- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Iyi geceler canimÇok Yoruldum yarin rapor veririm uyuyacamiyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canimÇok Yoruldum yarin rapor veririm uyuyacamiyi geceler
sanada gunaydin canjmGunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedimalisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu
neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum
bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf
![]()
Olur bi bardak da senle içerim yoksa şu şu bardaklarinin en uzunu varya onla 1 bardak istiyom sabahtan..Derossssss koş cay icek![]()
Inşallah hayırlısı canim benimGünaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
yokkizzz deli miracin yaninda yaparmiyim salona ne olmussanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişeyaslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayızmirro uyanmiyimi kız...
![]()
hayirlisi cnm kendini cok yormamaya dikkat etGünaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
Olur bi bardak da senle içerim yoksa
şu şu bardaklarinin en uzunu varya onla 1
bardak istiyom sabahtan..
Şerefe![]()
Inşallah hayırlısı canim benim
Dün iyi geçtimi![]()
O kadar da deel arada ucundan yapiyik ama çok nadir.. korkuyom BenKendi yapamiyorya meraktan oluyor![]()
Benimde ekranda o var ama ses kapalı oğlani ayağıMDA salliyimDerossssss melekte doğan Cüceloğlu vaaarrrrr![]()
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik[/QUOTE]QUOTE="derin_35, post: 37149974, member: 293429"]Olur canim süt de olur...
Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler