Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedim :110: alisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu :63: neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum :110: bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf :110:

Günaydın kızlar :KK3::KK3::KK3:

Oğlan uyutmadi...gece zırt pirt kaldı....
Herifde bende sersem gibi olduk...
yok yani böyle bi cicuk yok:KK59:
önceleri ne güzel uyuyordu...:KK16:

Gunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedim :110: alisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu :63: neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum :110: bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf :110:
sanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişey:KK53: aslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir:KK51:
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayız:KK47: mirro uyanmiyimi kız...:KK11:

Sara da dün bi ara girdi sanki buraya benmI yanlış hatirliyom ama yazmadan geri çıkmış sanırım

sanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişey:KK53: aslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir:KK51:
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayız:KK47: mirro uyanmiyimi kız...:KK11:
yokkizzz deli miracin yaninda yaparmiyim salona ne olmus :21: :110:
Günaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
hayirlisi cnm kendini cok yormamaya dikkat et :29:

Yok deros sen cok icme sut isitayim sana :21:

Olur bi bardak da senle içerim yoksa
şu şu bardaklarinin en uzunu varya onla 1
bardak istiyom sabahtan..

Şerefe:KK50:

Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler

QUOTE="derin_35, post: 37149974, member: 293429"]Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler[/QUOTE]
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik

QUOTE="derin_35, post: 37149974, member: 293429"]Olur canim süt de olur...

Buarada bebeklerin çocukların yanında yapmak iyi değilmiş zatiii ilerde psikolojik olabilirler
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik[/QUOTE]
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydik :eek: uyuyodu. Anamgildeydik. Başka oda seçeneğimız yokdu. Herif de kudurmustu:cool:

Back
X