Hayirlisi canimNE BİLİM ÇIKMAZ DİYE KORKUYORUM Bİ YANIM UMUTLU Bİ YANIM UMUTSUZ HAYIRLISI ARTIK SEN KAÇINÇI DENEMEDE HAMİLE KALDIN
sacimda rofle vardı. Onlarida kapatıp orta kahve yaptım tek renk oldu hepsi..bizimi kandırıyor
bugün herkeste bu konu var,neyseki bizimki d smart kendiliğinden ayarlıyor heç uğraşmıyık
sıhhatler olsun canım,ne renge boyattın benimde sarışın olasım var
iyiyiz bidenem siz ne yapıyosunuzzz
inşaallah dumancımay gerçekten eşinde sordu demek sağolsun kardeşim...
hepinizin iyi olmasına çok sewindim....ay azkaldı he doğuma oliş geliyor eyşancık kıskanacak walla
ohhhhh al sana TEKNOLOCiteknolojisine mıçsınlar
bana göre pazar heç güzel değil sevmiyom gitmeyii..sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine
harika menü,ellerine sağlık ama ben bezelye ve kara lahana çiçeği kızartmasını hiç duymadım
hadi inşaallah güzel haberler alırsın,
he bende pek hoş bakmıyorum öyle programlara ama,dalında iyi profları buldummu dinlemeyi hiç ihmal etmem
uleyn varsın cahilliğim teknoloji konusunda olsun pek hazlanmıyorum teknoloji ilerledikçe insanlık bozuluyor
bu arada banada eşim tilifon almıştı doğumgünümde,kk ya girip okuyorum ama yazamıyorum
normal dogummuydu ilki?0.6 lık kullanıyorum cnm, bende kızımdaki gibi dikkat edemiyorum malesef, zaten evdekiler bebek ilgiye bakıma muhtaç ona yetişicem diye kendimi çok ihmal ediyorum... ama dikkat etmek lazım, karnımızdakide bizim çocuğumuz...
Kız bana bak Afedersin ama ayıp bişeymi yapıyok seda ve Zahide yi melek i izlerken...
eyicene havalara girmiş bu hatun
yok yok.
lakin melek seda zahide ve türevlerini seyir edenlere pek hoş gözlebakkamıyorum da
---
tamam apıla olabilirik ama
hanfendi de çok söylüyor yani o kelimeyi
bu kadarını kaldıramıyom-----
-----
bu kez böyük net paketi yaptırcam ihmal etmem inş.
sen bilmen cepten net paketlerini
cahil-i teknoloji
heeee yeni
Alıntı yapamadım
Bu da yeni cikti
gule gule kullan cnmheeee yenikiz yazarken bir uste atliyor duzene
düzene giremedi KK
="derin_35, post: 36974324, member: 293429"]sacimda rofle vardı. Onlarida kapatıp orta kahve yaptım tek renk oldu hepsi..
aminnnn canimGunaydin hayirli cumalar Rabbim hayirli tüm dileklerimizi kabul etsin amin
Bafs ömer okula alistimi Nasil gidiyor
Saracim memnun çok güzelmiş bezelye kizartmasini hic duymadim cnm
Hayrli cumalar cnmGünaydın hayırlı cumalarrr
Hayirdir insallahBu gece hep kâbus gördüm
Hayırlara gider inşallah
Gunaydin canim birazdan evden cikicam veli toplantisi var alisti bakalim ogretmeni ne diyecekGunaydin hayirli cumalar Rabbim hayirli tüm dileklerimizi kabul etsin amin
Bafs ömer okula alistimi Nasil gidiyor
Saracim memnun çok güzelmiş bezelye kizartmasini hic duymadim cnm
saat farkını unutuyon heralUyudunuzmu erkenden Tavuklar gibi
güle,güle kullan..sacimda rofle vardı. Onlarida kapatıp orta kahve yaptım tek renk oldu hepsi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?