evet dun görmüştüm bu msjını ama yanıt veremedim dun , bugün fırsatım oldu cnm.geride kaldım bugün.Düşünüyom öyle
öğretmen falan heralde... karısı cicuklari varmı?
akıllı karısin vesselâm
uffff çok geriden geliyon yaaa sen .. sevinco bunun cevabını verdi be kuzUmçok geridesin çooook
evet safligimla yine on sıralara geçtim bravo bana
ama bişey sorucam çok düşündünmü bunun için yani böyle bi cümle kurmak için bayagi düşünmüş olmalısın
kesinnnnnnn
Cok normal kafa seye calisiyiiiii
sağol canım ewet gaviscon verdicanım çok geçmiş olsun gaviscon mu vardı hamilelikte de kullanılıyor yasaklara uymak zorundasın düzelir inşallah
hiç okumadan yazıyorm peh
kurtuldum walla neyseki iğne yokmuşay bende çok korkarım dişçiden
yok artık kız biz daha yarım kolla geziyozevi kaloriferli olup da kombiyi açan varmı merak ettim
bizim var,kanallar hiç kaybolmadı bizde zaten kendini güncelliyor..dsmartın en sevdiğim özelliği dondurup geri alma ve kayıtdsmart ı olan varmı
kanalların Bi kısmı yok oldu
çizgi filme ihtiyacım vaaar
yeni yaptım sabaktan taze fasül
bulgur pilavınıda akşama doğru yapcam
cacıkımda hazır
kırmızı biber kozlrmiştim onları soyup hazırlıcam
bide poğaça hamuru yoğurmuştum
mayalanmasını bekliyorum
bugün pek hamaratım
aha bir tane dahaun çorbamı herif çok seviyor bide onumu yapsam
canım benim sakın üzülme ne olur ve pes etme bak ben 8 inci kez bebek deneyecem ALLAH izin veririse herşeyde vardır bir hayırSlm kızlar malumunuz hastalandım kan testi sonucu 0.01
sağol canımyoooo telefonu hiç güncellemiyorum
normal canım bugünlerde başka şey düşünmüyonki
geçmiş olsun canım yediğine içtiğine dikkat et geçer
benimkide android ama bu dediğin özelliği yok
dişçiden bende korkuyorum ama dişlerim ağrıyo yine kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum tamda tedavi sırasında olacak işmi bu yaaa
ben kuru biberle karışık etli lahana sarması ve arpa şehriye çorbası yapacam
aminn.....Hayırlısı ca nim önündeki maçlara bakıcan bundan sonra
sen
bafs
Beydoş
Sara
hanfendi
hepiniz birlikte hamile kalırsınin en kisa surede inşallah
Abim aradiiii aksama yemeğe cikacazzzz
hadi gözünaydınÇok mutluyum miraca ilk defa yayla corbasi yaptim sevdi yedi çok şükür
hazırlanıyon zaar ballıŞARAz sonra hazirlaniriz saat 18:00 gibi cikarikgideceğimiz yer AVM olduğu için gec gelirim
pucco cnm
inşallah kese içinde bebekte görünür
haberlerini bekliyoruz merakla.
ne zaman test yaptırcaktı pucco
yoooo telefonu hiç güncellemiyorum
normal canım bugünlerde başka şey düşünmüyonki
geçmiş olsun canım yediğine içtiğine dikkat et geçer
benimkide android ama bu dediğin özelliği yok
dişçiden bende korkuyorum ama dişlerim ağrıyo yine kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum tamda tedavi sırasında olacak işmi bu yaaa
ben kuru biberle karışık etli lahana sarması ve arpa şehriye çorbası yapacam
bizim sadece akşamları yanıyo kalorifer gündüzde yansa fena olmaz yani
benimkide aynı model canım
geçmiş olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin
Puc cnm çok zor bir durum biliyorum ama hayirlisi buymus bu bir sinav cnm ins kendiliğinden gelir bebegin
sağol canım ewet gaviscon verdi
kurtuldum walla neyseki iğne yokmuş
yok artık kız biz daha yarım kolla geziyoz
bizim var,kanallar hiç kaybolmadı bizde zaten kendini güncelliyor..dsmartın en sevdiğim özelliği dondurup geri alma ve kayıt
şok
bir şok daha
aha bir tane dahavay canına hamart mı oldun sen bebiş..
canım benim sakın üzülme ne olur ve pes etme bak ben 8 inci kez bebek deneyecem ALLAH izin veririse herşeyde vardır bir hayır
sağol canım
he bugünlerde o işe çok yoğunum
menünde güzelmiş ellerine sağlık
dişçiyede git mutlaka ihmal etme,hamile olursan hiç gidemezsin,diş ağrısıda çekilmez..
aminn.....
Kızlar dr.umu aradım biraz önce durumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi
Yıkıldım tekrar yıkıldım
Çok kötüyüm şuanda
canım ya Allah kolaylık sabır versinSaolun kızlar çok zor bi sınavdayim çaresizlik çok kötü bişey Rabbim sabır Selamet versin hepimize
Bu ay dinleyip bi daha ki ay tekrar yaptırıcam kismetse
ohh maşallah yaa herkes konuşarak yazcak artıkkız sevinç mikrofonu buldum simgenin yanında mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın ondan sonra konuşarak yazıyorsun
derin senin telefonunda aynısını sende yapabilirsin klavyenin yanında simgenin yanındaki mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın sonra mikrofon işareti üzerine basıp konuşacaksın bu kadar
Kızlar dr.umu aradım biraz önce durumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi
Yıkıldım tekrar yıkıldım
Çok kötüyüm şuanda
üzülme canım Allah büyük bebegin gelsinde tüpten gelsen ne olur ki
Tüp de şans daha yüksekdur benim bildiğimTabii öylede cnm Nebilimm kotuydum daha da kötü oldum işte sanki tup tede olumucak gibi geldi bana
Allah yardımcımız olsun
Kızlar dr.umu aradım biraz öRabbim rumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi
Yıkıldım tekrar yıkıldım
Çok kötüyüm şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?