Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak hanim kaç oldu giriyor okuyup okuyup kaciyir bizimde burada olduğumuzu görüyor adam yerine koymuyor zaar

sevinç karısı iki adet çicuğun var hayla bişeyleri öğrenememişsin.
Miraçın odası için ayıcıklı bebekli minnoşlu şeyler alacak halin yok ya.
araba figürlü eşyaları 15yaşına kadar bile kullanır.
o zaman geldiğinde de Bi zahmet yenilersin çocuğun odasını
10sene boyunca aynı halıyı kullanmıcaksın heralde.

küçücük çocuğun odasında İstanbul deseninin ne işi var.
çocukların odasını güzelce döşe , durumun var madem

Hakaninodasi döşeli zaten antika arabalar olan storu var mcquen li uyku seti bazasi herşeyi var.
Miracin odasindada yatagi uyku seti var
Herif İst desenini seviyor STOR perde akmisti benim içime sinmedi zaten onu babaannesine verecem arabali STOR ve hali alirsam tamamdir

Drdan geldim betahcg istemis dun 6, 5 cikmis 5 ve 5 in alti negatif demek senin 6, 5 dedi belki laboratuvar hatasidir dedi bi hafta sonra tekrar bakalim dedi hala niye sifirlanmamis anlamadim demekki o yuzdenmi hala adet olmadim bi adet gorseydimde rahatlasaydim ya

mesajı sesli yazmayı keşfettim miraç durmuyor kucağımda ben söylüyorum telefon yaziyi

beydağı nasılsın canım sesli mesaj atıyorum oooo çok rahat oldu yazmakla uğraşmıyorum menüde ne var akşam

Pozitif olsa coktan gelirdi bence
ay inşaallah öyle değildir ama benimde aklıma geldi
Burdayik ya surekli

Bugünkü menüm
Şehriye çorbasi
Etli pilav
Salata
Tursu
eline sağlık
bende patlıcan musakka,şehriyeli bulgur pilavı ve yoğurt yada cacık
bende izliyimmm enteresan konular konusuliyiii

heee en sadık uyeyiz.. bizi yakında admin yaparlarsa sasma
yok artık
Oglani uyuttum bende uzaniyoreee

Melek'i izliyoreeeee

Çok şaşırıyoreeeee
niye şaşırdınki kız
Beydos nereye gittin giii?
anama
Evet ya saracim transfer. Ne zaman inş beydosla beraber hamile kalirsiniz
amin inşaallah
sıfırlanmadığı için mide bulantıları falanda yaşıyordun demek,sıfırlanınca adet te görürsün...

beydağı nasılsın canım sesli mesaj atıyorum oooo çok rahat oldu yazmakla uğraşmıyorum menüde ne var akşam
sağol kuzum,yemek brumda yangın var sanki doktora gideyim diyorum ama ilaç yazar kesin şimdi ilaç kullanamamki bilmiyorum...sesli mesajmı kk ya mı atıyon o nasıl oluyorumenüyü yazdımdı
beydağlı burdasın yoksa yok
he burdayım bu tarz benime bakıyorum

canım telefondan girdiğim için mikrofon işareti var oraya tıklıyorum ben söylüyorum telefon yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…