sağol canımmm daha iyiyimm çok şükür,haziranda adet bitiminde çekilecem inşaallah...Saol hayatin iyimisin tekrar rahim filmi ne zaman çekilecek cnm
Kizlarrrrrr seray dun gece 28 haftalık doğurmuş yüksek tansiyonu vardi ilaç kullanıyordu aniden kanamasi olmuş normal doğurmuş bebek kuvezdeymis dua edelim sagsalim evlerine ciksinlar
sağol canımmm daha iyiyimm çok şükür,haziranda adet bitiminde çekilecem inşaallah...
ayyy çok üzüldüm ALLAH ım inşaallah sağsalim çıkarlar hastaneden,ne yazacağımı şaşırdım aklım gitti kaç aylık oluyordu 28 haftalık yaaa,RABBİM yardımcıları olsun kızmı erkekmi çocuk...
slm kızlar uzun zamandır yazılanları okuyup çıkıyordum ama serayı duyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi bende 37 haftada yüksek tansiyondan doğum yapmıştım balcalıda 6 gün ben 10 gün oğlum yatmıştı çok şükür o günler geride kaldı inşallah serayda sağlıcakla bebeğini kollarına alır çok çok zor bir durum yattığı odayı biliyorum serayın siyah perdeler ışık yok karanlık gece gündüz kavramını umutmuştum ışık olduğu zaman nöbet geçirmemize sebep oluyormuş taburcu olduktan sonra bir müddet sol gözüm aşırı derecede bulanık görüyodu tansiyon gözümü etkilemişti daha yeni yeni toparlanıyorum ara ara tansiyon takibimi yaptırıyorum çok şükür ben iyileştim darısı serayın başına rabbim kendinide meleğinide korusun sağlıcakla evlerine dönsünler
Cnm 30+2 imiş 1050 gr doğmuş tansiyon çok yükselmiş gebelik zehirlenmesinddn korkmuslar kanaması acilmasi varmis normal doğum yapmis kiz bebek omur
Aspirinden dolayi kanamasi cokmus kendi balcalida yatiyomus bebek ortadoğuda Rabbim şifa versin
S elam kizlar..
Allaha sukur Alis biraz daha iyi.
Ayyy cok zormus anne olmak. Psikolojim bozuldu yavrumu o halde gorunce. Allahim beterinden esirgesin yaaa. Rabbim yavrulariimizi bize bagislasin lnsallah amin. Cocuk kus kus bi hal oldu.
Buarada gecmise bakamadim . Sadece seray dogurmus. Rabbim bebisini ve onU korusun. insallah.
Beydaglimmm nasilsin
Pasam oglun nasil oldu kiz
Sewinc kirkiniz cikdimi
canım geçmişte yazdım ama görmediysen bida söyliyim hayatım bebişin hayırlı olsunkızlar naberr... beydağlı nasıl oldun kuzum?
bulantılar halaa çok fena kızlar 9+5 oldum ayyy fenalık geliyo ne zaman geçecek bu valla artık sıkıldım birşey yeyip içememekten
aşşşkım n'ber
Ayyyy iğrenç bir şey o 14. Haftada azaldi 15 de tamamen geçmişti :120:
vaay site çok hızlı bu aradatopikin güzel anneleri ve anne adayları hepinizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun
DUMANIM canım sağolasın daha iyiyim..
allah analı babalı büyütsün inş.Kizlarrrrrr seray dun gece 28 haftalık doğurmuş yüksek tansiyonu vardi ilaç kullanıyordu aniden kanamasi olmuş normal doğurmuş bebek kuvezdeymis dua edelim sagsalim evlerine ciksinlar
senide seviyom aşkımsağol canımmm daha iyiyimm çok şükür,haziranda adet bitiminde çekilecem inşaallah...
ayyy çok üzüldüm ALLAH ım inşaallah sağsalim çıkarlar hastaneden,ne yazacağımı şaşırdım aklım gitti kaç aylık oluyordu 28 haftalık yaaa,RABBİM yardımcıları olsun kızmı erkekmi çocuk...
demek okuyosun yine de bırakmadın bizislm kızlar uzun zamandır yazılanları okuyup çıkıyordum ama serayı duyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi bende 37 haftada yüksek tansiyondan doğum yapmıştım balcalıda 6 gün ben 10 gün oğlum yatmıştı çok şükür o günler geride kaldı inşallah serayda sağlıcakla bebeğini kollarına alır çok çok zor bir durum yattığı odayı biliyorum serayın siyah perdeler ışık yok karanlık gece gündüz kavramını umutmuştum ışık olduğu zaman nöbet geçirmemize sebep oluyormuş taburcu olduktan sonra bir müddet sol gözüm aşırı derecede bulanık görüyodu tansiyon gözümü etkilemişti daha yeni yeni toparlanıyorum ara ara tansiyon takibimi yaptırıyorum çok şükür ben iyileştim darısı serayın başına rabbim kendinide meleğinide korusun sağlıcakla evlerine dönsünler
kızlar serayla ilgili bir gelişme varmı? yani görüşen habr alan? inşallah ikiside çabuk toparlar...
canım çok zordur evladının hasta olmasıS elam kizlar..
Allaha sukur Alis biraz daha iyi.
Ayyy cok zormus anne olmak. Psikolojim bozuldu yavrumu o halde gorunce. Allahim beterinden esirgesin yaaa. Rabbim yavrulariimizi bize bagislasin lnsallah amin. Cocuk kus kus bi hal oldu.
Buarada gecmise bakamadim . Sadece seray dogurmus. Rabbim bebisini ve onU korusun. insallah.
Beydaglimmm nasilsin
Pasam oglun nasil oldu kiz
Sewinc kirkiniz cikdimi
aşşkım yaaaaaey ogul
allahıma şükürler olsun 12 sonra anneligi tatırdın bana okadar mutluyumki şuan anlatamam duygularımı artık aglama yokimrenme yok babana ben ne zaman anne olucam deyip her anneler gününde dertlenip aglama yok sen girdin gireli hayatıma içim bir tuaf seni ilk varlıgını geçen sene 24 nisanda ögrenmiştim acaba durucakmısın gene gidicekmisin diye kara kara düşünmekteydim :44:3 tane kardeşin cennete gitti biliyorsun onlarmı yaradana yalvardı rabbim annemiz bizi düşünmekten bir günü iyi geçmiyor aglayıp duruyor insanlar yavrularını öperdi anneler gününde bende ultroson kagıtlarını ne aglardım allahıma şükürler olsun seni bana bagışladı sen bir tarafa 3 kardeşinin yerinede öpüyorum kokluyorum rabbime binlerce şükür ediyorum her seni öptügümde kokladıgımda rabbim beni mutlu ettin bebegi olmayan arkadaşlarada nasip et bu güzel duyguyu diyorum biliyorum sen şimdi hediye almazsın bana daha minnacıksın senin en güzel hediyen varlıgın bebegim bir anne desen bende oglum desem ah ne aglarım herşeyini sanıye saniye aklımda tutuyorum seni uyurken bile seyretmeye doyamıyorum ocagın 5 geldin evimize acaba bakabilirmiydim sana ne korktu anacıgın çünkü prametüre bebegi idin sana birşey olucak diye her 3 saate bir kalktım doyururdum seni her agladıgında aman az uyuda bende uyuyum çok uykum var demedim hep geldim yavrum dedim uykusuz kalsamda bana iş yaptırmasanda razıyım bu zaman kadar sesimi yükseltmedim sana bir kere demedim canım dışarı çıkmak istiyor az sosyalleşiyim hep babam yolladı az git ben bakarım bebege sende az hava al diye gitsemde ne olduki devamlı babanı arayıp ne alemde napıyor uyuyormu mamasını yedimi ah ogul seni kimseye emanet edemiyorum nedense rabbime bir degil binlerce şükür olsun seni bana bagışladı rabbim sana uzun ömür versin olmayanlarada tez zamnda evlat versin işşallah herkezin anneler günü kutlu olsun beni mutlu eden yaradan sizleride etsin işşallah
12 senelik evlilik hayatımda neler çektim ne acılar gördüm bilemezsin anlatsamda anlamazsın amam ben genede söylüyüm 12 senede 3 kayıp yaşadım ben 2 oglum 1 kızım vefat etti ilk oglum 3 mart 2003 vefat etti beni benden alıp gitti sonra rabbime hep dua ettim allahım bana erkek evlat nasip et dedim rabbim dularımı duymuş olucakki 2 bebegim erkekti 7 sene sonra gelen oglum adını umud koymuştum çünkü umudla beklemiştik eşimle oda beni 22 eylül 2010 terkedip gitti oda cigerimi söküp gitti daha gözümün önünden gitmez çırpınışları sonra kızım geldi dünyama adını ömür koymuştum ömürlü olsun diye oda beni 29 mayıs2011 bırakıp gitti oda benim kalbimi söküp gitti tam herşey bitmiş tükenmişken koruyucu melegimle tanıştım o benim hem anam hem babam hem abim hem kardeşim oldu sonra bri umud dogdu içime iste paşam allahın izniyle şansın var dedim ilk defa başımı 12 sene sonra rahat bri şekilde koydum yastıga artık bende allahın izniyle anne olucaktım mucizeme kavuşmak için 2 sene bekledim saglıklı bir gebelik için tam 38 kilo verdim 1 sen ilaç tedavisi sonra yavruma kavuştum kızımın senesi geliyordu kandile 2 gün vardı o günü unutamam ne agladım allahım ne olur ömürümü bri kere görüyüm dedim daha yemyeşil örtünün üstünde yatması o simsiyah saçları gözümün önünden gitmiyor dedim allahım evlatlarımı alıyım kucagıma kokluyum rüyamda bile olsa dedim kızım dünyaya geldiginde doktora ne yalvardım ne olur kucagıma versen koklasam öpsem içime çeksem kokusunu dedim kıızmı kucagıma vermedi bir anne için nede zor bir durum o gece yalvardım allahım 3 evladımı aldın benden yalvarırım evlatlarımı bana göster bri işaret verki biliyim bende anne olucagımı dedim o gece bri rüya gördüm rabbim bana oglumu müjdeledi adını muhammet emin koydular sabah eşime rüya gördüm canım oglumu gösterdi yaradan dedim oglum ne güzel eşim bana rüyalar olur işşallah dedi oglum bana nisan ayında geldi hiç cinsiyetine baktırmadım çünkü emindim oglum olduguna her doktora gittigimde arkadaşlar aman paşam çatlıcez sen nasıl duruyorsun dediler bende inan hiç merak etmedim hatta ablamlar adını çilenaz koydular oglumun ismini kız dedi herkez babaıs bile ben inatla erkek dedim görde bak dedim babasına dedigimde oldu :)90 gün hiç yerimden kalmadım 7 ay karnımda taşıdıgım 53 gün yogun bakımda kaldı o 53 günü gelde bana anlat kar kış demedim gitim sabah akşam yanına hele onu ilk gördügümde anlatamam hortumlara makinalar baglı bri bebek ne agladım başında annemi olmuştum ben eşimde babamı 12 senelik özlemim artık benimleydi o aç kalmasınd iye geceleri hep kalktım süt sagmaya annem hep yanımda kaldı allah razı olsun kızım uyu gece uykusuz kalıyorsun anne bebegim aç kalırsa ne yaparım ben sırtım yatak görmedi 2 gün evde kaldım hep oglumun yanna gidince o kokskoca hastanenin yazısını görünce oglum annen geldi az kaldı kavuşmamıza dedim oglumu 34 gün sonra kucagıma aldım 32 gün sonra agladıgını duydum oglum kocaman adam oldu benim küçük adamım jelibonum iyiki hayatımıza girdin iyiki benim oglum oldun benide babanıda mutlu ettin rabbim acını göstermesimn işşallah benimle hop oturup hop kalktılar arkadaşlar ben birini aradıgımda aman sevgi ne olur beni arama sen arayınca kalbim çok fena çarpıyor dediler allah onlardanda razı olsun ben nankör degilim asla başkaları gibi benim için dua edenlerden allah bir degil bin klere razı olsun destekelrini çekmeyenlerden tabi iyiki tanımış sizleri birde koruryucu melegıme ne kadar dua etsem az allahım ömrüne ömrü katsın işşallah senin acı gam keder görrme eşine evladına sana ömür versin yaradan işşallah dualarımdasın koruucu melegim ARDA LEMBET
anlıyorum canı m anlamammı eşler ikinci planda artıkallah şükrü arada öksürüyor olsada hapşiriyor olsada büyüdü teyzesi salı kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor:18::18:
başakçın sorma bebek işi zormuş :18::18:inan bebeg sevgi vermekten eşime veremiyorum anladın sen onu
kızlar ne var ne yok girip okuyup çıkıyourm zannetmeyinki paşa gelmiyorseraydan haber varmı:44::44:
allah analı babalı büyütsün inş.
annesine babasına bağşlasın yavrum benimmm
senide seviyom aşkım
demek okuyosun yine de bırakmadın bizi
canım benim arada gel bebeğinin resmlerini koy tatlım paylaş bizimle
canım çok zordur evladının hasta olması
onların neşesi yerinde olunca dünyalar bizim oluyor değilmi
inşallah daha iyidir aliş
aşşkım yaaaaa
anlıyorum canı m anlamammı eşler ikinci planda artık
önce oğlişlerrrr
çok rahat toplarım ama hergün düzenli zamanımı ayırmam lazım canımAynennnn ☺
Ama Allaha sukur daha iyi simdi 😗
Senin hayat nasıl
Sen biara depresyonda gibiydin sanirsamn gectimi?
Buarada sen gelmeye basladin sanirim topige ama biz cok dağıldık bakalim toplayabilcenmi bizi geri 😀😀�😥😥😩 d
Demi kiz sewincim????
Buarada benim alisde rahatsiz oljnca bende bayagi girmedim. .. ama giripde yazan az artik malesef oysa ne guzel paylasimlarda bulunupb dertlesip rahatliyordukk
ayyy canımmm çok harika bi haber buuuuuuuCanlarim mutlu haberlerle geldimtayinler belli oldu Antalya :))...esimle bugun kiuafetlerimizi joli yapicaz ufak tefek oslerimizi halledicez..hakkaride son gunlerim inşallah. Rabbim buradakileri kurtarsin hayirlisiyla.zor 2 sene gecirdim Rabbim sikintinin ardindaki ferahligi gormeyi nasip eyledi elhamdulillah...sizlerden Allah razi olsun en mutsuz anlarimda hep yanimda oldunuz iyki vearsiniz ayyy cok duygusallastim yaa
şişko göbik gittimiallah seni
çok rahat toplarım ama hergün düzenli zamanımı ayırmam lazım canım
yoksa toplayacağımdan eminim
bide hatunlarımız doğuırdu bebekleriyle meşguller
eskisi kadar gelmeleri beklenemez ama yeni hatunlarla tanışıp kaynaşmakta ayrı bi eğlenceli olur
depresyon dediğin şeydi sanırım
ben ankaradaydım istanbula dönmek istemiyordum hatta istanbulda yaşamak istemiyordum
gelince eşimle konştum bu konuyu
bana 'bakıcaz' dedi
bu bile yetii beni mutlu etmeye
çünkü eşim için buradan ayrılmak çok zor,bunu düşünmesi bile büyük bi adım di,ye düşünüyorum
şimdilik iyiyim haytaım inşallah yine umutsuzluğa kapılmam
ayyy canımmm çok harika bi haber buuuuuuu
hemde antalyaaaaaa gözününz aydın canım ya inşallah hayırlısı olur bak Rabbim gönlüne göre verdi
Allah isteyen herkesi kurtarsın dimi
şişko göbik gittimi
selamlar
ben memleketten döneli 1 hafta oldu ama geldiğimden beri temizlikle uğraşıyorum
köşe bucak bahar temizliğine giriştim onun içinde girip yazamadım
birde yürüyüşe gidince hiç fırsat olmadı
şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?