GÜNAYDINNNGünaydın kuşlar
Siskolar
En güzel benim
kız pazara gidiyommmm,iş bitmiyorkiiiHayırdır kız gelmenle gitmen bir oldu
Peşinden kovalayan var yoksa yok
Günaydın kuşlar
Siskolar
En güzel benim
sonunda kabullendin yaniAnlasildi senin hormonlar tavan yaptı he en guzel sensin
karından yapıyorum cnm, kan değerlerim iyi çıkıyor çok şükür günde 1 tane yappıyorum iğne... aman sonunda sağlıcakla alalım kucağımıza da iğneye alıştık kaç tane derse yaparız.. karnımda yer kalmazsa koldan yaparım bende... 8 kg cuk aldım, durum vahim asıl bundan sonra alıcam 29 haftalığım, yine bi 18 kg alırım kızdaki gibi..sen aldınmı kilo? nasıl gidiyo hamilelik??kaç haftalik oldun kuzu?
Heee heee bende soruyom ama uğramadigin için görmüyor zaar
iğne karindanmi hala vuruyon?
Günde iki tane vuruyom benim karında yer kalmadi
kaç kilo aldın kadın?
Inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
isim düşündünüzmu?
o zaman güzel haberlerini bekliyoruz desenee, eşimde soruyp seni beydağlı naptı diye ailecek meraktayız :)) 29 haftalık oldum cnm bende eyşancık da iyi 2 yaş sendromuna girdi asabi bişey oldu onunla uğraşıyorum birde...ne oldu kızzzz
ewet kuzum bıraktık bakalım hayırlısı artık,tabiki haber veririm bidenem
sen kaç haftalık oldun nasıl gidiyor,eyşancık nasıl
face temi
bende şimdi türk kayfesi yaptım
ne oldu bebişimkafandaki sorular nee
iyi iyi maşallah sona yaklasiyosun kuzuuna kavuşmaya az kaldı. Benim. Endişelerle geciyor. Scan a 2 ayda bir aldiklari için ister istemez bi huzursuzluk oluyor.karından yapıyorum cnm, kan değerlerim iyi çıkıyor çok şükür günde 1 tane yappıyorum iğne... aman sonunda sağlıcakla alalım kucağımıza da iğneye alıştık kaç tane derse yaparız.. karnımda yer kalmazsa koldan yaparım bende... 8 kg cuk aldım, durum vahim asıl bundan sonra alıcam 29 haftalığım, yine bi 18 kg alırım kızdaki gibi..sen aldınmı kilo? nasıl gidiyo hamilelik??
Yaz ne olcakki ben kaç defa yazdım siliniyör bazenBİR SÜRÜ ALINTI YAPMIŞTIM
YANLIŞ Bİ YERE DOKUNDUM DİYE TÜM ALINTILAR GİTTİ
ŞİMDİ BAŞTAN KİM YAPCAK O KADAR ALINTIYI
BAŞLIYCAM TELEFONUNADA AKILLISINADA DELİSİNE DE
MESAJ VARSA VAR YOKSA YOK ULEYYNN
Organik boya canimSlmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun sen bilirsin duramadin sevincim uydu ayarlamak gicik kolay gelsin ben hec sevmem ole isleri kocis yapar beydagli huu huu sicakta kolay gelsin pazar gusel mi bari basak nire gidiyon yi e gezentisarr
Sara gelmedi bugün alismistik
ewet insan alışıyor gerçekten
Bu pasa karisi test yapmis bebek var galiba ama Esim yok diyor diye msj atmis foto istedim göndermeden kacti
he walla doğru,azıcık aşım ağrısız başım..zaten olumsuz dedi kardeşim
amin canım sağol..en iyisini yapmışsınız:)
melek e değil doğan cüceloğluna bakıyorum ne güldün..açıkta birşev var yoksa yok
niye ki bize söylemek mi istemiyor
üzülme bebişim günün birinde gelecek elbet bebeğin
ne oldu başak apla,zoruna mı gitti başak apla..kendini küçümen denmi sayıyon senden guçükleri var başak APLA
tanışma faslıydı işte,kızkardeşim beğenmedi oğlanı..çocuk üniversite mezunu kütahya seramikte kimyager falan filan ama ana,baba kuzusu gibi neyse kısmet...öfff ne stresli işler bunlar yaaa benim kızım olsa ben kimselere veremem heralde..zengin olsak eyiyidi iç güveyi alırdık
eee yaptımı acaba
gitmeseydin şaşardım,BAŞAK APILAA..İNŞAALLAH YİNE GİDİP TOPİKİNİ İHMAL ETMEZSİN BAŞAK APLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?