şu ivanayıda bu ülkede meşhur ettiler ya pess
bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...Bende çok sevmem herif bayilir o yüzden yaparim böreğini yaparim kiymali yyumurtalı pazara gidemedim seller gidiyor bugün yoksa alip miracada yedirecektim
ben onu heç izlemiyomizlemiyom zahideyi izliyom
Niye kiz maranki var anlatiyoooben onu heç izlemiyom
BAŞAK hanım yine gelmemiş böön,hayla doğum günümü kutluyor ne,gece uzun oldu zaar
Esim cok sewet kavurunca ustune yumurta kirip tencerede pisiriyom yada firinda[QUOTEbeydagli, post: 37310214, member: 306680"]bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...
miraç şimdi yiyebilirmi ki ıspanak
yaa maranki var demek,uleyn bu profları dinlemektende kafam allak bullak olduNiye kiz maranki var anlatiyooo
Merak etme gelip okuyup kaciyi
Hee bazen bende diyom her .oku bilmek eyi deelyaa maranki var demek,uleyn bu profları dinlemektende kafam allak bullak oldubazen diyom hiç birşey bilmesek daha mı eyiydi
abowwww demekki süte güven olmuyor sütlerde bozuldu zaar ZAMANE SÜTÜKizzz beydosss bizim belinaysu yokmiydu doğurdu kayıplara karisti abisinin hanimiylaberaber dogurduydu 9 aylik bebeleri yengesi emziriyidi kadin yine hamileymis zaarssutu korur sandi
Hee evde neti yok cepten face giriyorabowwww demekki süte güven olmuyor sütlerde bozuldu zaar ZAMANE SÜTÜ
he beloşta bizi hemen unuttu
bende öyle diyordum gerçi kendiside öyle söylerdi,ama eminim ziyaretçi delüğünden okuyodur..Bende pasagul bizi birakmaz derdim heyyy gidiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?