Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
kardelen5233 hımmmm en azından yalnız değilim

ah yazık erkek milletid egilmi memfeat dünyası bebek geldi beni unuttuaşk hayatımı heç sormaben oglunun bakıcısıyım onunda hizmetlisioglan uyuyor çok şükür bened az iş yaptım bakayım neyapıyorlar deidm şimdi kalkıp renklileri katlıcam bebegin çamaşırlarını yıkyorum onları asıcam beyazlıları yıkanıyor işim çok
Beni kimse özlemedimi
sabhlar olmasın nasıl gidiyor kız
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor..(1 üye ve 9 ziyaretçi)

umudum_31

naber bebem hayat nasıl gdiyor
ooo topragıms ne buralara gelrimiydin

Bizimki cocuj olmadan oncede böyleydi canim
Ben telde konuşmayı sevmiyorum
Hem ne konuşacagumki zaten aksama görüyorum seni diyor
O kadar odun yaniiiii
Bastan alistirsaydim belki

bizde çok severiz hele evlenmeden önce günde 5 kez arardı en az 15 dk konuşurduk ordan gelen bi alışkanlık heralde bizimki

bekarlar okumasın valla evlilikten vazgeçecekler evlilik böyle bişeyse diyip

daha neler öğrenirsniz neler öğretir sizlere

yine anlatmamış bak benimde bi sorunum olunca böyle yapacam merakta bırakacam seni

sevinçcim beni toptan engellemişin,istek bilem gönderemiyorum

bana gönder en iyisi bende sana arkadaşlar tavsiye edeyim burdaki arkadaşları

başakcım bizde kelebeğin gerçek adının lebe
papağanın papa
maymunun ma
tavşanın ta
köpeğin töpe
kedinin miii olduğunu öğrendik

çok şekerler ya ben bayılıyorum böyle yarım yamalak konuşan çocuklara
bi günlük tutacaksın aslında şukadarlıkken şunu dedi bunu yaptı diye büyüüyünce okusun

Ewet kuzucum karnimda aman daha dursun acele etmesin
Valla gündüz biraz uyuyayim diyorum zirt pirt ariyor herif kafayi yedi sanirim sanki ilk çocuk
olsun ne güzel işte ilk çocuk gibi heyecan var....
nasıl yaaa seninde şimdiye kadar farkedilmedimi bu,yada bunları sadece tüp bebek doktorlarımı görebiliyor benimkide tüp bbek doktoru ,kafam karıştı walla..
sana ameliyat falan demediler dimi nazo..
nazom yaaa RABBİM yolunuzu açık etsin inşaallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza yavrunuzu...
ah kuzum engeller benim elimde değil maalesef..
rahim filmin normalmi çıkmıştı paşam onu yazmammışsın

inşaallah canım inşaallah...ben çok tuhafım ve çok korkuyorum ameliyattan,2 ameliyat birden olucam çünkü...

beydağlı hayatım tedavin hayırlı olsun
haberlerini alıyorum
dualarımdasın tatlımmmmmm

yazsaydın yaaa,yoksa dikkatleri üzerine toplamak için,numero mu yapıyon yine
Beni kimse özlemedimi

Umudum kuzum sali günü kotrolum var 36+2 olacaz kismetse o zaman gittiğimde ggün verir artik diye düşünüyorum yoksa bu Dr normal dogurtacakta benimmi hbrim yok
ayyy çok az kaldı hadi hayırlısı sevinçççç:18::18:
Yok Cnm bebek filan öyle yumurylama fişân takip etmiyoruz biraz zor olur , çok az kaldı senin yaaaa mîraç geliyo
inşaallah tez zamanda çok bekletmeden gelir ikinci bebişiniz
Acilissss gunaydiiiinnnn
biraz geç oldu ama bendende günaydınnn

günaydın canımmmm

Gunaydin canimmmmm
Benim kocisimde arar aramadan duramaz hatta askerdeyken bile hergun arardi 15 ay asker yolu bekledim bir gün aramadi ondada denetleme varmis
Şimdide günde en az 3-4 defa arar mesaj arar
Maasallah allah bozmasin

benimkide arar

Gunaydin canim az kaldi evet :18:

maasallah cnm valla 8 yilin icindeyiz birbirimize asigiz hala aksama kadar ozlerim bir saat gecikse gözüm kapida kalir

Evlilik o değil basak hanim

kalkıp işimi yapayım,pazar var bugün oraya gideyim

sevinçççç miraç bugünde çıkmamış yerinden iyiiiiiii

Gunaydin canim az kaldi evet :18:

maasallah cnm valla 8 yilin icindeyiz birbirimize asigiz hala aksama kadar ozlerim bir saat gecikse gözüm kapida kalir

Evlilik o değil basak hanim

bizde 16 ıncı yılın içindeyiz sevinç,bende aynen öyleyim yarım saat gecikse hemen ararıminşaallah hep böyle gider herkesin mutluluğu daim olsun inşaallah...

Kiz cikmasin daha yerinde çok iyi sayilmaz cikmaya cabaliyor cnm adetin bitmedimi ne zaman randevu alacaksin :26:

kız adetim bitti rahim filmi çekildim yaaa,bu ayki adeti bekleyip bitince arıcam...geçen ay 21 inde oldum 4 gün falan gecikmeli olursam 25 ini bulur ,yani bennim ameliyat nisanın ilk on gününde olabilir heralde...

kız adetim bitti rahim filmi çekildim yaaa,bu ayki adeti bekleyip bitince arıcam...geçen ay 21 inde oldum 4 gün falan gecikmeli olursam 25 ini bulur ,yani bennim ameliyat nisanın ilk on gününde olabilir heralde...

Anladim cnm mutlaka yaz merak ederim dogursam bile özellikle senin ve nazo için her fırsattagirip okuyacagim birde son zamanlarda beni yyalniz bir akmayan arkadasim umudum için
Birde kucukadaminannesi var

Son düzenleme:
Evi bok götürüyor heryeti toplamaliyim renklileri yikamaliyim utu var yemek yok ben burada surtuyom
Oglani okula yollayayimda yavaş yavaş ise koyulayim
Oturduğun yerde utu yapmak işkence gibi

Amin cnm amin Rabbim bu mutlulugunuzu bebisle tamamlasin insallah
amin inşaallah...
Anladim cnm mutlaka yaz merak ederim dogursam bile özellikle senin ve nazo için her fırsattagirip okuyacagim birde son zamanlarda beni yyalniz bir akmayan arkadasim umudum için

yazarım kız,sende doğurunca fırsat bulursan yaz çok merak ederim seni...benim netim bir süre yoktu ama ben ondan yazamamıştım,bir sürüde sorun tabii

Evi bok götürüyor heryeti toplamaliyim renklileri yikamaliyim utu var yemek yok ben burada surtuyom
Oglani okula yollayayimda yavaş yavaş ise koyulayim
Oturduğun yerde utu yapmak işkence gibi

abowwww tikkat et çok yorma kendini..ütünün her şekli işkence bence nefret ediyom ütüden....

bende kalkıyom benim bir tek bulaşığım var ,sonrada pazara gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…