bende kalkıp pilavımı yapayımherifi bekliyorum acimizdan öldük
hem soruyon ben cevap yazıncada edepsiz diyonartmış demekki performans
1 hafta sonra tekrar bakalim buarada adet gormezsen sokturucu veririm dedi bukadarbafcanım doktor başka ne dedi
evet canim demek ondanmis adetim yaklasmis olabilir dundenberi memelerim sisti dokunamiyorum aciyorlaray inşaallah öyle değildir ama benimde aklıma geldi
eline sağlık
bende patlıcan musakka,şehriyeli bulgur pilavı ve yoğurt yada cacık
yok artık
niye şaşırdınki kız
anama
amin inşaallah
sıfırlanmadığı için mide bulantıları falanda yaşıyordun demek,sıfırlanınca adet te görürsün...
aslında gitmek istemiyorum niyetim yok ama,belki balık için giderim e gitmişkende ecuk alışveriş yaparımbeydağlı yarın perşembe pazara gidecek misin
muhtemelen yaklaşmıştır,bende 40,45 gün sonra adet olurdum..1 hafta sonra tekrar bakalim buarada adet gormezsen sokturucu veririm dedi bukadar
evet canim demek ondanmis adetim yaklasmis olabilir dundenberi memelerim sisti dokunamiyorum aciyorlar
SEVOŞ ne oldu kız sesin çıkmıyor
afiyet olsun herifi bekleyemedin zaaryemek yiyorum da ondan
bekleyemedummm giiiafiyet olsun herifi bekleyemedin zaar
bende yedim ellerime sağlık yemeklerim şahane olmuşkocacım geç geliyor diye beklemedim bu hafta hergün sonra bir boş bir dolu gidecekmiş dayanabilirse
SEVOŞ sen artık bu sesli mesacı deroşa anlat dur
iyi ettinbekleyemedummm giii
Heeee yandik ama anlar giiii
iyi ettin
oda telden yazıyor ya onada kolaylık olur
afiyet olsun canım iltifat ediyorsun ellerine sağlık çok güzel olmuş diyerekyemeğimi yedim geldim ellerine sağlık çok güzel olmuştu
evet anlatırım ben arkadaşıma
burdayıkbeydağlı burdasın yoksa yok
Demlerim kizzzzz saf kan kacakafiyet olsun canım iltifat ediyorsun ellerine sağlık çok güzel olmuş diyerekiyi hadi bir çay demlede içek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?