Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne güzel insanın böyle candan arkadaşlarının olması ve tabiki senin gibi düşünceli bir insanın arkadaşı olması

bende bu akşama çağıracaktım arkadaşımı ama kendimi halsiz hissediyorum iğnelerin etkisindenmidir nedir bilmiyorum ama bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor bir rehavetlik var üstümde

Canin istemiyorsa cagirma canim yat dinlen hic birşey canindan önemli değil bu hayat senin Nasil istiyorsan oyle olsun cnm yat yuvarlan oh

Meme gogus degil gogus denilince aklima kalp damar sistemi geliyi meme o yuzden etli top kisim
aynen haklısın tıp dilinde konuşuyosun yanniii

korkma nazocum kimse bişi demez
tkbden açık raporlusun sen
hoşgeldin
geldinmi

maşallah bugünlerde pek bir hamaratsın tatlım aman nazar değmesin

Allah yardımcın olsun canım

günaydın sanada hayırlı cumalar canım

Basakkkk ege malum iki yasini dolduruyor WC eğitimine ne zaman gececen merak ettimde

kızlar napıyosunuz???
derin-sevinç aktifsiniz dimi :)
bende öğle tatilindeyim bir bakayım dedim..
çok ağrım var, bel fıtığı oldum sanırım yürüyemiyorum bacaklarım belim çok fena zor geçiyo bu hamilelik niye böyle oldumki..
derin senin facede niye hiç foton yok yaaa

İnanmıyorum an85, post: 37355810, member: 242743"]25 gün sonra izne ayrılıyorum cnm, o zaman kadar dayanırsam iyi :) isim konusu netleşmedi hiç konuşmuyoruz bile :)[/QUOTE]
İnanmiyorum size yaaaaa

ayy canım ya
kadın ne fedakarlıklar yapıyor
erkek gebe kalsaydı 1gun işe gitmezdi.
ama sevincinki hariç
onun herif filler gibi 2sene gebe kalsa 2 sene çalışırdı

o zaman boşver kuzum
dinlen keyfine bak.
yakın candan Bi dosta öyle ihtiyacım var ki.
içimi dokmeye sohbet etmeye

ayy canım ya
kadın ne fedakarlıklar yapıyor
erkek gebe kalsaydı 1gun işe gitmezdi.
ama sevincinki hariç
onun herif filler gibi 2sene gebe kalsa 2 sene çalışırdı
benle ugrasmasan olursun
sizin ev yatılı okul çamaşırhanesi gibi

Sorma miraç kaç defa üst bas değişiyor abisi okuldan leş gibi geliyor tenefuste top oynicam diye hhergun degistiriyom herifte pant iki gün giyse üstünü iç cam ve corabini hergun değişiyor bende varim camasir biriktirmek huyum değil hhaftada nevresimlerde değişiyor havada eski güneşte yok sayayimmi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…