aa üstüme iyilik sağlık beni kıskandığını biliyodumda bu kadarınıda tahmin etmemiştimNe dibim düşecek hastalikli gibi gorunuyon
Duzeliyoodasini bilem ayirdim iki gün oldu
Heeee
yaaa ben hiç ihtiyaç duymadımkızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
sağolasın cnmiyi yapmışsıntekrar doğum günü kutlu olsun kocanın,daha öncede yazdımdı ama görmedin zaar
o kadarda deel tosbikistesem hepsini yaparım ama istemiyorum zorlamı benimde farkım o,banan göre masum paylaşım ve arkadaşlıklar dışında çok gereksiz ,hem vaktini hem zihnini boş yere harcıyosun burayıda pıhtılaşma sorununu ararken düştüm,oda kocişin mail adresiyle üye olmuştum öylede kaldı kullanıcı adım da onun
bakışın, görüşün gozüm yokseni herkes gördü ama beni kimse görmedi
aa üstüme iyilik sağlık beni kıskandığını biliyodumda bu kadarınıda tahmin etmemiştim. B.k atanşar
saftiriksar anam bu kizBasakk
Kim bu x
X e bile değer vermiyCen demisin
Çocuk felci aşısını yaptirdinizmi başak
ve sevinç???
SaftirikşarrrrrrBasakk
Kim bu x
X e bile değer vermiyCen demisin
Kiz matrmatikte problem cozerken x=5 felan deriz ya yani x e bir deger veririz[QUOmatematikte5, post: çözerken , mefel 293429"]Şöyle söyle kim veya ne bu x
cidden anlamadım yaaaa
Daha neler doktururdumde malzeme yoktuSiz bugün beni mutfağa sokacaksiniz hamur işi yapmaya anlaşıldı...
Bende şekerpare yapiim diyorumDaha neler doktururdumde malzeme yoktu
Sara napıyon canim
tedavidesin demi ?
Evet ya saracim transfer. Ne zaman inş beydosla beraber hamile kalirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?