nazommmmm hoşgeldin aşşkımmmselamlar
ben memleketten döneli 1 hafta oldu ama geldiğimden beri temizlikle uğraşıyorum
köşe bucak bahar temizliğine giriştim onun içinde girip yazamadım
birde yürüyüşe gidince hiç fırsat olmadı
şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüz inşallah
Hosgeldin canim.. seni gormek ne guzelllllll
Benimde alis hastaydi yavrum yeni yeni iyileşiyor. Hep kusuyordu. İştahsızlık falan derken bende az kalsın depresyona giriyordummm. :))) neyseki toparlmaya calsiuyrouz simdi. Allahim daha buyuk acilardan esirgesin tabiki.
Selam kizlar geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim
Miraç iki aylik oldu çok şükür 3. Aya girdik kolik oldu canimiza okuyorhepinizi çokoözledim
Bebisi jhasta hasta olanlar çokggeçmiş olsun
Beydagli rahim filmi cekildinmi tekrar
Nazo hoşgeldin cnm
nazommmmm hoşgeldin aşşkımmm
yaz da geliyor ya artık sizin dondurma yemeleriniz yürüyüşleriniz bitmez kocişle:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
bu arada senin kilolar noldu formun nasışl
hoşbuldum canım sizleri görmekte güzel 3 hafta netten uzak kaldım ama güzel geçti
sizede geçmiş olsun duanada amin diyorum
Selam kizlar geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim
Miraç iki aylik oldu çok şükür 3. Aya girdik kolik oldu canimiza okuyorhepinizi çokoözledim
Bebisi jhasta hasta olanlar çokggeçmiş olsun
Beydagli rahim filmi cekildinmi tekrar
Nazo hoşgeldin cnm
Insallah canim.
Evet erkekler icin alistigi duzeni bozmak cok zormus. En azından bakalim demeside olumlu bisey. Kesinlikle hayir olmazda diyebilirdi. :))
Buarada ikinci cocugu dusunmuyonmu bacim? Bak ege buyudu artık
hoşbuldum canım benim asıl sen hoşgeldin buralara
valla bilemem benim kociş çok yorgun geliyor bakalım anca izinli günlerinde gideriz dondurma yemeye
hatta cumartesi açılışı yaptık bile:131:
bu arada ne zaman tanışıyoruz artık havalar ısındı günlerde ısındı artık tanışma zamanı gelmedimi
3 kilo vermiştim memlekete gittim 3 haftada 3 kilo aldım geldim
şimdi tekrara vermeye çalışacam şu bahar temizliği bitsinde bugün camları sildim perdeleri yıkadım
yarında kapıları silecem üşenmezsem canım çıktı ama oturup bakınca temiz temiz içim açılıyor
Çok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa
Topige ne zamandir girmiodum girmez olaydimÇok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa
Çok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa
çok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa
Ne zorluklarla hamile kaldi zor bir hamilelik geçirdi gergin iğne ilaç imtihani bitmedi birde olu doğumu vardi Rabbim sabirlar versin dayanma gücü versin kimseyi evladiyla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?