmiş olsun benide takibe aldılar ama 6.5 haftalıkken görebildiler tüpte bebegi doktorum igneyle düşürelm dedi ama ben kabul etmedim kapalı malıyat oldu...düşük sancısı gercekten zor neyse rabbim ahuırlısını nasip etsin hepimize...bana acı gelmiyor bir çay kaşığını bir su bardağına koyuyorum üzerinede kaynamış su en fazla10 dakika bekletip içiyorum
canım benimki iğneyle halloldu şükür ameliyata kadar gitmedi dr da hiç doğum yapmamış hastama tercih etmiyorum en son tercih edeceğim şey dedi amaliyatı
gerekte kalmadı kanser hastalarına yapılan bir iğne yapıldı ama ne çok ağrı çektim düşükte bile okadar ağrım olmadı 1 aydan fazla zaman aldı düşürmek aman ALLAH yaşatmasın birdaha....
ben erken farkettim kendimdeki değişiklikleri belkide ondan amaliyata kadar gitmedi
evet canım bende diplerdeyim bakalım ne zaman kendime gelcem...ne kurusu cnmmm bende 5 gün önce diplerdeydimm yine aynıyım yanee durumumuz aynıı
gel kıs gell ben güzel kaş alırım kaş bıyık benden sorulurr:)
kaşlara şekil bile weririm:)
pelinnn kurban olurummm ablammm sendemi?
neysee canımmm toparlanır toparlanmaz denemelere devammm
busefer gerçekten gidiyommm...
beni özleyin ama çooooook özleyinnn tamammı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?