Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin inşaallah...

yazarım kız,sende doğurunca fırsat bulursan yaz çok merak ederim seni...benim netim bir süre yoktu ama ben ondan yazamamıştım,bir sürüde sorun tabii

Uykusuz gecelerde gece yarilari yada sabahin korunde giderim cnm merak etme Allahim izniyle

tamam canim sen iyi olda onemli degil gerisi. Coo yorma kendini taammi?

Umudum kuzum sali günü kotrolum var 36+2 olacaz kismetse o zaman gittiğimde ggün verir artik diye düşünüyorum yoksa bu Dr normal dogurtacakta benimmi hbrim yok
Canim. Evt günü kararlasttirirsiniz. Sen kacinci haftada olsub istiyorsun.39-40 a kadar bekleyenleer var her ne kadar sezaryen olsada.
cocuk olunca baska bi boyuta geçiyor evlilik. Bu erkeklerin dunyasindq böyle. Yapcak bisry yok. Benim evlenmeden once guzeldiama iste insanin icinde olacak. Ben mesela hic degismedm. AynI romantizm benim tarafımdan devam ediyor ama hic bisey tek basina olmuyor. Eşin her zaman duygular yonunden bi adim onde olmasi gerektigini düşünüyorum. Istisnalar haric..
yani isin ozu su sanırım cocuk olduktan sonra es seni daha cok cocugunun annnesi olarak görüyor. Dişi olarak pek görmüyor

Hiç unuturmuşum sizleri çok özlüyorum ama iş ev çok yorucu kızımda sürekli oymayalım istiyo çok yorgunum çooook
Hmmmmnanliyorum
eee biz evde olduğumuz icin tabi durum farklı bizde
Ben telden giriyorum
cok fazla vaktimi almiyo.
mesaj yazıyorum bakıyorum mesajlara..
mesela alisin kahvaltısınI verdim sjmdu burdayim.
1 saat ya da yarum saat isleru yaparım
arada Kk ya girerim.
Oyle yani
ben dışarı ciktigimdq sadece girmiyorum kk ya
Onjn dışında evdeyken bakiyorum devamli
ben sadık bir üyeyim

Egecigin kelime haznesi bayagi genişlemiş
kac kilo simdi egecik..
Biz ek gidaya geçtiğimizden beri cok az kilo alıyo
bugun klinige gidicem kac kilo olmuş bakicaz
cok istahli degil malesef

Derdini anlat bakeeem
Cabuk

yok sevincim yok,olmicak bu iş.
ben en iyisi nazoşun teklifini kabul edeyim dicem de onunda kim olduğunu bulamadım,seni bulmak kolay olmuştu.
hele başağı hiç hayal bile edemedim,kimse uymuyo başak hatununa

Aynennnn kalabaliklastik heerr
Mesajlari okuayqna okuyana kadar alis uyandi
Simdi onlan oynuycazzz

tmm cnm
Valla 38 lerde düşünüyorumdDr Nasiluygun ggörürse çok39/40 bekliceni ssanmıyorum çünkü bebis kasiliyor benim çok agrim oluyor zor dayaniyom valla

Bende kalkim yapabildiğim kadar isleri yapayim gelip rapor veririm patlicanim var onunla da ne pisirsem musakka yaparim sanirim

daha önce 3 doktor görmüştü biri tüp doktoruydu oda bu konuda hiç bi açıklama yapmadı
ama tayfun bey hem internetten resimli bi şekilde açıkladı bize durumu
ameliyat demedi ama rahim filmi yeniden çekilebilir demişti sonra muanyene etti hiç rahim filminden bahsetmedi
hadi inşallah korktuğun gibi olmaz biran önce atlatırsın ameliyatı

Gunaydin canimmmmm
Benim kocisimde arar aramadan duramaz hatta askerdeyken bile hergun arardi 15 ay asker yolu bekledim bir gün aramadi ondada denetleme varmis
Şimdide günde en az 3-4 defa arar mesaj arar
Maasallah allah bozmasin

insan aşılışıncada aramayınca bişeymi oldu acaba diye endişeleniyor

2 gündür eşim gidince uyumuyorum kendimi daha iyi hissediyorum
bide yavaştan temizlik yapıyorum tedaviye girince yapamam belki diye

bizde 16 ıncı yılın içindeyiz sevinç,bende aynen öyleyim yarım saat gecikse hemen ararıminşaallah hep böyle gider herkesin mutluluğu daim olsun inşaallah...

amiiiiiinnnnnnn bizimde 16 yıl bitti 17 ye doğru yol alıyoruz

Anladim cnm mutlaka yaz merak ederim dogursam bile özellikle senin ve nazo için her fırsattagirip okuyacagim birde son zamanlarda beni yyalniz bir akmayan arkadasim umudum için
Birde kucukadaminannesi var

sevinç çok sağol okadar işin arasında bile unutmayacan bizi

valla beni sadece çocuğunun annesi olarak görürse bozulurum
ben kıskanırmışım çocuğuerkekler kıskanırya genelde

yok sevincim yok,olmicak bu iş.
ben en iyisi nazoşun teklifini kabul edeyim dicem de onunda kim olduğunu bulamadım,seni bulmak kolay olmuştu.
hele başağı hiç hayal bile edemedim,kimse uymuyo başak hatununa

özelden mesaj yazmayı unutmuşum sabah sana
ama sevinç yazmış bende yazdım yinede

Allah izin verirse unutmayacağım cnm
Büyük ihtimalle spinal olacagim doğum boyunca sen ve beydagli dualarimda olacak cnm Rabbim tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin tez zamanda saglikla sihhatle insallah

Eşi topladim mutfagida hallettim eti cikardim cozulsun yimemi yapacam umudum sen napiyon kadin

tmm cnm
Valla 38 lerde düşünüyorumdDr Nasiluygun ggörürse çok39/40 bekliceni ssanmıyorum çünkü bebis kasiliyor benim çok agrim oluyor zor dayaniyom valla
Hayirlisi canim
iyi düşünmüşsun canim
tedavi baslayinca kendine dikkat etmen lazım
buarada benimki aramadigi icin oyle bi endisem olmuyo.

Allah izin verirse unutmayacağım cnm
Büyük ihtimalle spinal olacagim doğum boyunca sen ve beydagli dualarimda olacak cnm Rabbim tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin tez zamanda saglikla sihhatle insallah
Banada dua et kadin beni unutma.
alise kardes yqpicaz yapıcaz inşallah hayırlı sağlıklı Rabbim nasip etsin. Ama beni de unutma dogumdq bana da dua et.
Eşi topladim mutfagida hallettim eti cikardim cozulsun yimemi yapacam umudum sen napiyon kadin
Bende carsuyq çarşıya gittim geldim
cilt bakımı yaptırdım
paralari harcadım
Cildim cok kurumus ürün aldim
5 kurussuz kaldum.
sonra kahvemide ictim kardesimle carsidq
Sonra eve geldim
Alisin ogle yemeğini verdim karnibahar
Tatlisinidq yedi
Banyo yaptırdım
simdi uyuyir
bende kahve yaptim
Iciyorum
Mesqjlara Mesajlarabakim dedum
Bide cine5 de kimne derse desini izliyom
Seren serengil ve uc kadib sunuyilar
Buarqdq gecmisi okuyamadjm pek
inşallah bisey kaçırmadim

rapor veriyore

sabah erken kalktım 5 gibi oglanı doyurudm alını açtım
7 gibi kan ilacına kalktım verdim geri yattı bebek ben ayakta eşime kahvaltı hazırladım
sonra bebegin çamaşırları attım makinaya yıkadım astım kurutturmadım baddaniyeleri çok kırışıyor neyse
beyazlıları yıkadım astım
ütü olucakları ayırıdm
renklileir katladım
evim temzidi diye dokunmadım
kahvaltı yaptım
oglan uyandı onu emziridm
sütümü sagdım onu verdim
sonra süte ilacını kattım yediridm
bebegi soydum ilaçladım vucudunda kuruluk var gene başladı yaw
ogaln uyurkende namazlarımı kıldım
yemegide pişiridm menide şunlar var
2 adet patates dogradım bol parça etle haşladım bişiridim
kendimede pirinçli tavuklu kabak yemegi yaptım
yanına ayran ve salata yapmayı düşünüyor bri tel şehriyeli bulgur pilavı kaldı onuda eşime yakın yapıcem temem

anlıcagınız bu işte temem oglanın mamsını degiştirmiştim bebelak aldım apdamilde laf çıktı diye yavrum 2 gün ne uyudu nede rahat durud meyerse keramet amadaymış eşime apdamili aldırdım gene kurban olayım mamaya geri dönünce uyuydu eski haline geri döndü kuzum ben ne kötü bri anneyin ya parasından degildi laf çıktı diye degiştrimiştim allahım sinirimden bri güzel oturudm agladım bugün okadar diyim

geliyom aşkııım arada
sık sık gelirsem kıymetim olmazz

muhammedimi öpüyomçok
sağlığı iyidir inşallahhhhhh

çok şükrü saglıgı iyi canım kilosu 3800 oldu boyu 50 cm bu ay kalpbe nörolojiye dermatologa ve kendi doktoruna randevusu var bakalım neler olucek bu ayda 4 aylıkken aşısı var onuda yaptırıcem temem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…