Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kizlar geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim
Miraç iki aylik oldu çok şükür 3. Aya girdik kolik oldu canimiza okuyor hepinizi çokoözledim
Bebisi jhasta hasta olanlar çokggeçmiş olsun

Beydagli rahim filmi cekildinmi tekrar
Nazo hoşgeldin cnm

nazommmmm hoşgeldin aşşkımmm

yaz da geliyor ya artık sizin dondurma yemeleriniz yürüyüşleriniz bitmez kocişle:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

bu arada senin kilolar noldu formun nasışl

hoşbuldum canım sizleri görmekte güzel 3 hafta netten uzak kaldım ama güzel geçti

sizede geçmiş olsun duanada amin diyorum

hoşbuldum canım
az kaldı artık kolikte geçer heralde artık heralde sanırım inşallah:44:

nazommmmm hoşgeldin aşşkımmm

yaz da geliyor ya artık sizin dondurma yemeleriniz yürüyüşleriniz bitmez kocişle:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

bu arada senin kilolar noldu formun nasışl

hoşbuldum canım benim asıl sen hoşgeldin buralara
valla bilemem benim kociş çok yorgun geliyor bakalım anca izinli günlerinde gideriz dondurma yemeye
hatta cumartesi açılışı yaptık bile:131:

bu arada ne zaman tanışıyoruz artık havalar ısındı günlerde ısındı artık tanışma zamanı gelmedimi

3 kilo vermiştim memlekete gittim 3 haftada 3 kilo aldım geldim
şimdi tekrara vermeye çalışacam şu bahar temizliği bitsinde bugün camları sildim perdeleri yıkadım
yarında kapıları silecem üşenmezsem canım çıktı ama oturup bakınca temiz temiz içim açılıyor

hoşbuldum canım sizleri görmekte güzel 3 hafta netten uzak kaldım ama güzel geçti

sizede geçmiş olsun duanada amin diyorum

Sagol canim. ..

Benimde hafta sonuna misafirim vardi o yuzden yorucu gecti biraz...

Yorgunummmmmm
Yorgunn....

Eskisi kadat degildir ama koliki azalmadimi hic???? Allah yardimcin olsun walla zor yasadim iyi bilirimm depresyona girmiştim nerdeyse

Insallah canim.
Evet erkekler icin alistigi duzeni bozmak cok zormus. En azından bakalim demeside olumlu bisey. Kesinlikle hayir olmazda diyebilirdi. :))
Buarada ikinci cocugu dusunmuyonmu bacim? Bak ege buyudu artık

aynen cnm çok halısın
'kesinlikle olmaz ' da diyebilirdi ve boyle bişey beni çok üzerdi. düşünmesi bile yetti şimdilik
---------------
ayy sorma umudum geçen reglim gecikti de nasıl korktum
hemen aklıma 'napcam şimdi' soruları gelmeye başladı

açıkçası bi süre çocuk düşünmüyorum canım ya
ben oğlumun büyüdüğünü en ince ayrıntısına kadar fark etmek istiyorum
onunla çizgi film izlemek istiyorum, okula başladığında dersleriyle duygularıyla yakından ilgilenmek istiyorum
bende böyle istekler var hayatım ya
o yüzden ege nin büyümesini isityorum öncelikle

ama korunma yöntemi olarak sadece kondom kullanıyoruz:18::18::18::18:
spiral taktırmaya cesaretim :18:
tabii kondomda ne kadar korur meçhul:18:

o yüzden çarpışmakta istemiyorum:18:

teşekkür ederim nazocum
elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum artık

ahh ahh tertemiz oturmak gibisi yok vallahi.
ama bazende düşünüyorum temziliyoruz temzliyoruz sonra yine aynı oluyo sonra yine temizliyoruz:44:nereye gidiyoruz noluyoruz diyorum bazen

bende camları siliyordum 2 tane cam kaldı bi dahada fırsat bulamadım
xzaten kalınca da kalıyo bi dahada gözüm almadı
çocuk olunca herşey yarım kalıyor nazom inşallah seninde işlerin yarım klaır

------------

benm eşşimde bi hap aldı yağ yakıyomuş iştah kesiyomuş
dün ilkkez içti uykudan uyanmış 1 ekmek yemş yatmış

power plas diye bişi

aman sen sakın kullanma öyle şeyler
---------
tanışmayı bende çok istiyorum nazocum biliyosun
eşlerimzle birlktemi tanşsak

kısslarrr nerdesiniiiiiiiizzzzzzzzzzz

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hey gidinin eski günleri

nerdesin

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

Çok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa

Çok ama çok uzgunum içim yaniyor serayin bebeği olmuş solunum sikintisi çekmiş enfeksiyon olmuş dayanamamis yavrum yaaa

ALLAH ım çok üzüldüm amaaa çokk ne RABBİM sabırlar versinnn,çok kötü oldum..topike gireyim dedim bu kötü haberle karşılaştımmmm offfff..

Topige ne zamandir girmiodum girmez olaydim ( Allah sabir versin cok uzuldum sefaatcisi olsun insallah bogazima bisey dugumlendi (14:

dün konuştum herşey yolunda çok hareketli bri bebek dedi ay aklımdan çıkmıyor ya allahım sabır versin ben şimdi nasıl arıcam ne dicem ona

Ne zorluklarla hamile kaldi zor bir hamilelik geçirdi gergin iğne ilaç imtihani bitmedi birde olu doğumu vardi Rabbim sabirlar versin dayanma gücü versin kimseyi evladiyla sinamasin

Ne zorluklarla hamile kaldi zor bir hamilelik geçirdi gergin iğne ilaç imtihani bitmedi birde olu doğumu vardi Rabbim sabirlar versin dayanma gücü versin kimseyi evladiyla sinamasin

rabbim sabırlar versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…